Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

carola - cate perfuzii de-astea datatoare de bine tre' sa faci?

Si eu am adormit langa S. ... somnicul de infrumusetare.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 25s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

Miere unde ai mama 77 de kg? Arati asa bineee !

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
23+ cu bb2

78 ca sa fiu precisa, precisa! Nu stiu unde sunt, asa ziceu si la prima sarcina cand aveam 95, unde sunt kilogramele. Iti dai seama ca pt moralul meu imi face bine, dar e de scurta durata, cand vad acul cantarului ma apuca plansul:)))
Am 1.72.

Dana, drum bun in Romania si petrecere frumoasa! Lucas imi place, de altfel asta era numele pt copil daca r fi fost baietel.

Nasterea indusa pentru mine a fost f dureroasa. Contractii puternice fara pauza intre ele.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

bianca - nu stiu inca ce sa fac. N-am decis. Da, la sf. lunii tre' sa dau raspunsul. Tind mult spre cezariana, insa mai am vreo 2-3 intrebari de facut medicului si apoi decid. Dar decizia e mult spre cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Brambule, dar la G aveai DPN in ianuarie 2011 sau decembrie 2010? Mai gresesc si testele astea, pana la urma sunt de distractie, daca ar fi 100% corecte nu am mai avea nevoie de ecograf decat pentru confirmarea sexului (pe langa toate celelalte masuratori, normal).
Si pana la urma la femei li se reinnoieste sangele din 3 in 3 ani si la barbati din 4 in 4? . Ma gandesc ca oameni suntem cu totii, si ar trebui sa fie la fel, nu?

diana21+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

diana - bingo!! Cine-i atenta la amanunte ... aveam termenul dec. 2010. Deci iese si la G. metoda aia.

Sangele de femeie se devalorizeaza mai repede, de aia trebuie facuta revizia la 3 ani ... ala de barbati e bun si mai "statut" .

Mergi la inceput

Nu, nu iese nici asa ... cu termenul in 2010. Anul comun cel mai aproape de 2010 e 2008, iese la amandoi. Si atunci se ia in calcul luna nasterii noastre .. sotul aprilie, eu decembrie. Deci, tot eu sunt mai aproape de 2010. Deci nu iese baiat. Sau gresesc iar pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

UIte vezi la ce sunt bune testele astea, ne mai iau pentru o clipa gandul de la "scenarita cronica". Acum cum or fi, cum n-or fi, important sa fie sanatosi bebeii...oricum stiu cazuri in care pana pe la 7-8 luni le-a zis ca o sa fie fata, si a iesit baiat . Sau si mai grav, (asta tot din auzite, dar imi vine greu a crede), cica un cuplu din Grecia (romani)..a mers femeia sa nasca, barbatul astepta...iese doctorul...Domnule, veniti, mai aveti un copil...sotul nimic...credea ca nu i se adreseaza lui...intra doctorul, apoi iar peste cateva clipe il cheama pe sot: Domnule, veniti, mai aveti un copil! Pai cum asa, ca doar noi asteptam numai unul!!!.
De aia zic ca mi-e greu sa cred, chiar daca se fac mai putine ecografii, daca sunt 2 ma gandesc ca se vad 2 inimioare, 2 corpuri...sau o fi fost tipa la un singur consult?!

diana21+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

carola - cate perfuzii de-astea datatoare de bine tre' sa faci?

Si eu am adormit langa S. ... somnicul de infrumusetare.

mai am 3 de facut.

26+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna dimineata

Ma bucur sa va gasesc astazi preocupate cu altceva, teste pentru sexul bebelui...sper ca s-a mai destins putin atmosfera.

Despre kg, eu una nu mai pot sa ma pronunt, am pus deja 7..partea cea mai proasta e ca greutatea initiala era 80 asa ca....dezastru, dar na, sper sa imi revin dupa. Cred ca m-am si umflat (pe langa ingrasat) ca nu-mi mai vin nici papucii.
Am fost ieri la medic cu analizele, se pare ca am anemie si mi-a zis sa renunt la vitamine si sa iau fier. Mi-i frica rau de constipatie de la el, deja imi era mai greu cu treaba asta, sper sa nu afecteze tare.

Mi-a zis sa repet si urocultura ca se banuie o infectie urinara si eu ca desteapta azi dimineata am uitat sa recoltz .

Va doresc numai ganduri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Paula - Si mie mi-a dat doctorita fier, dar nu mi-a intrerupt vitaminele. Am luat cam jumatate din cat trebuia, pentru ca mi-a dat efervescent, si imi tot vine inapoi, are un gust naspa. Dar nu am avut probleme cu constipatia - ba chiar putin pe dos. Singura schimbare a fost culoarea cah a scaunului.

Apropo de picioare umflate - putem sa folosim vreun fel de gel/crema - Lioton, sau ceva cosmetic? Singurele incaltari care ma incap sunt niste sandale medicinale :D. Incerc la serviciu sa stau desculta, sa imi tin picioarele ridicate, si ajuta intrucatva, dar seara tot picioare de elefantel am. Din fericire se desumfla pana dimineatza, si nu sunt dureroase, dar arata ingrozitor (la modul, ma duc in magazin sa incerc niste papuci - evident nu ma incap, si ma compatimeste vanzatoarea - vai, va doare?).

Mergi la inceput