Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Dia, gand la gand cu mine... si eu am o incontinenta de la prima sarcina, acum m-a pocnit si spatele, ceea ce la Mate nu am patit, si mi-e groaza sa ma gandesc ca din firea sportiva ce-o am, o sa devin o baba inainte de vreme, mai ales ca nici timpul n-o sa ma ajute deloc... eheee... s einstaleaza un pui de depresie... am tot soiul de temeri, stiu ca ne va fi greu cu doi, si poate lucrurile se vor schimba mai rau decat cred eu acum, poate nu ma voi descurca asa de bine cum as dori, poate-l nedreptatesc pe Muf, poate fac diferente intere ei, ceea ce mi se pare cel mai nasol, etc... d-atea, d-ale gravidelor..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Miere unde ai mama 77 de kg? Arati asa bineee !

Brambu ce dulce e Silvia cu surioara din burica! Ce-o sa se mai iubeasca!

Simo si Matei e un dulce si un sensibil!

Miruna nu se leaga de burtica, doar intreaba uneori unde e bebe si ma cauta in buric, face cioc-cioc in burtica, si zice ca tre sa-i facem baie la bebe ca sa fie curata...

Baby sper ca te simti bine!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
23+ cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!
Multumim de cafea!!

luny - ca bine le zici. Aia cu strepto-balaurul ala se rezolva cu antibiotic la bb dupa nastere si la mama, nu e asa grav. Cel putin la mine n-a fost (la S.).

dia - hai ca m-ai facut sa rad ... cu problemele de varsta a treia. Desi problema-i serioasa, esti nostima in exprimare. Da chiar, ce-ar fi, pisicuta verde ... mai deosebit decat asta ce nume poate fi? Si ma mai distreaza M. cu cerintele ei pt. Mos.

Ma duc sa beau o reala ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 25s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

dia - sper sa se iubeasca reciproc ... S. pare sa o accepte pe surioara, ba si-o doreste nespus. Repet, la sarcina precedenta nu a facut asa, nu era atat de dornica de fratior/surioara. Citeam pe-atunci despre cum o sa fie intrarea unui alt membru in fam. (bb), cum va fi acceptat de fratii mai mari, na, ma documentam si eu sa am temele la zi. Si gasisem urmatoarea chestie: fratii mai mari (la diferente asa mici ma refer) au timpii lor cand sunt pregatiti sa isi doreasca/accepte pe altcineva. Ei, atunci eu pe S. nu o vedeam pregatita si imi faceam probleme. Acu' nu-mi mai fac. Gelozii poate or sa fie, sigur ... da' in mare o sa fie bine din punctul asta de vedere, S. e ff mamoasa, isi doreste o surioara. Imi fac probleme cum zice luny sa nu nedreptatesc eu pe vreunul din ei ... sa nu fac diferente ...De parca nu as avea destule la care sa ma gandesc .

Mergi la inceput

Brambu, ca si tine si luny si eu ma gandesc cum o sa fie cu egalitatea...nu uniformitatea (ca ele vor fi diferite si vor avea cereri/nevoi diferite) cu egalitatea in atentie, dojana, timp, afectiune... Ai mei au fost super din punctul asta de vedere cu mine si fratele meu, sper sa-mi reuseasca si mie...

Aaa, si sper sa-mi iasa sa nu folosesc vreodata sintagme de genul "las-o pe ea ca e mai mica", "tu esti mai mare, tre sa ai rabdare/sa fii mai cuminte" si alte asemenea...

23+ cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

neata fetelor,

va dau si eu o cafea, un lapte de nuci si niste pepene galben

multumesc de incurajari in ceea ce priveste streptococul, sper sa scapam/ocolim cumva. Nici eu n'am avut la Sofia asa ca bineinteles ca ma panichez. Azi am facut iar o un sumar si o urocultura sa vaz macar daca mai e la fel sau s'a schimbat ceva , eu cred ca e o imbunatatire..

fetele cu incontinenta, Luny si Dia, nu ajuta exercitiile kegel? Plus un dispozitiv am vazut eu pe net ceva ce ajuta la efectuarea exercitiilor?

Cit despre a fi baboaie, eu cred ca nu m'am plins atat toata viata mea, cit ma pling de cind sunt insarcinata iar. Nu pot sa stau in picioare foarte mult, dar nici jos, dar nici culcata, dar nici nu pot sa dorm, dar mi'e un somn de vorbesc singura etc etc etc, dar trece si cind ne'om vedea bebelusii ne simtim bine si dupe ce mai trece euforia/oboseala,evaluam si pagubele.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Ooka cum vine aia lapte de nuci? Suna interesant...

Cu dispozitivul...tre sa gugalesc un pic, sper sa vb si cu dr. cand merg la control... Poate ar ajuta exercitiile kegel, da' eu uit sa le fac...nu sunt consecventa... Cand m-o "arde" mai tare problema, sper sa ma ambitionez... Si sport/miscare as putea face mai multa...

Dia, mami de shmoo Miruna (15.07.2008)
25+ cu bb2 "pisicutz verde"

Mergi la inceput

dia - hahahaaaa, deci ai luat in serios varianta "pisicuta verde" de ai trecut-o si la semnatura. Imi place!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Dia, o cana de nuci (tinute la inmuiat vreo 14 ore), vreo 3 cani de apa, o lingurita de scortisoara, coaja de la 2 lamai si vreo 4 linguri de zahar brun. Are gust de zeama de la mucenici. Eu nu il strecor ca imi place asa, dar in general faci din migdale, susan, canepa, pui miere nu zahar, vanilie si strecori. Tii la frigider si bei in 2-3 zile. Se poate folosi cu succes la orezul cu 'lapte' de post.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

Brambu, ca si tine si luny si eu ma gandesc cum o sa fie cu egalitatea...nu uniformitatea (ca ele vor fi diferite si vor avea cereri/nevoi diferite) cu egalitatea in atentie, dojana, timp, afectiune... Ai mei au fost super din punctul asta de vedere cu mine si fratele meu, sper sa-mi reuseasca si mie...

Aaa, si sper sa-mi iasa sa nu folosesc vreodata sintagme de genul "las-o pe ea ca e mai mica", "tu esti mai mare, tre sa ai rabdare/sa fii mai cuminte" si alte asemenea...

23+ cu bb2

si eu sper la fel, insa cred ca va fi inevitabil... mai ales ca si el e mic, si asta ar fi cea mai simpluta chestie de inteles ptr el... desi ma voi feri, ptr a nu o percepe Matei gresit, dar... in fine,a sta sa fie raul comis si altele sa stea departe... cel mai frica mi-e de impartirea atentiei si afectiunii intre cei doi, si am momente in care, recunosc, ma gandesc serios... oare il voi iubi la fel de mult pe bb mic?... sau cum ma voi descurca cu sentimentele astea?...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput