**Buburuze de 2009 in actiune(20)**
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Simina1980 spune:
Salut,
Ce faceti?Eu incerc sa-mi revin dupa acest week-end prelungit!
Cris-super ca te-ai intalnit cu Picky!Am vorbit si eu cu ea la telefon,a ramas sa ne auzim saptamana asta si sa ne intalnim intr-o seara.Dar nu ati facut poze?
Lavi-ma bucur tare mult ca ai intrat si ai mai si facut autostrazi in stilul tau caracteristic!Sper sa rezolvi repede cu maselele sa nu te mai chinuie.Iti tin pumnii sa rezolvi cu gradinita ptr Raresel!Te rog sa mai pui poze cu Raresel ca mi-e tare dor de el!
Ninia-bine ca ati ajuns cu bine acasa si ma bucur ca fetita e bine si ati scapat de "bucuria" de a vedea spitalele noastre!
Alynta-mai aveti putin si ajungeti la mare!Felicitari ptr primul dintisor al Mariei!La multi ani cu intarziere!
Ema-am vazut pozele de la party .Nu cred ca are rost sa-ti mai zic ce frumos e Darius!
Lali-la multi ani cu intarziere!Sa ai o nastere usoara si sa fiti sanatosi toti 4!
Getik-cum mai e Aricica?
Anna-cum ati sarbatorit ieri?Sa stii ca si eu aveam tensiune mica in sarcina dar o rezolvam cu un nes cu cola .Da chiar a doua zi dupa ce am nascut l-am rugat pe sotul sa-mi aduca dimineata un nes cu cola si cand a intrat doctora la control si a vazut nici nu va zic ce mi-a facut!
Ma bucur ca Vladut e bine!
Andreea-si ce tinuta i-ai pregatit micutei domnisoare?Sau nu o luati?
Mady-spor la pregateli cu nunta!poate ti se pare ca-ti sta bine cu suvitele ca nu esti obisnuita!N-ai nici o prietena care sa-ti spuna o parere sincera?
Noi ne pregatim pentru ziua lui Andutu pe care o vom serba sambata-vom fi vreo 25 de adulti si vreo 6-7 copii.Am vorbit pentru masinuta-o vom lua joi sau vineri si sper sa reusim sa ne abtinem sa nu i-o dam pana sambata.Mai trebuie sa ajung sa dau comanda de tort-as vrea ceva sub forma de masina si neaparat sa aiba o cheie pe el caci nu stiu daca v-am mai zis dar fi-miu e innebunit dupa masini si chei.Mai nou ne intreaba de toate masinile pe care le vede pe drum ce masina e si a ajuns de in proprotie de 70% sa le cunoasca-le-a invatat dupa sigla-nici noua nu ne vine sa credem ca le stie dar se pare ca are o pasiune ptr masini.
Va pup!Ma intorc la trebi!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Serialbastre/Serialbastre.jpg)
Serialbastre spune:
Simina, pai se poate nunta fara Cezara?! Nici nu am avea cu cine sa o lasam, dar nici nu ne-ar tihni fara ea. I-am invitat pe fratele sotului si sotia (viitoare) ca ii sunt dragi Cezarei si o sa ne ajute cu ea in anumite momente. Ma gandesc mai ales in biserica, ca la petrecere nu conteaza daca stau dupa ea.
Avem pregatite mai multe tinute, mai multe decat pentru mine si tat-su la un loc.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anna-mama/anna-mama.jpg)
anna-mama spune:
Simina, faceti petrecere mare, dar aveti si spatiu, frumos ca stati la curte Sper sa aveti vreme buna si sa se simta bine Andutu, ca el e cel mai important! Abia asteptam pozici si sa vedem reactia lui Andutu cand o sa primeasca masina in dar. Oooo, dar este chiar tare cu pasiunea pt masini, am mai auzit despre astfel de pasiuni si apreciez f tare astfel de copilasi, e desptept foc
Noi nu prea am petrecut pt ca nu m-am simtit bine, asa ca in afara de tort (Vladut nu concepe sa fie ziua cuiva si sa nu existe tort) nu am facut nimic special.
Andreea, abia asteptam sa vedem poze de la cununie, in special cu Cezara care sigur va arata fenomenal
Cris, ce e cu tine, ne ingrijoram daca nu apari! de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
22+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/getik1/getik1.jpg)
getik1 spune:
scuzati absenta dar am fost la mama de sambata si deabia acum am venit asa ca la noapte dupa ce culc fata o sa citesc ce ati scris ca vad ca am vreo 5 pagini de recuperat
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_82/cris_82.jpg)
cris_82 spune:
Deci si-a revenit forumul..deja ma gandeam ca nici azi nu o sa pot sa intru.
Nu-s in cea mai grozava stare de spirit,dar razbesc eu
O sa recuperez maine dimineata la o cafea alaturi de voi,ca acum simt nevoia de un dus ca am avut multa treaba..
Sa aveti o noapte frumoasa
Mirunel terorista
BAZAR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SoriLea/SoriLea.jpg)
SoriLea spune:
Salutare dragele mele...
Nici eu nu sunt in cea mai buna forma pt a scrie, dar am citit tot
A plecat tati - a si ajuns intre timp (aproape ca sa ajunga el in germania pana am ajuns eu acasa cu traficul di Buc ), iar eu mi-am facut curatenie, am spalat si v-am citit pe voi.
