Sa il iert,sau sa imi vad de viata mea......

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

fugi mancand pamantul - nu inteleg ce te face sa crezi ca copilului ii va face placere sa te vada batuta o data pe luna. (asta fiind scenariul pozitiv, scenariul negativ (si extrem de probabil) ar fi ca va va lovi pe amandoua).
inca nu e prea tarziu, dar in curand iti va fi mult mai greu sa divortezi.

ai grija de tine si de copil, si angajaza un avocat foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui clarutsa
el are un serviciu bun(lucreaza in politie)

pe data de 4 iunie cand ma batut exagerat de rau desi eram gravida in aprox 3 luni,MA UMPLUT DE SANGE...nu vroiam sa il pierd.am impresia k are si probleme cu capu... ma fct din om neom,dar eu ce sa fac cum sa iau dreptul la copilul meu sa isi cunoasca si sa creasca alaturi de tatal ei???p de alta parte ma gandesc ca daca ra man langa el tot ei ai fac rau pt k u o sa am ce exemplu sa ai dau...

Ma mir, fiind politist, ca nu stie cum sa te loveasca fara sa lase urme.

Ma mir, ca in secunda 2, nu ai depus plangere fix la serviciul lui, ala bun, sa stie si superiorii lui ce poama au in curte!

Ma mir...ca ai dat note batailor primite... si avem asa:
-"eh, mi-a dat o palma, da' era nervos"
-"acu' am meritat-o, ca am vorbit si eu"
-"DE CE? CE-AM FACUT?"
-"exagerat de rau"

Intre toate bataile aplicate, tu L-AI VRUT LANGA TINE sau INAPOI, dupa caz!

Ca il VREI si ti-e ok sa te snopeasca in bataie, lunar sau zilnic sau de 15 ori pe zi... as spune...treaba ta! Cand vad asemenea mentalitate, zau ca mor de nervi, da' ti-o faci singura, fata mea si daca tu vrei asa, cine sunt eu sa zic "PLEACA!!!!"???

DAR... cand este vorba de un copilas...MAI FEMEIE!!! Cum Dumnezeu VREI sa creasca fetita alaturi de animalul ala??????????????????

Tu chiar vrei asa ceva, ca fetita ta sa vada si sa fie si ea lovita zilnic? Ca doar ti-a spus deja ca NU E A LUI!!! Si ce crezi ca-l impiedica sa loveasca un copil, al lui sau "al altuia"???

Doamne, Dumnezeule!!! TREZESTE-TE, FATAAAAA!!! Curand vei fi MAMA! Ai idee cat de minunat este? Ai idee cat de minunat este sa saruti 2 ochisori veseli, sa strangi in brate un pui de om, doar pentru ca rade cu pofta, sa doarma linistit, sa rada in somn???

Ai idee cum e SA FACA PIPI DE FRICA, SA-I CURGA LACRIMILE PE OBRAJI, SA SE ASCUNDA, SA...SIMTA O PALMA, DOUA, TREI???????? O CUREA DE PANTALONI, UN CAP DE PERETE??????? AI IDEE CUM E SA AIBE COSMARURI O VIATA, SA SE TREZEASCA NOAPTEA PLANGAND?

Sunt mii de femei care ar face orice sa poata avea un copil, caruia sa-i ofere tot ce este mai bun pe lume...tu il vei avea si...ASTA ITI DORESTI PENTRU COPILUL TAU?

Mai ai nevoie sa-ti spunem noi ce sa faci????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Daca iti cresti copilul langa BRUTA aia esti LA FEL de vinovata ca si el. ABSOLUT nimic pe lumea asta nu te scuza. Sa expui copilasul ala nevinovat la asa ceva te face pe tine o mama iresponsabila si CRIMINALA. Copilul ala va fi marcat pe viata si TU vei fi singura responsabila, pentru ca tu ai posibilitatea sa decizi. Sotul tau e bolnav psihic, fugi cat mai poti. In locul tau as incerca sa obtin divortul inainte sa se nasca copilul si nu l-as lasa sa il declare. In felul asta nu va va avea la mana cu nimic, ai avea posibilitatea sa fugi in lume cu copilul sa scapi de animalul ala.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

R...t cu perje ca-i politist. Mai ales ca au inceput si la ei disponibilizarile. Cam 30.000 de politisti (ca sotul tau) vor intra in somaj anul acesta. Asa ca lasa-ma cu ce serviciu bun are el. Poate acum. Ca la anul...

Tu cu ce-ti castigi existenta? Muncesti ceva? Faci cursuri? Daca ar fi sa pleci de langa sot, vei sta in carca parintilor sau poti si singura sa-ti porti de grija?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ar trebui sa depui o plangere la superiorii sotului tau. iar lui, daca mai face scandal, spune-i ca ai dovezi ca este gay, ca are o relatie cu acel amic, ca un astfel de detaliu ajuns la urechile superiorilor lui va face sa zboare din job in secunda urmatoare. sub nici-o forma sa nu ramai singura cu el, intotdeauna sa fii cu cineva langa tine. muta-te inapoi la parinti. inainteaza actele pentru divort, acum, pana nu e prea tarziu, inainte de a se naste fetita. un astfel de om nu poate fi considerat tata. fetita ta nu are nevoie de o bruta in viata ei. daca poti, muta-te in alt oras dupa ce divortezi, fa-ti pierduta urma.
ah, si ar trebui sa vorbesti si cu preotul de la biserica pe care o frecventeaza individul asta, sa-i spui ce fel de om este; poate preotul va discuta cu el si il va aduce la sentimente mai omenesti. sau il va sfatui sa mearga la psiholog, sa vada ce-i cu el, care e sursa acestui comportament aberant.
din cate stii tu, ce hram poarta acel amic ? lucreaza undeva, cu ce se ocupa, ce e de capul lui ? Mizilul este un oras mic, toata lumea cunoaste pe toata lumea.
esti sigura ca sotul tau nu se drogheaza ?
a, si care sunt acele lucruri urate despre sotul tau, stiute de vecinii, colegii si prietenii sotului tau ?

