**Buburuze de 2009 in actiune(20)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Iubito linkul de la semnatura..merge e setat ca oricine are linkul deci....
Eu zic sa nu-ti strici seara,crede-ma....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

LA MULTI ANI, LALI!!!.
sa fii sanatoasa, nastere usoara, copii sanatosi si un sot extra!!!
iti doresc tot ce imi doresc si mie, poate si mai mult.

eu sunt o chiulangioaica. nu ca nu am timp, recunosc, citesc tot ce scrieti dar imi e lene sa raspund. ma bucur ca sunteti toate bine, mai mult sau mai putin, ca buburuzele sunt bine si sanatoase.

eu mai am o saptamana pana la nunta si am rezolvat toate chestiutele. o sa am o zi f.f. incarcata, dar sper sa treaca repede si sa ne achitam de datorie cu succes. n-am mai pierdut o noapte de mult, nici nu mai tin minte... asa ca o sa zac cel putin o saptamana. mi-am schimbat complet tinuta ( lali, pastrez cu drag setul ca imi place tare mult) si acum sunt verde+auriu. m-am vopsit, suvite blonde, si arat ca mamaia. zici ca am 50 de ani, nu-mi place deloc... abia astept sa treaca nunta sa ma vopsesc saten ca sa scap de suvite .

mihaita nu mai face pishu sau caca pe el, folosim pampers doar la nani. a inceput sa rupa si el cateva cuvinte scurte, dar mie imi spune clar ca nu ma iubeste si ca nu suporta sa-l pup . musai sa-mi fac o fata, ca astia doi...

am visat acum 2 nopti ca nascusem inca un copil, tot baietel, si-i pusesem numele david cristian. era tare real visul ca m-am trezit fuga sa hranesc bebelusul .

pe toate si mai revin... sper eu sa nu mai am lene cronica .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mady....vezi ca plangeeeee. ce vise sexoase aiiii, n-am ce zice. poi vrei sa te duci la nunta ca o baba??? ce nu te 'intineresti' tu inainte????
eu te inteleg mada....dar doar faptul ca-ti repeti tu zi de zi chestiile astea nu fac deloc bine. multe se intampla si-s nedrepte....de asta din start ti-am zis ca trebuie sa facem ceva ca sa nu mai auzim/traim catastrofe din astea.
urez din seara asta La multi ani! Evei, refacere rapida si fara semne, sanatate multa si sa-si recapete zambetul si copilaria pe deplin cat mai curand. sper sa apuc si maine....insa nu garatez

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

ema, imi e teama sa nu fac mai rau. ma consolez cu gandul ca o sa fie prins intr-un fel de coc si cu machiaj... poate o sa arate bine. acum nu ma mai duc sa-l mai vopsesc sau alte minuni ca mai bine asa decat cu parul ars sau culoare de gagan(rrom)... adica blondul ala murdar.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatzaa!!!

La multi ani Eva,sa te faci mare si frumoasa,sanatoasa si desteapta !

Madalina Ema are dreptate ,trebuie sa iti revii.
Si dau si praji,cum sa nu ,la toata lumea !
Madyrizi baga un nuantator ciocolata sau aramiu si inchizi la culoare suvitele,nu sta ca mamaia la nunta ,hai ca nu faci mai rau,iti garantez. Pacat ca nu am fimo auriu acum in casa,am doar verde si alb,ca iti faceam rapid un alt set,ajungea la fix pentru nunta.

Ema ma bucur ca a fost frumos la petrecere si ca te-ai destins.

Multumesc tare mult pentru urarile de ieri,m-am simtit asa importanta cand am citit acum dimi,crestea inimioara in mine.

Vaa pupic,ma pregatesc de iesit la plimbare,ca am doua adolescente de distrat,si au neste fetze plouate de imi vine sa le iau la palme,dar va pove eu alta data!

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaa....

