Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ooka, eu kegel am tot facut, mai fac si acum cand imi aduc aminte... poate ca nu destul, mare efect nu am vazut, acum fac ptr nastere... oricum, la mine nu e f rau, la un stranut puternic, tuse, cam asa... dar mi-e frica sa nu fie mai naspa dupa nasterea asta..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Eu sunt in verva astazi. Am fost sa imi recolteze probe pentru analize si am ajuns la serviciu cu un zimbet tamp pe fata. Nu stiu exact despre ce e vorba, dar ma simt bine.

Luny, Brambu sunt sigura ca odata ajunse in fata faptului implinit o sa va descurcati de minune. Nu cred ca poti face planuri de acum, cum o sa faci ce o sa le zici, cum o sa te comporti, toate astea o sa le faci indrumate chiar de copii. Ei sunt cei care dau tonul si te ghideaza. In alta ordine de idei sunt de acord cu Dia ca as vrea sa ocolesc sintagme de genul "tu esti mai mare, el e mai mic", dar deocamdata stau linistita ca vad ca SeB face singur diferente de virsta dar la nivel fiziologic, adica stie ca un copil mic nu poate sa mearga singur, nu poate sa faca pipi la olita, nu poate sa manince singur s.a. ceea ce e un pas inainte in a face diferente singur ce poate unul si ce poate celalalt.

Din gama frate mai mare catre burtzi:
- Mama, Filip o sa iasa din burta dupa ce ninge afara.
- Mama, Filip nu sta cum trebuie? (cind ma vede ca fac cite o grimasa si abia mai ma misc)
- Mama, Filip misca?
- Mama, pot sa il spal pe Filip? (sta cu mine in baie si imi da cu apa pe burta)
- Mama, pot sa il pup pe Filip?
- Mama, il iubesc pe Filip.
- Pe Filip o sa il iau sa doarma cu mine si ii dau patul meu.
- Filip nu poate sa mearga ca e mic si nu poate.-
- Ema, uite aici e Filip (i-a spus unui prieten aratindu-i pozele de la ecograf)
Nu mai imi vin in minte acum restul de chestii care le spune, in schimb pot sa spun ca in fiecare zi inopinant vine si imi ridica bluza sa il pupe sau sa il mingaie si sa il pupe si apoi o zbugheste.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Va pup repede dragelor, sunt pe fuga...aseara am fost la control si totul este bine...deci unda verde ptr Romania. Nu am nicio infectie. Voi mai continua cateva zile cu niste tablete vaginale antiseptice. Sa va mai zic ca ne-am privit samburelul ptr f mult timp la ecograf, mi se pare ca seamana cu David, era atat de dulce, ne-au dat lacrimile...
Parca nu imi vine sa cred ca dupa saptamanile astea de cosmar a rasarit iar soarele
In alta ordine de idei: maine dimineata avem avion spre Bucuresti, eu am cumparaturi, bagaje de facut...dar este bine ca o am pe cumnata si ma ajuta ea. Sambata vom boteza o bombonica de fetita de abia astept.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 24+ cu

Mergi la inceput

Si imi cer scuze ca nu reusesc sa fiu prea activa ...cand ma intorc din Romania, la o saptamana, va veni mama mea la mine...cu siguranta voi avea mai mult timp liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

pica - exact replici de-astea asre si S., isi face planuri cum o sa aiba grija de surioara. Ba, e si ea insarcinata, are o Elisa in burtica ei si ma imita in tot. Cand ii spun ca o sa aiba mama 2 fete, cica Elisa din burta mea e surioara ei, iar eu sa o iau pe Elisa din burtica ei, aia e a mea. Ce mai, are niste replici amuzante.

dana - ma bucur tare pt. voi si va imbratisez strans !! O sa fie bine. Ma bucur sa te vad optimista! Drum bun, distractie placuta la botez (cum o sa o cheme pe finuta voastra?) si o sedere cat mai relaxanta!! Apropo de nume, v-ati gandit cum o sa-l cheme pe bb?

ooka - suna interesant laptele de nuci ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 25s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Hai sa va povestesc din alea nefacute de mine... Ieri il rog pe administrator sa imi verifice si mie fisa de client ca stiam ca am ramas in urma cu 2 facturi si vroiam sa le platesc, numai ca le-am pierdut fizic si nu mai stiam cit insumeaza (ele ar fi trebuit sa fie in max de 800,00 RON). Dupa 1 ora imi trimite administratorul sms: aveti de plata 2555 ron . Dupa 2 ore de pus facturi si plati cap la cap depistez ca la un moment dat in loc de 1784,00 ron am platit 17,84 Ron... Asa ca m-am facut buna de plata acum.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Pica, asa e, ne vor ghida copiii si instinctul... e delicios Sebi ... si Muffy face asa, inopinant vine si pupa burtica, si pune capul pe bebe, zice ca e fratiorul lui mic.. in fine, eu o mai iau razna cu capul cateodata, cu temerile mele... nu ma tine mult
Dana, drum bun si petrecere frumoasa!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

pica - exact replici de-astea asre si S., isi face planuri cum o sa aiba grija de surioara. Ba, e si ea insarcinata, are o Elisa in burtica ei si ma imita in tot. Cand ii spun ca o sa aiba mama 2 fete, cica Elisa din burta mea e surioara ei, iar eu sa o iau pe Elisa din burtica ei, aia e a mea. Ce mai, are niste replici amuzante.

dana - ma bucur tare pt. voi si va imbratisez strans !! O sa fie bine. Ma bucur sa te vad optimista! Drum bun, distractie placuta la botez (cum o sa o cheme pe finuta voastra?) si o sedere cat mai relaxanta!! Apropo de nume, v-ati gandit cum o sa-l cheme pe bb?

ooka - suna interesant laptele de nuci ...

Petro , pe finuta o cheama Alexa Lavinia, parintii si-au ales numele.
Ne-am gandit si la un nume ptr samburel...pana acum pe lista ar fi: Lucas (preferatul sotului), Sebastian, Darius...eu vreau Fabian dar sotul sa nu auda. Oricum, mai avem timp sa ne decidem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - Lucas sau Darius imi plac din lista ta.

pica - sa tot mai faci din astea . Neuronul gravid, nu?

Iesim in parc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!

Ce frumos ca suntem multe mamici de bb2 si putem sa ne impartasim reactiile fratiorilor... La noi Emily e foarte pregatita ..e pe acelasi registru cu Silvia, si ea are un bb in burtica, cand e bebele ei cand e bebele nostru, in nici un caz numai al meu .. Mi'e asa drag de ea, si sper din tot sufletul sa'mi gasesc resurse pentru amandoi pt ca nu as vrea sa se simta lezata in vrun fel...In ultimul timp are o perioada foarte lipicioasa, ma iubeste, ma pupa tot timpul...spre deosebire de perioada infruntarilor de pe la 3 ani..

Dana drum bun! Sa va distrati bine dupa perioada asta de stres!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 21+

Mergi la inceput