**Buburuze de 2009 in actiune(20)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Iubito linkul de la semnatura..merge e setat ca oricine are linkul deci....
Eu zic sa nu-ti strici seara,crede-ma....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

draga de ea...

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

http://community.webshots.com/user/alinamirela79" target="_blank">POZE

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=7" target="_blank">Cum a aparut Printul!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149316" target="_blank">Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Azi fac cinste ca asa se cuvine! Serviti va rog din meiul meu virtual: !
Maria m-a pupat de dimineata, la fel si Matei. David e la bunici.
La multi ani Lali!
La multi ani Ema!
La multi ani Razvan!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Mooaaammaaaa ce-ati mai scris!!!! Eu and mai recuperez???

LA MULTI ANI multa sanatate, iubire si multa fericire tuturor celor ce si-au serbat azi ziua de nastere Alynta, Eva si Razvan si cu mii de scz pt intarziere aceleasi urari si pt Lali

Sper sa reusesc maine sa recuperez ceva si sa va raspund, dar nu promit. Maine serbatorim in 2 si fac bagaje pt sot ca marti pleaca . Asa ca mai sigur ne reintalnim miercuri

Noapte buna dragelor

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele Mi-e un dor de voi de n-am mai rezistat sa nu intru sa va citesc si sa va si scriu. Noi in mare suntem bine, adica Rares ca el e cel mai important e bine, eu inca cu dureri de masele si dinti, numai nu reusesc sa termin cu ei....am pulpita cronica ceea ce inseamna ca trebuie sa ma tot duc sa-mi puna pansament de multe ori caci nervul e rezistent si nu cedeaza. Si sunt maselele de minte care ma termina, ma dor urechile, capul,,,,in fine sper sa scap intr-o luna si de maselele astea. Inainte sa ma apuce pe mine durerile de dinti am operat-o pe mami, a avut fibrom mare si a trebuit sa-i scoata tot: ovare, uter. Slava Domnului e bine, inca o doare operatia dar e pe drumul cel bun. Apoi banii astia, alte dureri de cap, inca nu ne-am revenit de pe urma nuntilor si botezurilor din mai si am mai avut luna trecuta o nunta iar peste doua saptamani mai avem una...sunt inca intr-o pasa mai proasta dar dorul de voi m-a pus sa va scriu, mi-ati lipsit mult si de multe ori m-am gandit la voi dar efectiv nu aveam starea necesara sa va scriu...gata ca m-am plans destul ia sa vad ce ati mai facut voi
Cris ce mai face Miruniciu? Cum stai cu serviciu, ti-ai gasit ceva?...uite n-am ajuns la mare anul asta dar la anul sper sa ajung sa mergem la plaja impreuna si cu Simina si cu Lali, ce super ar fi
Lali mamicule ce putin a mai ramas si vine bebelina abia astept sa o vedem, cum te simti? Ai emotii? Paul ce mai face? e nerabdator sa-si cunoasca surioara? dulci
Sori vi-a trecut alergia? Cum mai e Razvan? pupici
getik mami ce faci?Cum e Cez cu noul loc de munca? te-ai mai obisnuit fara el? Drum spre Oradea nu are? pupici dulci si la Aricica mumoasa foc am vazut pozicile ce mi le-ai lasat pe mess, absolut superba, adorabila
Cris sa inteleg ca vi-ati gasit de lucru afara? Ce bubite aveti si voi, defapt pana acum cred ca vi-au trecut sau sper
Fetelor vreau si eu parola de la mailul comun caci nu o mai am. Am refacut sistemul la calculator si am pierdut-o...pls cine ma ajuta si pe mineeee
ema fata mult m-am gandit la tine, cum sunteti? Darius? imi pare rau ca ati ajuns la divort, defapt ziceai tu cand am vb ca nu mai este cale de intoarcere...v-ati vazut luna asta, ca parca trebuia sa vina in tara....pupici dulci si poate va fi mai bine asa
Simina va pup dulce si pe tine si Andutu...cum mai sunteti?
Picky sunteti in tara? faceti botezul aici? Ce-ti fac printesele? Tu cum te mai simti? Va dulce dulce
Anna vei avea o printesa, am aflat prima data de la Geta, ma bucur tare tare mult sa fiti sanatosi cu toti si ma bucur foarte tare ca e fetita fiindca stiu ca-ti doreai tare mult. Vladut ce mai face? Ce mai zice istetul nostru? Va dulce
LauraOana poate vine si la voi o printesa, tu unde lucrezi acuma? Ce haios cu romanasii, sa vezi ce mutra o sa bage daca le spui ca ii intelegi[:=)))] Sebi ce face? tu? va dulce
Anna acuma te supara si sotul pe tine cand ii faci o fetita?Cum mai e Vladut? Sanatate multa
Termin o bucata de autostrada si incep imediat alta, poate asa ajung si eu mai repede la mare[:d]

