**Buburuze de 2009 in actiune(20)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Cris-exact acolo intentionez sa fac tortul ptr sambata-de acolo am luat si anul trecut si a fost cu ciocolata speciala si cirese si pe deasupra cu martipan.Anul acesta vreau sa fie la fel numai ca sunb forma de masina(anul trecut a fost sub forma de buburuza).
Andreea-stiu cum e cu gaura in buget atunci cand cununi.Noi am cununat in 2008 cand inca nu incepuse criza si tot s-a cam resimtit bugetul nostru.De-abia astept sa vad poze cu printesa Cezara.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Inca nu am plecat la eco. Asa ca am mai intrat putin pe forum.

Andreea, stiu cum e cu banii, noi am cununat in 2009, in 2010, iar anul asta avem un botez plus nasterea bebelusei, incerc sa pun ban pe ban sa-mi ajunga pt toate. Oricum, satisfactia pe care o ai cand faci asemenea gesturi pt persoane dragi merita sacrificiul Sigur o sa iasa bine nunta! La noi anul trecut a fost f greu cu Vladut in biserica, cu toate ca statea mama cu el nu a fost nici chip sa-l faca sa nu mai planga, tremura de plans, l-a dus si afara si la leagane, si filmulete...nimic, pana la urma pt linistea slujbei a sfarsit tinandu-l in brate si pe el in timpul cununiei
Simina, abia astept sa vad cum iese tortul, de gustos sigur e gustos Multumim de vestile despre Georgi, draga de ea, cate au pe cap. Sigur o sa fie totul bine pana la urma
Cris, offf, cred ca trebuie sa spui cum stau lucrurile clar ca sa nu te mai enervezi de fiecare data, tiii, f complicate discutiile astea legate de bani. Cand e gata Skodita, nu mai stii nimic? Noua ne0a zgaraiat masina cineva in parcare, avem o pata rosie de toata frumusetea pe o laterala, asa cat sa nu se deoache Nu stiu ce a avut Vladut, nu cred ca de cald, poate era cam obosit, si el cand e obosit nu reuseste sa se odihneasca bine.

Aaa, ieri a fost si Vladut prima data cu autobuzul, l-a dus mama mea, dar in statie avea o dilema si o intreba pe mama "urci tu la volan?" abia apoi s-a lamurit el cum e cu soferul de pe autobuze

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 22+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Anna, Cezara e incantata de autobuz. Mereu s-ar urca in el.
Intr-adevar bucuria pe care ne-o da cununia asta este mare, desi nu era planuit. A fost ceva de ultim moment, pentru ca finii au ramas fara nasi, desi aveau doua perechi.
La biserica sper sa ne descurcam, Cezara cunoaste multi din membrii familiei, mai vin cu noi fratele sotului si prietena pe care ii adora. Cat am stat la ei la Iasi numai cu ei s-a dus la culcare. Am inceput deja sa o pregatesc, sa-i povestesc cum o sa fie si cum o sa stea ea cuminte caci ea e fata mare.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
is harnica....ptiu ptiu sa nu ma deochi.
luni am primit o parte din lucrurile mele si ale lui Darius, de la tatal lui, inca mai asez. am casa plina de jucarii, carti, etc. am si o febra musculara de numa numa, pt ca domnul, care nu gandeste niciodata decat la propria lui persoana, a trimis 8 colete, fiecare intre 15-20 kg.....si hai cara-le Emo....ca frate'miu e plecat
multumim de aprecieri, ii mumos si pe cat e de mumos pe atat de nezdravan e(mi-au murit laudatorii)
ano, tie cum iti este? ti-ai revenit?
cuscra e un tort banal, cam ratat ca si ornament, pt ca normal se pun tot soiul de fructe nu doar ce era pe el, darrrr bunut si ieftin, de la carrefour
v-as lua sa va intreb pe toate, pe rand, ce faceti, ce mai e nou....ca eu is in urma rau, insa, sincer....am asa o stare de cur de-mi vine sa ma bat singura...asa ca deocamdata va pupacesc pe toate si sper sa-mi revin repede

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neata...ne-am hotarat sa facem o surpriza Evei sa-i cumparam patut decopil mare nou si un dulapior.Camera ei e tare mica si trebuie facuta pe comanda,dar abia acum ne-am gandit ca patul ce lare pe care-l am e periculos ca da sa cada in timpul somnului...si m-am sculat de multe ori sa o pun la loc de pe margine.Ceva idei?

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Gata, m-am intors de la eco, e totul normal, fata care fata e ne-a aratat asta cat de bine s-a putut, statea cracanata sa vedem tooot In schimb nu prea i-am vazut fata ca statea intr-o pozitie proasta cu fata in placenta Oricum, important e ca e sanatoasa, e dezvoltata la fix cu varsta sarcinii, are 450 g. Fata mea e asezata pe orizontal, capul in dreapta si picioarele pe unde ii mai incap si ei Singura problema e ca mi-a descoperit mie un fibrom, cica e mic, dar ma ingrijoreaza ca eu nu am avut nicidata asa ceva...stiti ceva despre fibromul in sarcina?
O sa vorbesc si cu doctora mea sa vad ce zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Anna-ma bucur ca fetita e bine!Despre fibrom nu stiu ce sa zic decat sa nu te stresezi si sa vorbesti cu doctorita ta.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele ary este mai bine nu mai face febra dar este cu muci taras, este ff incapatanata de nu ma mai inteleg cu ea de loc de facutt pipi si caca nici chip sa spuna o intreb mami ce faci ea rade la mine si apoi cand ma duc langa ea pute,nici nu stiu ce sa mai fac am ignorato, certato, am puso pe olita nici un rezultat, dar nici pampers pe ea deloc decat noaptea, mai rau este ca nu are nici o greata ca este uda.

in fine cez nu este deloc ok la servici acum nu stiu daca asa se intampla ca este nou sau asa merg treburile in firma aia, dar certy este ca de la 3 curse care trebuia sa le aibe este plecat non stop si bani can ciuciu drept sa spun a sarit din lac in put chiar daca este la nepotamiu, asta e tre sa trecem din nou peste esec, dar drept sa spun mi sa luat de atatea esecuri.

acum am culcat picea si ma duc sa culeg rosii sa am pt diseara sa fac bulion maine, sa fac dulceata de dovlecei, niste dovlei murati,

anna ma bucur ca bebelina este bine
revin la noapte ca tre sa stau treaza sa vb cu al meu barbat , pe toata lumea

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Getik, imi pare rau ca tot e nemultumit sotul tau cu serviciul, eu zic sa discute cu seful care sunt conditiile clare ca sa se lamureasca cum sta treaba. Sanatate multa Aricelului, cat despre olita...te inteleg si al meu e un incapatanat. Azi s-a dus la olita si a facut pipi singur, ca un baiat mare, cu o mana isi tinea "cutulica" (cum ii zice el ) si cu cealalta mana isi tinea ridicat tricoul sa nu se ude pe el, si a facut direct in olita , am ramas uimita cand l-am vazut...deci poate, stie, numai ca nu vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Anna ma bucur ca fata e bine....asa statea si Eva mea.....din prima si-a aratat comoara......si a insistat sa stea asa pana nu a mai avut loc.....

Mor de ciuda ca e soarev afara....

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput