Clasa a 6-a, anul scolar 2011-2012 (cap.1)
Raspunsuri - Pagina 4
Lala_D spune:
Pentru Ro si cei interesati, au aparut primele programari de concursuri:
Calendarul etapei I de desfa#351;urare a evaluarilor (Nastasescu) în anul #351;colar 2011 – 2012
Limba si literatura romana - 8 Octombrie 2011
Matematica - 15 Octombrie 2011
Limba engleza - 19 Noiembrie 2011
Fizica - 26 Noiembrie 2011
Cangur romana : 28 octombrie
Euclid nu a stabilit inca, probabil apare in curand. Idem Arhimede :)
Vor fi 2 luni cu concursuri aproape in fiecare sambata.
Fi-miu ca si in anii trecuti vrea la toate ba mai mult acum a mai aparut si fizica...
glimmer spune:
Lala, pai nu e bine ca vrea sa mearga la toate? Eu chiar imi doresc sa mearga fiica mea la toate cele de evaluare in educatie. Ea ar merge numai la limbi straine si la limba romana, la astea a si obtinut rezultate foarte bune. Dar eu o incurajez sa mearga si la matematica, fizica. Mai sunt si multe alte concurusri care mai apar si olimpiade, dar nu le tinem "lant" pe toate.
Lala_D spune:
Bafta Victor la examene ! Cristina, tinem pumnii stransi sa reuseasca unde va doriti!
Poate intri sa ne povestesti cum au decurs examenele, dupa ce va linistiti
Lala_D spune:
La noi sambata s-a renuntat la prima etapa de evaluare la romana Nastasescu, in favoarea unei activitati extrem de interesante la Fac de fizica, de la Magurele, mai ales ca scoala a dat testul initial fix ca o evaluare, pe acelasi gen de subiecte, structurat la fel ca si grad de dificultate.
Astfel copiii vor merge la facultate si vor asista la demonstratii de proiecte si experimente de fizica (mecanica, electricitate, optica, fizica moleculara, fizica nucleara, fizica atomica, fizica laserilor si astronomie), concursuri, discursuri etc, de la 9 dimineata pana la 18.00.
cge spune:
Copiez si aici mesajul de la Sezatoare!!
Da, avem rezultatele de la College Laval. Toti copiii romani de la el din clasa care au dat examen, au reusit cu punctaje peste 90%
El a avut 93%
Sunt si care au picat (dar nu romani).
Dar suntem la jumatatea drumului, inca nu s-a terminat aventura.
Lala, Helbi, multumim mult de felicitari. Va simtim atat de aproape
Victor a dat 2 examene, si mai are inca unul (la scoala care e prima noastra optiune) sambata pe 15 octombrie.
We asta va fi we lung in care speram sa ne odihnim mai ales Victor cat si restul casei.
Alina71, am vazut ca ai deschis un subiect despre Scoala Internationala.
Spune-ne impresiile tale, si vom scrie si noi cum e Scoala Internationala aici la noi.
Pe curand,
P&ANA spune:
felicittari cristina ! Un mare bravo lui Victor
Asa , in general , stiu ca se preda dupa programa britanica , toate lectiile sunt in engleza , stiu ca s-ar descurca si le -ar ajuta in viitor dar fiind un pas ireversibil ne gandim si cantarim toate posibilitatile . Daca nu se adaptaza , ca poate exista si acest aspect ,pierdem un an . Si sunt doua caractere , meli vrea ,dar pe deni trebuie sa o conving si nu- i deloc usor cu ea.
Mai stiu ca au lunar proiecte , vizite la diferite locatii ,profesorii sunt majoritar straini , testele sunt tip grila ,pauze obligatorii la aer , in curte avand fiecare grija de un copil ma mic - asta cgir mi- a placut.
Cand ai timp , astept cu mare drag impresiile tale .
Lala , e mai interesanta vizita la fac. De fizica decat prima etapa la rom.
Andreia
O seara placuta !
helbi spune:
La noi de azi e vacanta 2 sapt. Din pacate, Bianca a inceput-o cu stingul si azi nici n-a ajuns la scoala ca e bolnava. Am ajuns insa la dr si i-a dat antibiotic, sitrop de tuse + luat de singe. Se pare ca circula un virus cam urit pe aici.
Altfel, e ok, dar fff obosita. Sapt,. astea 2 au avut 5 teste + 1 examen si vinerea trecuta ca cazut bolnava la pat (febra de la raceala, dar si oboseala). Asa ca sapt. asta s-atirit pina ieri si aseara era de nerecunoscut. Asa ca azi,. avind numai 3 ore (asa e aici in ultima zi inainte de vacanta) din care 2 de desen si una de engleza, am lasat.o "acasa", dar am ajuns la dr. Acum doarme si sper ca incet-incet sa isi revina is sa nu petrecem 2 sapt de vacanta stind in casa si zacind:_((
Lala, si eu sunt de parere ca vizit ala facultatea de fizica e mai interesanta decat concursul:-)
Anto, Lili, Ramona, Vic, Mercedes, Oana, CristianT???
Succes Victor si la ultimul examen.
Alina, ma bucur ca ai revenit printre noi. Sper sa luatzi o decizie buna, asa cum atzi facit mereu.
P&ANA spune:
Of, andreia Si pe la noi bantuie o viroza respiratorie intai a avut deni o forma usoara , apoi meli cu nas curgator , congestie , dar fara febra . Cauza ar fi vremea care e foarte dimineata si foarte cald la pranz.
Refacere usoara si vacanta placuta
oanagabriela spune:
Vorbind de boli, Antonia este la a doua tura de antibiotic pentru o otita care nu mai vrea sa treaca. Din fericire nu a avut nici dureri nici febra, doar ca nu mai auzea bine.
Clasa VI este deja cam grea, au mereu teste peste teste, lectii multe pentru acasa, zile cu multe ore...Nu prea ne ramane timp de nimic, cu greu mai gasim citeva ore in weekened sa ne relaxam.
Va avea si ea o saptamina de vacanta la sfirsitul lui octombrie. O asteptam toti cu multa bucurie
Un weekend placut la toata lumea !