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Serialbastre sunt de acord cu tine cu plata nici eu nu am acces la net la servici...mpama da ce pofta mi-ai facut cu parjoalele alea, trebuie sa fac si eu Cezara ce mai face?
Getik sper ca si-a revenit Ariciu da?
Sori ce tare faza cu mos craciun si Razvi, pleaca sotul sa munceasca in Germania? Multi ani inainte de casnicie si sa fiti sanatosi, acusica faceti nunta de argint
DanaMi cum sunteti? Cum e Raducu? e cuminte? Bubu cu cine s-a dus la mare? Va dulce
Anna ma bucur ca te-ai impacat cu soata, asa sa si ramaneti mereu si sa va iubiti....la noi nu stiu cum va fi pana la urma, dar o scot eu cumva la capat, multa sanatate lui Vladut...asa facea cumnata mea, venea cu fata la noi racita tusea si mucea dar ea zicea ca doar are muci si nu e racita, uram la maxim cand vedeam ce inconstienta este
LauraOana, Lalima inscriu si eu in clubul celor care doar se uita la "dansa" si ramane gravita , si noi doar odata si gata si atunci am zis ca nu iau nici o pilula de a doua zi ca nu ni se poate intampla tocmai noua si iaca ca s-a intamplat. noi nu vroiam atunci bebe, dar daca asa a fost sa fie...acum ma bucur enorm de puiul meu scum si ma bucur ca ni s-a intamplat tocmai noua
lauraoana stiu cum e cu sorele plecate, a mea e plecata in Brazilia de un an, pe 22 septembrie vine, abia astept sa o vad, mi-a lipsit enorm. Pe 1 nov pleaca iar dar in Irlanda la Dublin s afaca doctoratul acolo, macar aici va fi mai aproape si va putea veni mai des acasa.
DAnaMi am vazut pozici cu tot familionul, sa va traiasca puiutii si tie si Anei si sa fiti sanatosi si bucurosi toata viata
Alynta baietii si fetele, concediu placut la mare
Anna sanatate multa si sper sa-ti treaca repede durerea de burtica
Ema cum a fost la party? Poze?
Vad ca vb de copii alaptati la san si artificial, eu l-am alaptat pe Rares 1 luna jumate la san iar apoi am trecut pe lapte praf. N-am mai avut lapte fiindca nu aveam sfarcul format si rares nu stia suge si adormea la san iar dupa ce-l puneam in pat la 5 min se trezea si urla. M-am chinuit o luna cu alaptatul si pompat non stop pana n-am mai avut ce pompa ca n-am mai avut lapte. Cu Rares n-am avut probleme cu colicii nici cand l-am alaptat la san nici dupa. Bine a i-am dat si infacol intre timp dar n-am avut treaba. Iar cu dormitul 2 luni se trezea noaptea din 2 in 2 ore. Mie mi s-a parut foarte ok cu laptele mpraf. Eu fierbeam apa de seara si-i puneam biberonul cu apa intr-un incalzitor. Cand se trezea luam laptele praf de langa mine, puneam in biberonul cu apa incalzita si-i dadeam. A fost ok si asa....asta a fost o mica paranteza daca tot ati vb de bebei mici
Mada va doresc multa multa sanatate, sper ca Eva sa se faca bine si sa nu ramana cu urmari si cicatrici, m-am ingrozi cand am citit ce i s-a intamplat. sunt alaturi de voi cu ganduri bune. Va imbratisez cu drag
Ma bucur ca a juns Picky cu bine la Constanta. Cris pupa-le si din partea mea, abia astept sa vad pozici
La multi multi ani Lali cu intarziere dar din suflet. sa fii sanatoasa sa ai parte de o nastere usoara si sa fiti mereu fericiti
Mady va pup cu drag. Veti fi nasi la nunta asa-i? Sper ca o sa ne arati poze...si eu am iara nunta peste 2 saptamani..eu cand aud de nunta mi se ridica paru-n cap. Ce bine ca ati scapat de pampersi rares se abtine daca-l las fara asa ca o vreme renunt si am sa mai incerc peste cateva luni din nou. multi
la multi multi anisori Eva scumpa, sa cresti mare si sanatoasa si sa te faci bine cat de repede si sa nu ramana urmele acestui necaz deloc. va imbratisez cu drag
Adina sa-ti traiasca feciorul si sa fie sanatos
Cris ce fain ca v-ati intalnit si eu care visam sa ajung si eu la mare cand vine si Picky prin tara sa ne vedem toate
Ninia sa inteleg ca ati fost in tara? Bine ca nu mai sunteti bolnavi...astept pozeleee
Gata va las si eu ca e ora 2.16 ...bine ca maine e liber ca altfel nush cum ma trezeam sa merg la servici. Ma bucur ca vi-am scris si ne auzim maine la o cafea.
Va pe toate si buburuzele din dotare!