gandeste-te bine de tot. decizia finala iti apartine. nu cred ca vrei sa ajungi subiect la stirile de la ora 17. indeparteaza-te de acest animal pana nu e prea tarziu, altfel vei avea o viata de cosmar, vei distruge si cea mai mica sansa de viata normala pentru fetita ta. lasa gura lumii si rusinea deoparte, divorteaza cat mai rapid, nu e vina ta ca acest om e bolnav psihic si ca nu ti-ai dat seama pana acum. vina va fi a ta doar daca ramai langa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

In primul rand, clarutsa, iti multumesc pentru ca impartasesti cu noi problema ta. Uite, eu am trei fete si mereu gasesc cateceva de invatat: am sa le spun repetat sa nu aiba nici o opreliste (din jena, mila, frica) sa ne spuna noua, parintilor, ca sunt abuzate in orice fel. Nu exista motiv pentru care sa suporte asa ceva.
Despre sfaturi...da, pleaca fara remuscari si fara griji: copilul tau nu va creste fara tata, cu mintea de acum precis vei gasi o persoana sa aprecieze persoana ta. Din pacate (din fericire?) acum persoana ta trece pe locul 2, dupa copil, iar daca tu mai inghiti cate o ciomageala, ba chiar incepe sa-ti placa, sa supui copilul la asa ceva ar fi o crima, pentru care n-ai nici o scuza si nici o iertare. Nu exista nici un motiv pentru a-i acoperi faptele, a le ascunde...nu exista rusine, nu exista nunta fardata, nu exista nimic. Sunt suparat pe mama ta ca a ascuns asa ceva, trebuia sa cheme politia atunci, la tine, cand erai plina de sange...acum putem spune ca e partasa, ce are nunta cu durerea ta? Sper sa-si spele pacatele...si sa te sustina macar acum.
Pleaca. Pleaca, fara urma de indoiala.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kynderica spune:

intru de ceva timp pe forum citesc dar niciodata nu am avut curaj sa scriu.....dar acum simt cum imi urca tensiunea....nu ma pot stapani sa nu zic si eu ca am de zis
clarutsa nu uita nicio secunda ca tu esti o fiinta umana...si respecta-te tu ca sa te respecte altiii....e greu...sa te gandesti la un divort ,gura lumi,ssa cresti copilul singura,dar gandeste cum ar fi viata ta ...zi de zi stres ,baiai, jicniri....ce o sa vada fetita ta?o mama obosita,umilita,batuta??? gandeste bine daca asta e caminul pe care il vrei pentru copilul tau...daca el a indraznit sa te loveasca tu fiind insarcinata...asta spune multe....nu e om...nu are ratiune..nu gandeste
Ai alaturi pe mama ta ,ai unde sa te duci,ai un sprijin nu ii da cu piciorul....nu alege un animal in locul parintilor tai....
esti inca tanara nu iti irosi viata langa un animal....
eu nu sunt in tara...dar aici femeile au drepturi.....aici trebuie s ate gandesti ff bine daca iti bati nevasta ca faci puscarie..asta daca ea te denunta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Hannen am incercat sa ii "dau o zgaltaiala" ca sa zic asa... dar sincer... nu cred ca vom reusi! Mai cunosc din pacate astfel de persoane, 2 la numar (si mi se pare foarte mult) care desi sunt batute, raman langa sotii lor...din pacate mereu gasesc cate un "motiv" pentru care nu pot pleca de langa acei "criminali" si da, au copii extrem de "cuminti" ca urmare a bucuriei si veseliei din casa...offfffff

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Clarutsa, in primul rand am remarcat la mesajul tau ca nu ai spus ca-l iubesti pe sotul tau. Ai precizat ca ai spus "da" la cererea in casatorie pentru ca parea baiat bun. Nu ai spus ca l-ai iubit sau ca-l iubesti ceea ce e foarte important.
Cred ca cel mai bine discuti cu un psiholog care sa te ajute sa intelegi dependenta asta a ta fata de o asa persoana cu asemenea apucaturi animalice.
Nu, nu cred ca ar trbui sa te gandesti macar o secunda sa-ti duci copila aproape de el altfel vei fi vinovata de nefericirea ei, de orice vinataie a ei daca o sa apuce sa creasca in cazul in care nu o sa o azvarle din patut sau nu o sa o dea cu capul de pereti ca nu e a lui.
Esti inca un copil. Ai facut o greseala. Asta este. In viata te vor astepta momente grele si momente frumoase. Tu poti sa alegi ce vrei pentru tine dar nu uita ca in curand alt suflet va depinde de tine. Nu-l creste in frica si batai.

Nu te mai uita inapoi. Nu te asteapta nimic bun acolo.
Noi aici pe forum avem pareri diferite foarte des, ne contrazicem uneori de la orice pentru ca suntem zeci, sute de personalitati diferite. Toate cu bune intentii dar diferite.
Uita-te la ce s-a postat si ce o sa se mai posteze de acum inainte si observa ca din toata multitudinea asta de personalitati, situatia ta e atat de rea incat e una dintre putinele dati in care vorbim la unison si-ti spunem "Nu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Raza de soare, ai analizat impecabil!
Rufus, jos palaria!

Mergi la inceput