Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Nici eu nu am de gand sa ma trezesc sau sa il trezesc noaptea sa il pun la olita. Cred ca numai o data pe saptamana se trezeste cu pampersul ud, de obicei e uscat.

Ieri s-a dus singur la wc si a facut caca, e prima data cand face la wc pana acuma facut numai la olita. A primit 2 gummy si multi pupici. Am baiat mare, ce mai

Inca o veste buna, azinoapte a dormit de la 9 la 6:30 fara nici o trezire, nu e prima data cand se intampla dar oricum la noi astea sunt inca raritati.

Vi se pare cumva ca mititeii sunt mai incapatanati, mai plangaciosi si mai alintati in ultima vreme? Parca Eduard e un pic shimbat. Nu stiu daca e din cauza gradinitei sau e o alta faza prin care trecem.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Clody multa bafta la cautat joburi. Sa dea DD sa gasesti ce iti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Oana ms de urare sa dea Dumnezeu ... cat despre copil da si Razvan e mai incapatanat, suparacios, morocanos si vrea exclusiv atentie dupa cate vad cred ca e o alta etapa in dezvoltarea lor uneori pur si simplu nu ma inteleg cu el nu vrea sa ma asculte si pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Si Mihnea e mai "nesuferit" intr-un cuvant, eu am pus-o pe seama maselelor care se chinuie sa iasa de un car de vreme fara succes. Plus n treziri peste noapte, noroc cu tzitzi ca altfel nu stiu cu ce l-as linisti; noaptea nu vrea nici apa, nici lapte din nici un fel de recipient.

Joaca si el in sfarsit mici jocuri de rol, e asa de dulce; ii place sa se dea in spectacol in fata noastra si nu numai facand tot felul de chestii de echilibristica, zice lumea ca il facem gimnast .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT
Vi se pare cumva ca mititeii sunt mai incapatanati, mai plangaciosi si mai alintati in ultima vreme? Parca Eduard e un pic shimbat. Nu stiu daca e din cauza gradinitei sau e o alta faza prin care trecem.

exact asa e si sebastian..si pe linga i sa mai pus si pata pe mine de nu pot sa ma duc nici macar in alta camera fara el! nici pe tasu nu il vrea...numa mama mama mama toata ziua

Mergi la inceput

Si Eduard e lipit de mine, cand sunt acasa vrea numai sa il tin in brate. Si cand se uita la desene imi zice sa stau langa el. El era mai independent dar cred ca asta e o alta etapa. Am citit undeva ca intre 2 si 3 ani trec printr-o perioada mai intensa de "separation anxiety".

Eu's trista azi ca Eduard a plans de dimineata ca nu vrea sa mearga la gradinita. Au dubii ca se va adapta prea curand.

Mergi la inceput

offff oana te inteleg si eu cand il vad pe razvan plangand o sa treaca si perioada asta trebuie nu?

Mergi la inceput

Sper ca o sa treaca REPEDE

Mergi la inceput

o melodie frumoasaaaaaaaaaaaaaaa :

http://www.youtube.com/watch?v=TsP47gURkuQ

e un fost coleg de liceu ... e de admirat cat de frumos canta ...

pe cuvant ca viata e frumoasa o melodie cu un mesaj superbbbbbbbbbbbb

Mergi la inceput

buna dimineata mamicute

haideti la cafeluta

va doresc un week-end placut si linistit si sa ne citim cu bine luni; azi plec la dudu care urla dupa mine incontinuu... offff si eu sper sa treaca cat mai repede etapa asta de terorizare de abia astept sa il pupacesc ...

despre mine : azi ma duc la al treilea interviu dupa ce am incercat sa invat limba italiana ... bineinteles ca nu am reusit mare lucru pentru a putea purta o conversatie imi trebuie practica ceea ce dar ma duc asa ca sa nu imi pare rau ca nu m-am dus ...domnii de la interviu au apreciat dorinta mea de a invata de m-au chemat si a 3 a oara macar atat...

sa aveti grija de voi va pup

Mergi la inceput