Mergi la inceput

A si nu in ultimul rand vreau sa urez tuturor ce poarta numele de Maria sanatate multa si un sincer la multi ani...gata acum chiar fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaa....

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai frutat,trabuce si vougue

La Multi Ani Alynta ,sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de iubire si tot ce-ti doresti

La Multi Ani sarbatoritilor de azi

As fi dormitttttt,dar mandra e frsh de mai bine de 1 ora,iar acum tareste dupa ea o remorcuta de la o jucarie si pisicul alerga in urma ei si ea deja tipa de fericire de se aude pana la jumatatea strazii

mady imi pare rau nu am vrut sa rascolesc trecutul
ninia chiar ma gandea daca ati plecat spre casa sau nu.Ma bucur ca ati ajuns cu bine.Bine ca nu a fost ceva mai grav si a coborat febra,din pacate..asta e treaba cu sistemul sanitar.Chiar si daca era inscrisa la un medic,daca nu e o ora "decenta",poti sa faci si matanii ca tot nu ti-ar fi venit pediatra.
Fata,apai tu vrei rezumat?Noi schimbaram capitole aicea,asa ca e musai sa recuperezi.Veem poze si impresii din concediiuuuuuuuu..
sori azi te scutim de la plata contributiei daca nu intri.Intelegem ca vrei sa obosesti omul entru cateva luni bune
laviiiiiii ce faci fata.Imi pare rau pentru mama ta,acum e important sa se refaca.Sper sa scpi si tu repede de chinul maselelor.Eu cu jobul sunt deocamdata pe bara,astept ceva..acum sa vedem si ce-o iesi.Oferte au mai fost,dar bani foatte putini,munca era cat pentru 10 ca ar fi trebuit sa ma marit cu jobul si sa las barbat si copil as ca inca sunt in stand by.Nu eu am gasit de lucru i afara,e pentru sot..dar mai incolo daca e rost si pentru mine iar si fata si precam in formatie de 3.Pentru picky[/b] o sa raspund eu,sau inca 10 zile in tara si sambata asta au botezul si cununia.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani, Alynta! Sa fii sanatoasa si fericita!

La multi ani tuturor celor care poarte numele Sf Maria! Sanatate, fericire si tot ce va doriti!

Pt ca azi serbez si eu ziua numelui va las si tot ce mai vreti, cu plata la mine!

Lavi, ce ma bucur ca ai scris Chiar mi-era tare dor sa citesc postarile tale si sa va stiu bine! Imi pare rau ca tot nu ai rezolvat problemele cu dintii, dar mai ai putin si le dai tu de cap Rareselu cum mai e? S-a obisnuit cu noul program, cu statul la mamaia si mami care merge la serviciu? Lasa, ca o sa rezolvati voi si cu datoriile, o scoateti sigur la capat. la serviciu cum e, te-ai readaptat? Asa e, se pare ca o sa am o fetita, miercuri merg la ecografia morfofetala ca sa o vedem mai bine Vladut e mare, creste, ma uimeste cate prostii ii trec prin cap, a inceput sa fie mai razboinic (trece printr-o faza mai putin docila), stie o multime de lucruri, poate unele peste varsta lui...este ca un burete, absoarbe tot din jur, dar daca iti propui sa-l inveti ceva nu vrea nici picat cu ceara, tot ce-l inveti trebuie sa fie prin joc. Plus ca de la desenele cu Clubul lui mickey Mouse a invatat f multe lucruri de unul singur. Poze cu Rareselul ne mai arati? Da, stiu ca Rares doarmea f bine, fata de al meu care si la aproape doi ani sugea din ora in ora
Cris, tare mi-a placut ce ne-ai povestit despre intalnirea cu Picky, cred ca fetitele ei sunt niste minuni. Am vorbit si eu ieri cu ea la telefon, e asa de draguta, mi-ar fi placut sa am cum sa o si vad. La tine e nebunie mare, cu pisoi si copil plin de energie, ce frumos! Ce ati mai facut in wkd, v-ati plimbarit? Mergeti azi la Ziua Marinei?
Ninia, ce ma bucur ca ati ajuns cu bine. Offf, ce sperietura cu Elena, bine ca ati scapat cu bine pana la urma de virusul stomacal si sunteti toti bine Asteptam mai multe povestiri si poze dupa ce va odihniti
Mady, daca nu-ti place cu suvite eu zic sa le vopsesti si sa le acoperi, cel mai important e sa te simti tu bine in pielea ta si atunci esti cea mai frumoasa Sunt sigura ca o sa arati bine la nunta
Lali, cum ai petrecut ieri, poze ne arati?
Mada, cum a fost de ziua Evei, ati petrecut frumos? A fost fericita Eva? Hai ca si azi sunteti in petrecere, la multi ani, Evei Maria si pt azi!
Sorina, la multi ani, sa fiti sanatosi si sa sarbatoriti de vis
Dana, Ema, Alynta

