Sa il iert,sau sa imi vad de viata mea......

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Iarta-l,iarta-l!O sa fie un tata minunat!O sa va bata pe amindoua lunar,cu portia.Sau poate mai des.Sau poate copila scapa doar cu "show-ul de groaza,casa plina de singe,mama la fel".
Minunat!Sa nu-i rapesti aceasta ocazie micutei tale,ar fi pacat!

Si acum serios,va rog pot sa

Whatever happens don`t let go of my hand!

din pacate ce a scris Hannen este ingrozitor de urat...dar la fel de ingrozitor de adevarat!
chair acum vreo 2 sau 3 saptamani am vazut in parc o scena de groaza..tatal a batut-o pe mama..iar fetita de aproximativ 5 anisori, tremura toata si statea pe jos chircita, uitandu-se la oameniii din parc...cred ca astepta un ajutor...

sa stii ca daca nu il vei parasi...copila ta va suferii mai mult decat tine in acest moment...imi pare sincer rau!!

ca s anu mai zic ce patea de era pe mana mea

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

Eu cred ca fetita ta nu va avea nevoie de un asa tata violent.Si de cunoscut il poate cunoaste si daca nu esti cu el .Mai bine asa decat sa sufere si fetita oare nui de ajuns ca suferi tu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

ai grija de tine si de micuta din burtica!
Strict din ce ai povestit categoric dc as pati asa l-as lasa si da as avea grija sa primeasca cat mai putine drepturi asupra copilului meu spre zero!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ego71 spune:

da' ce-a facut bietul barbat? te-a mangaiat nitel si gata,tu vrei sa parasesti asa minune de om? pai iti dai seama cate femei dornice stau la cotitura sa-l inhate? nu te gandesti ca pierzi un adevarat barbat?

..trist..deschide ochii mari, fata draga! da' mari de tot. faptul ca ai scris despre asta arata faptul ca esti constienta de situatia ta. ce nu inteleg eu este cum de atat de multe femei raman intr-o astfel de casnicie? sa fie lasitatea,neputinta atat de mare incat in fiece zi sa-ti piezi din demnitate, sa fii strivita si tratata ca un nimic?
fugi.si nu te mai uita in urma. astfel de oameni nu se schimba niciodata. nu spera intr-o minune,nu in cazul asta. pentru el esti doar un apendice inutil...nu-i de tine.esti tanara si iti poti reface viata.
daca ramai,vei ajunge mult mai rau.si suna deja a masochism.
iti doresc putere si increderea de a te rupe de el si de a merge mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Iarta-l,iarta-l!O sa fie un tata minunat!O sa va bata pe amindoua lunar,cu portia.Sau poate mai des.Sau poate copila scapa doar cu "show-ul de groaza,casa plina de singe,mama la fel".
Minunat!Sa nu-i rapesti aceasta ocazie micutei tale,ar fi pacat!

Si acum serios,va rog pot sa

din pacate ce a scris Hannen este ingrozitor de urat...dar la fel de ingrozitor de adevarat!
chair acum vreo 2 sau 3 saptamani am vazut in parc o scena de groaza..tatal a batut-o pe mama..iar fetita de aproximativ 5 anisori, tremura toata si statea pe jos chircita, uitandu-se la oameniii din parc...cred ca astepta un ajutor...

sa stii ca daca nu il vei parasi...copila ta va suferii mai mult decat tine in acest moment...imi pare sincer rau!!

ca s anu mai zic ce patea de era pe mana mea

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Nu ce am scris eu este groaznic de urit,ci realitatea este groaznic de urita si trista!!Daca o fata de 22 de ani povesteste cum arata casa ei ca un film HORROR dupa ce tinarul insuratel(cit au,citeva luni de casnicie??) a facut-o una cu pamantul si peretii, iar apoi intreaba daca sa-l ierte ca sa aiba copilul tata,ce puteam sa-i zic decit realitatea (aia urita ,ingrozitor de urita,hidoasa)?

Sa-i dea Dumnezeu minte si putere sa fuga cit o vedea cu ochii!Asta daca nu cumva vrea sa creasca copila aia fara mama,ca daca domnu` gaseste de cuviinta sa manjeasca saptamanal peretii si podelele cu singele ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Povestesc intamplare de ieri din cabinetul meu (poate invata si fata noastra ceva de aici ). Imi intra o femeie sub 30 de ani, cu 2 copii maricei, cu bisnisul ei (un magazin cu de toate intr-un catun aproape) cu ochii invinetiti, cu urme de strangulare pe gat. Cand s-a intamplat a facut urmatoarele:

- chemat politie, depus plangere scrisa pe care nu o mai retrage (ca am vazut ca asta-i moda cu diverse fete gascute ce-si vor printul inapoi)
- mers la medicina legala cat de repede pt un certificat constatator al ranilor provocate
- mers la avocat pt demersuri privind divortul
- mutat din domiciliul conjugal.

Pt ea a fos prima si unica bataie de la sot (era baut, gelos din cate spune pacienta mea). Insa ce a hotarat-o a fost faptul ca cei mici au asistat la intreaga scena si i-au ramas in minte tipetele si plansetele lor: "tati, nu o omori pe mama!"

Draga fata, pleaca si nu te apropia in veci de sotul tau. Mai bine declari o linie in dreptul numelui tatalui decat o bruta! Nu te gandesti ca aceasta persoana iti va rapi copilul in viitor, numai ca sa-ti faca rau?

Mergi la inceput

Camy_pus,ce povestesti tu acolo m-a ingrozit!!Dumnezeule mare cit de umilitor !Cit de umilitor!!Nu am cuvinte!Cit de trist!
Ce animal!Sa-si bata sotia si nu numai ca o bate,o face in public!!!
De neimaginat!!!Pt. mine una ,de neimaginat!Cum ma sa stai intr-o astfel de relatie ?Cum sa stai sa tremure sufletul in tine cind stii ca mai e putin si vine animalu` acasa?
cum sa iesi cu el undeva si sa stii ca-l apuca nebuneala sa te storoneasca in public?Ce curaj sa ai sa stai sa fii casapita.Ca,da,tre` sa ai un curaj.Mie una mi-ar fi frica!As fugi la capatul lumii numai sa nu ma gaseasca!

Ce trist!Imi si imaginez copila acea care isi vedea mamica batuta!Cita frica!

Mergi la inceput

Brrrrrrrrrrr,sigur discutam de romania?(era sa intreb daca nu cumva vorbim de Arabia Saudita,ca tot cred fetele noastre ca acolo e rau si la noi e bine...mda,e bineeee)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Trista poveste.....multa putere si intelepciune sa iei o hotarare corecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Fugi mancand pamantul, daca nu o faci pt tine , fa-o macar pt copilul ala nevinovat..va trai in teroare si groaza..asta vrei pt ea???? Trezeste-te si fa ceva pt voi pana nu e prea tarziu..Daca a fost in stare sa te bata gravida iti dai seama ce urmeaza, nu???
Esti tanara, sigur viata ta se va schimba in bine..
Eu sunt un copil abandonat de tata de la varsta de 2 ani..traiesc..ii mai duc dorul, dar decat sa traiesc viata care i se pregateste fetei tale prefer sa nu-l fi cunoscut vreodata...Mai bine sa planga de dor decat de groaza...Mai uita-te la TV, vezi cate cazuri se dau, cate crime si alte orori....nu sta, OMUL E NEBUN..si cred ca si homosexual...
Ce a facut e de neiertat...Ma mir cum de parintii tai vazand in ce hal te-a adus, te-au mai lasat sa mergi sa stai cu el..

Mergi la inceput