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

La Multi ani sarbatoritilor de azi

Eva Maria si Razvan Ioan

lali cum sa nu o vezi fata e Giorgi ?? Sa vedem cum au timp si ei ca sunt in cautari pentru sambata care vine,de cele trebuincioase,dar musai trebuie sa o punem de-o intalneala din aia mare.
[b[mada vino aciulica la raport ca acus te pun la cotizat.Cum adica ai schimbat fata complet tinuta?Ia sa vedem si poze cu noul look .Esti crimunala,eu zic ca daca mai ai rabdare sificienta,or sa-ti faca baetii rost de 2 fete,nu una.Ma bucur ca ati scapat de pampersi.Mi s-a intamplat si mie faza sa visez ca ii fac Mirunei inca o sora ..multe zile dupa vis am folosit dubla protectie(pilula + balon).
mady chiar asa,schimba-ti culoarea fata daca nu te simti ok.Mi se pare mult mai important ca eu ca si persoana sa ma simt bine in pielea mea si sa fiu multumita de cum arat..tinuta si accesoriile doar ma completeaza
lali[/b] si unde te plimbi azi fata?

Sa va zic de ieri seara..Puca e adorabila,o grasana frumoasa foc care vorbeste.Anna e un bebe asa dulceeee,cat am tinut-o si eu un pic in brate,am stat cu nasul in ea ..miroasea a bebe miccccccc,si are niste ochisori frumosi de m-au dat pe spate.Picky radiaza..o obosesc fetele,dar nu stiu cum reuseste sa fie mereu alerta ca eu as fi fost deja praf.Baietii s-au retras oleca si au savurat momentul lor.Saraca Raluca, cred ca nu i-a fost deloc usor sa impace fetele (este sora Giorgianei),mai ales ca la inceput au avut mica disputa pe soricel,dar apoi a fost mai ok

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

adino sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos
Evei i-am scris aseara urarile asa ca acu ma duc sa ma baiesc ca putttttttttttttt ca un sconcs

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Eva! Iti doresc tot binele din lume si ingerasii sa te ocroteasca mereu!
La multi ani, Razvan! Sa cresti mare si sanatos, fericit si binecuvantat!

Fetele, astept tortul

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, EVA! .
s]LA MULTI ANI, RAZVAN!

neatza mai pe la pranz!

lali, am ales culoarea verde pentru ca aveam un set de argint cu pietre verzi care nu se putea purta decat la ocazii deosebite. este primit la prima aniversare a cazniciei noastre de la sotz . oricum, esti o scumpa cum ai sarit tu sa ma ajuti !!! ma mai gandesc cu nuantatorul... ceilalti spun ca imi sta bine , dar ori nu m-am obisnuit eu ori nu-mi sta bine. cert e ca mie nu-mi place. in fine, voi vedea pana saptamana viitoare.

cris, eu am mai visat ca aveam o fetita de 8 ani pe care o chema ana. am visat asta tocmai cand se implineau opt ani si ceva de cand am pierdut o sarcina ... de nurori... ce sa zic?! de aia nu ma incumet sa mai fac un bebe ca daca iese tot baiat si am 3 nurori... nu e de bine .

NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

HELLOOO dragelor!
Va mai aduceti aminte de minee?
Am ajuns in sfrasit acasa (in Be) de vineri seara..sunt rupta de oboseala, si inca nu am terminat cu despachetatul.si cu spalatul ..etc.nu mai stiu cum sa le termin.., Am stat cu o frica pe drum de numa , pt ca tocmai in ultima seara in Timisoara a facut fata febra f ridicata( 39.5, cu diaree,nu am inchis un ochi.. am vb la hotel sa ne caute un pediatru , si cica nu ne primeste nici unul pt ca nu suntem inscrisi, singura solutie era la urgente la spital..nu am mai mers ca spre dupa amiaza se simtea ceva mai bine, si eu am o groaza de spitalele de acolo..asa ca am tinut-o pe nurofen pana am ajuns acasa.noroc ca nu am avut trafic si nu am pierdut timpul..in fine nu era nimic grav decat un virus intestinal..dar m-am speriat ceva..
Sunt bucuroasa ca sunt acasa , drumul a fost obositor cu 2 pitici si atata bagaje , m-am saturat de stat in masina..am zis ca la anul merg undeva cu avionul, gata
Detalii si poze vad dau alta data, merg iar la treburi..pfff
Va pup pi toati , sunt in urma cu toate vestile, nici o sansa sa recuperez..poate se indura careva sa-mi dea un rezumat?!

Mergi la inceput