Eu azi ma simteam rau, mi-am luat tensiunea si aveam 8 cu 4 Se pare ca rau mi se face de la scaderea de tensiune Acum ma pune Vladut sa-i iau si lui tensiunea [;D] hai ca revin

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata mandrelor
e ziua alyntei??? e, daca e ziua ei, atunci La multi aniiiii! sa fii fericita si sanatoasa
lavi fata...sa-mi lasi nr tau de tel ca mie mi-a crapat tel si o data cu el si datele. suntem bine, da, la divort am ajuns, asta e. ne-am vazut e impropriu zis....in 3 sapt cat a stat in tara, 'ne-a vizitat' o data, o ora....nu expres pe noi, era 'in treacat'. in rest nu stiu ce a facut, unde a stat, etc.....nu ma intereseaza. ai grija fata de tine si de maselutele tale si refacere rapida mamei tale.
o sa pun cateva pozici de la party pe contul comun, doar cateva ca foarte multe is ratate....se miscau astia de parca aveau limbrici
va pup

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Neatza gagici! doamne dor mi-a fost de voi Multumesc de primitr, Cris multam de cavie
Alynta La multi ani cu sanatate si multa multa fericire sa te bucuri de copii tai toata viata
la multi ani Anna sa fii sanatoasa si fericita mereu, sa ai o bebelina sanatoasa si sa va bucurati din plin de copii
Ce sa va mai zic de Rareselul, el abia acum a inceput sa vb stiti ca noi aveam o problema cu vb, dar intr-o sptamana a inceput sa faca ca i toate animalele, eu care ma chinuiam atata.O sa-si dea el incetu cu incetu drumul la vb cu toate, e asa un scump si-l iubesc enorm de muult, pe zi ce trece mi-e tot mai drag. Sper sa am loc la cresa sa-l duc din sept, sunt a 18 ea pe lista si sunt doat 10 locuri dar saptamana viitoare merg cu pachetelul la Asco si sper sa rezolv ca la soacra mea n-as mai vrea sa-l las inca un an pana merge la gradi. La gradi pe anul viitor e deja inscris si sigur avem loc. E foarte energic, dar si foarte raut, crizat, dar e sanatos, asta conteaza. Cam atat despre el.
Cris unde pleaca al tau? si noi ne-am gandit sa-l trimitem pe sot afara la servici si sa inchiriem masina pt taxi, acum sa vedem ce o sa iasa. Sper sa gasesti si tu rapid un job bun si bine platit...de Miru nu mi-ai zis nica, cum e?
Anna cum am mai zis Rares e bine, eu m-am acomodat cu serviciu, e foarte ok, sefa mea e super de treaba si ma bucur tare mult ca m-am intors in agentia de unde am plecat. e foarte bine si le-am invatat toate din nou. rares s-a obisnuit din nou cu buna sa, am fost 2 saptamani in concediu si se reobisnuise cu mine, dar acum e ok, nu mai plange cand o vede desi cand mergem dupa el vrea sa vina una doua acasa. Parca mi-l imaginez pe Vladut. Am sa pun si poze cu Rares, promit, poate chiar azi. Vreau parola de la mailul comun plsss.
Ema fata imi pare rau dar nici asa nu era treaba, cum ai zis si tu. Am sa-ti las nr meu pe PM. Stii cum se zice...n-ai ce gace cu gunoaiele decat sa te scapi de ele. Capu sus ca va fi bine. Va pup
Gata ca m-am lungit destul. Va si va doresc distractie placuta sarbatoritilor sau celor care mergeti la chefuit

P.S. Vreau parolaaa sa va mai vad si eu. pls pls

Mergi la inceput