**Buburuze de 2009 in actiune(20)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bag picioarele.....eu am scris si dimineata un mesaj si vad ca nu apare....hellllloooooooooo, domnilorrrrr, de ce??????
deci revin
La multi ani ! Lacaramioara, sa fii sanatoasa si voioasa
cris pupa pe Giorgi si pe fete din partea noastra
la party fu misti,....copii s-au distrat, s-au simtit bine, asta e tot ce conteaza. au purtat coifuri, au facut baloane, au papat pizza si tort si s-au jucat. cred ca aceeasi tactca adopt si eu....in parc cu copii.
va pup si weekend placut

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Lali! Sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Cris, pup-o pe Picky si pe fete, sper sa se simta bine in Romania, abia astept sa ne povesteasca cum a fost cununia si botezul. Tramnsminte-i toate gandurile mele bune!

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

LA MULTI ANI LALISA AI PARTE DE SANATATE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI TIE......

Maine e ziua Evei si am cumparat deja"o papusica male cu pal(par),o casuta mica mica ca mine",nana i-a adus deja cuburi de construit si carti cu abtibilduri,doctorita carti si o papusa care face tumbe....plus multe altele......

Nimic insa nu-i va lua durerea din pacate.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

LA MULTI ANI LALISA AI PARTE DE SANATATE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI TIE......

Maine e ziua Evei si am cumparat deja"o papusica male cu pal(par),o casuta mica mica ca mine",nana i-a adus deja cuburi de construit si carti cu abtibilduri,doctorita carti si o papusa care face tumbe....plus multe altele......

Nimic insa nu-i va lua durerea din pacate.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

eu zic sa-ti dai tu 2 palme si sa iesi din starea asta depresiva in care esti. copilul are nev de o mama vesela. clar ca sufera fizic, e normal si te cred ca suferi si tu.....din experienta iti zic ca daca tu esti down si copilul e down

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ma bucataresc de zor,iar mandra doarme.ta-su e scump la verede ..e pe teren dar e bine ca e liniste.mai tarziu astpt pe picky sa vina cu sotul si fetele

dana eu zic ca are mai mare cautare gemul,nu de alta dar am o gramada de compot de anul trecut
ema ma bucur ca ati petrecut fain
ana sigur o sa ii spun
cuscra esti minunata

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Ema fata de ea sunt vesela ne jucam si ne iubim...i spun tot timpul ca mami o iubeste ii acord toata atentia mea,o are de fapt pe a tuturor,dar cand doarme si ma uit la ea imi vine sa urlu,ca e nedrept ca a suferit.

Deja cum vede pe careva zice"maine e ziua mea vleau cadou..da cadou la eva..."..din pacate,pentru ca nu are voie afara ziua,o sa stam in casa..programasem petrecere in aer liber la cort cu baloane,piscina pentru piticii mici si tiuitori,coifulete....gratar si niste artificii....acum...or sa vina cativa invitati.....si gata.

va pup ma apuc de acte ca tre` sa depun bilanturile lu` barbatu-meu..

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Mada eu ii urez de astazi micutei EVA LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI SA TE FACI BINE CAT MAI REPEDE

am incercat sa vad poza dar nu e nimic

va pup

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetele multam de urari,eu va pupic pe toate.Noi am fost in port ,am urcat pe bricul Mircea,pe nava Regina MAria si pe inca una maaare,cu tunuri uriase si o gramada de scari.

Criiis si eu nu o vad pe Picky?

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

LALI ,TORTUL TE RUGAM......CREZI CA SCAPI?La mare,la soare...da macar o prajitura ceva......

Dana e linkul.....

Lali vrem si niste prajituri........

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

am vazut linkul dar zice ca nu e public albumul

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput