Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo78 Mada la mine se verifica la ambii baieti pana acum toate alea imi spuneau ca am numai fete. mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si18+ cu Yusuf Gabriel |
Yey! Ma bucur ca merge, nici eu nu gaseam o metoda care sa imi confirme realitatea pana acum...Dar ideea e ca nu mi se pare asa utila pt daca daca vrei sa o folosesti pt avea un baiat, fata trebuie sa astepti n ani pana e "configuratia" corecta Eu n'as avea rabdare...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 21+
Simo78 spune:
Mada mai nasol daca astepti si calculezi si iese tot invers!
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si18+ cu Yusuf Gabriel
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo78 Mada mai nasol daca astepti si calculezi si iese tot invers! mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si18+ cu Yusuf Gabriel |
Clar!
Am cunoscut anul trecut o tipa de origine asiatica care avea o fetita si un baiat!
Pt baiat timp de un an a facut un regim alimentar "special baiat" + au prestat 1 data pe luna fix la ovulatie...timp de 1 an ...pana la urma a avut baiat dar eu sincer nu cred ca merita efortul...Pana la urma tot 50 la suta ai sanse...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 21+
dia_filipas spune:
Si la mine se verifica testul la ambele fete! Bietul sot, nu a avut nici o sansa impotriva "sistemului"!
Dia, mami de shmoo Miruna (15.07.2008)
25+ cu bb2 "pisicutz verde"
Bianca77 spune:
Nina felicitari pt fetita! sa creasca sanatoasa si fericita la tine in burtica pana in dec!
Mada, ca tot ne-ai intrebat de nume, mie imi place mai mult Rafael decat David. Daca as fi avut baietel, ar fi primit 100% numele asta. Ambele insa sunt frumoase, internationale, usor de pronuntat, ceea ce mi se pare extrem de imp intr-o lume in care calatorim si ne mutam cu atat usurinta dintr-o tara in alta.
Brambu un mare , ca sa treci mai usor peste asteptarea asta lunga. Pana la urma te-ai mai gandit cum o sa faci cu nasterea, pe ce varianta mergi? ca aprca trebuie in curand s ale dai un raaspuns la clinica, nu?
Andreea, mai pe la inceputul odiseei a pus Ralu un film destul de elocvent depre nasterile induse: "The business of being born". Cred ca il gasesti prin primele capitole. destul de horror...
Legat de temeri si scenarii, vin si eu cu un sfat din gradina (specialitatea) mea pe care caut sa il aplic si eu zi de zi: a ne lua mai putin in serios gandurile . Ele sunt ca si starile f volatile, irationale, relative, nebazate, nu confera certitudini... Metoda cea mai la indemana este sa le observam cum vin si pleaca, fara sa le dam atata putere asupra noastra. Usor de zis, nu?
pup burticile si o zi buna in continuare!
ps/ Albertje ce mai faci? nu te-am mai citit de o vreme
Scumpi te-ai intors din vacanta?
26+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
madabout2003 spune:
Dia lasa ca o sa fie sotul un rasfatat cu 2 printese si o regina!
Bianca si al meu tot Rafael e preferatul!.. Dar m'am cam intros in Romania cand mi'au adus aminte de testoasele ninja..
dianalaura spune:
Mada, si la mine are dreptate testul la amandoi baietii Acum stau si ma uit.., daca mai intarzia o luna bebe si se nastea in 2012 era fetita? Ca atunci mie la an imi iese 2012, si la tata-sau 2011
Cat priveste temerile noastre..ca din cate vad fiecare avem aceste temeri, mai mult sau mai putin intemeiate si mai mult sau mai putin intense....eu zic ca ne-om descurca si cu 2 bebei...ce am citit si vreau sa aplic e faptul ca trebuie sa ii dai atentie fratelui mai mare (doar lui) cel putin o perioada la inceput....in sensul ca in timpul in care bebe doarme sau ceva, mama sa aiba cu fratele cel mare un moment doar al lor, in care sa se joace, sa povesteasca....la fel cum are un moment si cu cel mic, cand il alapteaza. Si ca fratii mai mari sa fie implicati tot timpul in activitatea legata de bebe: sa te ajute la dus pampersul, la baita, la impins caruciorul. Astfel nu se vor simti marginalizati.
A..si inca o chestie, din proprie experienta: eu sunt sora mai mare (sunt 5 ani jumate intre mine si sora-mea)si dupa ce s-a nascut ea ma simteam marginalizata de fiecare data cand venea cineva la noi si inevitabil se duceau sa vada bebele....eventual ma salutau, dar mergeau la bebe, nu isi faceau timp pentru mine, care pana atunci fusesem cea mai mica...Astfel incat dupa ce am crescut, pana si in ziua de azi, cand merg la cineva in vizita cu bebe mic si care are si un copil mai mare, ma duc si vorbesc si ma joc un pic cu cel mare, si apoi merg la bebe.
diana21+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
carola spune:
Am facut si eu a 2 a perfuzie si m-a luat somnul de la diazepam. Acum am o stare mai buna si nu mai am griji.
26+
www.flickr.com/photos/carola456
abramburika spune:
mada - acum am inteles. La S., 2007, merge metoda ta. Acum insa cum fac? Ca in 2011 fac (am facut) si fata si baiat. Mie imi iese 2011, iar la sot 2008 cel mai apropiat an. Asa-i ca-s complicata eu cu 2 nasteri intr-un an? Si mie mi s-a parut ciudata sarcina asta, venita prea "din senin".
bianca - uneori imi reuseste sa "privesc" din afara temerile astea cum vin si pleaca ... uneori, nu.
Or fi prin vacanta fetele ... prin sept. strig iar catalogul, le las sa le tihneasca vacanta .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 25s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
apropo tot de testul ala si planificatul sarcinii pt. un sex anume. Eu si daca vroiam sa il planific pe bb ca sa iasa de un anume sex, tot nu imi reusea, ca am asteptat aproape 2 ani la fiecare sarcina (primele 2) si tot nu venea. Asteptat in sensul ca nu foloseam nici un fel de protectie, deci ... ca sa nu mai spun de nerabdarea mea si dezamagirea de fiecare data cand vedeam cate un test negativ. Da' sa "astept" o anume data ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 25s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!