Aspirante optimiste > 20 ani (705)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Despre progesteron la synevo apare 86 ca si limita superioara in faza luteala DAR mai precizeaza si urmatoarele: Trimestrul I de sarcina: 32.6-140 nmol/L; - poate totusi e ceva acolo la tine in burtica si din cauza asta e asa mare progesteronul.

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Eu am 88,51

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

Citat:

fetelor mi-am cumparat si eu utrogestan de 200 mg
cum sa il iau?

se poate lua fara reteta? cam cat costa?

viitoare

dada si fara reteta
mai nu stiu sa-ti zic exact cat costa dar cred ca-i cam scump totusi
ca eu l-am luat impreuna cu o cutie de vitamina E si o cutie de Aspenter si toate au fost 500 mii lei vechi

dar stii cum se administreaza?
de 2 ori pe zi? o data?

Nu stiu cum se iau dar m-ar interesa si pe mine. De asemenea imi este neclar daca aceleasi pastile se iau oral/vaginal sau pt vaginal sunt altele...

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

fetelor mi-am cumparat si eu utrogestan de 200 mg
cum sa il iau?

se poate lua fara reteta? cam cat costa?

viitoare

dada si fara reteta
mai nu stiu sa-ti zic exact cat costa dar cred ca-i cam scump totusi
ca eu l-am luat impreuna cu o cutie de vitamina E si o cutie de Aspenter si toate au fost 500 mii lei vechi

dar stii cum se administreaza?
de 2 ori pe zi? o data?

Nu stiu cum se iau dar m-ar interesa si pe mine. De asemenea imi este neclar daca aceleasi pastile se iau oral/vaginal sau pt vaginal sunt altele...

viitoare

Io am avut un cui in cap cu utrogestanul asta. Daca incepi sa il iei trebuie luat pana la 15-16 saptamani si nu intrerupt brusc. Pe prospect scrie ca in sarcina se ia NUMAI vaginal, mie doctorita mi-a zis sa-l iau oral, deci............ Nu stiu ce sa zic, decat ca eu una nu voi mai lua decat daca imi fac analizele inainte si se dovedeste nivel scazut de progesteron.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

YLari si totusi de ce ti-a zis doctora sa il iei? Acum e prima oara cand faci progesteronul la 7zile DPO sau ai facut si atunci si ti-a iesit o valoarea mai mica?

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

salutare! ce activitate intensa pe aici, imi place!
ylari eu zic sa nu disperi, eu mi-am facut progesteronul in z21 a CM si z7 DPO si mi-a iesit 46, deci tu mai ai o sansa, tin pumnii sa fie cu ochisori

multi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

despre utrogestan, in sarcina sora mea l-a luat doar vaginal (la recomandarea dr. ginecolog)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ylari eu zic ca mai este o sansa .
Fetelor va aduceti aminte cine avea progesteronul marit si imediat a anuntat ca e graviduta?
Eu deja ma bucur pentru tine.
Fac o ciorbita de pui cu legume proaspete si acra.Doamne oare cum beu betivii zi de zi ca ieri nu mai puteam si nici astazi nu mi-am revenit inca, am baut moare de varza si acum poftesc la ciorba.Sigur nu imi mai trebuie niciodata, nici sambata nu avea, de gand dar nu credeam ca de la 4 pahare pot ajunge asa, la mine s-a acumulat atata supararea si atatia nervi ca eu vroiam tot timpul sa plang si sa urlu.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

pai si sa nu iau daca am progesteronul bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Utrogestanul de 100mg costa 30roni. Cutia are 30 capsule moi, si eu am luat si fara reteta.
Daca ti-ai luat de 200mg, iei doar o bilutza, ca nu e voie sa iei per priza mai mult de 200mg.
Eu utrogestanul l-am luat numai vaginal. Pana in seara dinaintea sangerarii cand am mutat brusc la oral.
Si corect a spus YLARI, pt sustinerea sarcinii utrogestanul se ia numai vaginal! Dar sunt cazuri ca este luat oral si totul e ok. Si nu se intrerupe brusc ca poate produce avortul spontan. Daca totusi vrei sa intrerupi utrogestanul, o faci cu incetul, dar nu brusc, adica azi luai 2, maine si poimaine(sau cateva zile) iei cate una, si apoi deloc. Medicul stie mai bine sa explice schema asta, ca eu stiu din cercetarile mele de pe net numai despre utrogestan

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Eu am 88,51

YLARI e frumoasa valoarea

Dar acuma iei utrogestan, adica progesteron?
Sau valoarea ta e produsa numai de organismul tau?

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput