BARCELONA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

la inceput de septembrie da cu ploaie in Barcelona??

citisem ca sunt multi hoti in metroul din barcelona...cum a scris si Olina...

cum faci sa ii eviti?? te imbraci modest??? fara bijuterii?? daca se dau la tine, ce faci, tipi???

sa imi iau sprayul cu piper de acasa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu iti recomand un taxi. De la aeroport la capatul Bd. Diagonal - chiar la faleza - am platit 30E cu tot cu bagaje. Nu-i usor sa urci si sa cobori cu metroul. Mai bine te intorci cu metroul cand deja ai invatat orasul si care-i drumul. Cat despre hoti...eu nu am avut onoarea dar am fost cu sotul si cred ca nici nu am avut asa teama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama lia

la inceput de septembrie da cu ploaie in Barcelona??

Asta nu stiu . Era o gluma pentru ca stiu 3 oameni - ma rog, una sunt eu - care au fost in Barcelona si pe fiecare l-a plouat cand a ajuns acolo, in momente diferite, desigur. Am zis ca asa o fi traditia, un soi de paine cu sare, ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Mama Lia, eu am avut "onoarea" sa fiu buzunarita in metrou, luna trecuta. De fapt, a atentat la poseta mea, stateam rezemata de usa, el langa mine, cand m-am trezit ca se chinuia sa desfaca fermoarul. N-am facut mare lucru, am plecat de acolo si m-am mutat mai spre centru. Omul era bine imbracat, insa avea pe umar o jacheta de fas, ca sa nu se vada mana care "opereaza". La un minut dupa incident, mi-a zis fiica-mea ca l-a lasat fara telefon pe un calator care se grabea spre iesire. Singurul lucru pe care il poti face e sa tii geanta in fata si cu mana in permanenta pe ea.

Nu stiu la ce ora ajunge Tarom-ul, noi am ajuns noaptea si am avut autobuzul de noapte N17,pana in Piata Catalunya, 1,45 eur calatoria, e valabila si cartela T10.

Mergi la inceput