Acum merg sa dau cu mopul in toata casa, apoi un dus si nani ca maine dimi la munca si mai stau si peste progr
Razvan azi crede ca a simtit durerea din sufletele noastre, ca a fost marait si agitat toata ziua
Poate maine seara sunt intr-o forma mai buna si va pot scrie.
Va pup, noapte buna si vise placute.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anna-mama/anna-mama.jpg)
anna-mama spune:
Neata,
Va las cald pt toata lumea!
Sorina, sper sa-i fie foarte bine sotului tau in Germania si sa realizati tot ce v-ati propus. Imi imgainez cat de tare suferi si ce gol si apasare pe suflet ai (eu simt asta cand pleaca sotul meu si pt 3 zile), dar incearca sa te imbarbatezi cu gandul ca ati luat decizia impreuna pt binele vostru si ca timpul trece repede pana la revedere! Multa multa putere si o imbratisare calda
Crisule, ce ai patit? Spune repede ce te-a indispus? Te pup cu drag si te imbratisez
In dimineata asta am morfofetala, asa ca dupa-amiaza cand ajung la birou vin cu vesti despre bebelus
Despre Vladut ce sa va zis, a dormit f prost azi-noapte, plus ca si eu am deja arsuri care nu prea ma lasa sa dorm... Asa ca in dimineata asta e morocanos de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
22+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
![](images/user_woman.png)
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit la cafeluta!
Anna-de-abia astept sa vii cu vesti de la morfologie!Un mare ptr Vladutul morocanos!
Sorina-suntem alaturi de tine si intelegem ca ti-e greu!Pentru cat timp a plecat sotul?Oricum multa bafta sa fie asa cum va doriti!
Cris-sper ca azi esti mai bine!
Getik-te asteptam la cafea!
Am vorbit aseara cu Georgiana la telefon sunt fff ocupati cu pregatirile ptr botez-inchiriasera un apartament in Constanta insa au fost nevoiti sa se mute la bunicii ei ptr ca apartamentul era plin de carcalaci .Sper sa reusim sa ne intalnim!
Ma asteapta treburile dar revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_82/cris_82.jpg)
cris_82 spune:
neataaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue
ana daaaa, sunt niste scumpe fetele lu' picky.Nu am fost nicaieri
,fara masina e greu sa mergem in ora,pe trasport e aglomerat,eu trebuie s am la mine schimburi la sectorista,ceva de rontait,apa,trusa medicala..deci e destul de complicat..Mica rau tensiunea..ai grija sa nu iesi afara cand sunt caldurile alea sufocante,mereu sa ai apa la indemana si cand poti,pune mana si stai linistita
cuscra vad ca ii placeau baloanele .Am zabovit un pic si l partea cu tortul
..mare si gustos
lavi Tu vrei sa-l inscri la cresa pe Rares,eu am inceput sa am o strangere de inima pentru luna care vine ca trebuie sa duc fata la gradi.O sa-mi fie tare greu fara ea ziua,dar poate intre timp o sa-mi gasesc ceva k lumea de munca si o sa ne fie mai usor si ei si mie
.Tin pumnii sa reusiti sa prindeti un loc
.Pentru sot am vorbit in Spania... departe rau,dar o sa vorbim in fiecare seara.Miru ne face creieri terci de cand se trezeste pana cand se face ora de culcare...repeta totul ca un veritabil papagal,si o duce capul numai la traznai
andreea sigur o sa fie frumos sa cununati,dar in general astfel de actiuni te lasa lefter toata luna.
alynta iupiiiiiiii...felicitari pentru dintisorul Mariucai
simina a facut Giogi poze.E clar 100% o pasiune pentru masini
.Cred ca o sa fie foarte incantat de masina
.A la Francaise de pe b-dul Mamaia fac tortul super frumoase..te duci cu o poza cum vrei tu sa fie si i-l face.dac vrei sa fie martipan, e 55 ron/kg dar sunt atat de bune produsele de la ei
andreea cred ca o sa fie deliciul tuturor Cezara,mai ales ca vorbim de atatea tinute
getik fata,stii ca la telefon nu prea reusesc sa vorbesc..suna astia cand mi-e lumea mai draga si nu pot sa schimb 2 vorbe cu nimeni.
sori cat timp o sa fie plecat sotul tau?Vine de sarbatori macar,nu?
ana multam de cafea.Poate ne lasi si o poza cu printesa de la eco
.Aseara am cerutbanii pentru luna trecuta si raspunsul care a venit m-a suparat asa de tare,ca deja simt ca e timpul sa pun punctul pe "I".O fi fost prea cald azi noapte de e asa morocanos Vladut?
simina am vorbit si eu cu Giorgi ieri pe zi si era foarte suparata de treaba cu gandacii..urata treaba.Nici eu nu am spatiu la mine ca nici sa faca atatea drumuri in oras nu-i ok,dar cat de insirate sunt toate astea la mine in curte ca inca sunt fara gard si nici batranii nu sunt de inteles si le insira parca cu buna stiinta
Mirunel terorista
BAZAR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Serialbastre/Serialbastre.jpg)
Serialbastre spune:
Cris, pe noi actiunea ne-a lasat lefteri toata vara Dar nu-mi pare rau. A fost o conjuctura care parea nefavorabila, dar pana la urma e bine!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE