Aspirante optimiste > 20 ani (705)
Raspunsuri - Pagina 2
DenyAnd spune:
Auzi YLARI, dar nu cumva e prea devreme pt BHCG? Daca ai ovulat pe 1august(ziua 19)...e prea devreme? Nu la toate outzul se implanteaza exact in ziua 7 DPO.
ca poate inca nu s-a implantat outzul de uter, de unde sa iasa hormonii de sarcina in sange, si astfel si bHCG pozitiv?
Poate mai repeti beta peste cateva zile?
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Auzi YLARI, dar nu cumva e prea devreme pt BHCG? Daca ai ovulat pe 1august(ziua 19)...e prea devreme? Nu la toate outzul se implanteaza exact in ziua 7 DPO. ca poate inca nu s-a implantat outzul de uter, de unde sa iasa hormonii de sarcina in sange, si astfel si bHCG pozitiv? Poate mai repeti beta peste cateva zile? Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8 |
Asta clar ca o sa fac, il repet pe vineri asa, ca doar sunt nebuna cu diploma, nu? Zicea si Alex ca poate e prea devreme.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
lorena_86 spune:
mealex ma bucur enorm pt tine
eu zic de pe acum FELICITARI si bebe la termen
ylari, eu am facut beta in ziua 6 sau 7 dupa ovu si mi-a iesit 0.1 si asa nervoasa am fost de l-am programat pe sot la spermograma
apoi a inceput spotingul si in loc sa-mi vina cm-ul s-a oprit de tot
apoi am facut un test la 9 zile de intarziere si surpriza....test foarte pozitiv
e inca foarte devreme si pt beta
eu nu as garanta ca tu nu esti gravi asa ca te sfatuiesc sa ai grija in continuare de tine si sa nu-ti pierzi speranta
daca te gandesti ca sunt toate sansele sa nu se fi implantat inca
el produce hcg-ul dupa ce se implanteaza asa ca nu e batut in cuie
fetelor aveam mai multe de scris dar fug putin in oras
ne auzim mai tarziu
va pupic pe toate
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
YLARI spune:
citat din mesajul lui lorena_86 mealex ma bucur enorm pt tine eu zic de pe acum FELICITARI si bebe la termen ylari, eu am facut beta in ziua 6 sau 7 dupa ovu si mi-a iesit 0.1 si asa nervoasa am fost de l-am programat pe sot la spermograma apoi a inceput spotingul si in loc sa-mi vina cm-ul s-a oprit de tot apoi am facut un test la 9 zile de intarziere si surpriza....test foarte pozitiv e inca foarte devreme si pt beta eu nu as garanta ca tu nu esti gravi asa ca te sfatuiesc sa ai grija in continuare de tine si sa nu-ti pierzi speranta daca te gandesti ca sunt toate sansele sa nu se fi implantat inca el produce hcg-ul dupa ce se implanteaza asa ca nu e batut in cuie fetelor aveam mai multe de scris dar fug putin in oras ne auzim mai tarziu va pupic pe toate ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Sa te auda Dumnezeu!
Fetelor si daca e sa nu fie luna asta, mie imi pare rau si sunt trista dar ma si bucur ca mai am timp sa ajung la hematolog si sa imi iasa si anticoagulantul lupic si anticorpii cardiolipinici si sa imi pun totul in ordine pana o veni bebe.
Lore hai ca mi-ai mai dat ceva sperante. Am si eu o colega care a facut si in ziua 7-8 DPO a avut 0.1. Ma gandesc ca la mine e totusi 1,3 hai ca ma agatz si eu de o speranta nu radeti de mine pliiiz...
Dar ce ziceti de progesteronul meu? cam mare?
POZE
Mami de Eva scumpa
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui YLARI Asta clar ca o sa fac, il repet pe vineri asa, ca doar sunt nebuna cu diploma, nu? |
O parte din adevar ai spus aici si vei obtine diploma de gravidutza cu sarcina pana la termen!!!
P.S. simptomele de nebuna tot e siptom de sarcina!
Sormea ma poreclea "dusa cu pluta" desi in realitate aveam un in burtica
si felicitari pt
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
irmaria spune:
YLARI imi pare rau pentru Beta dar poate e prea devreme si nu s-a implantat.
Despre progesteron la synevo apare 86 ca si limita superioara in faza luteala DAR mai precizeaza si urmatoarele: Trimestrul I de sarcina: 32.6-140 nmol/L; - poate totusi e ceva acolo la tine in burtica si din cauza asta e asa mare progesteronul.
viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
irmaria spune:
citat din mesajul lui Monique77 fetelor mi-am cumparat si eu utrogestan de 200 mg cum sa il iau? |
se poate lua fara reteta? cam cat costa?
viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irmaria
se poate lua fara reteta? cam cat costa? viitoare www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB |
dada si fara reteta
mai nu stiu sa-ti zic exact cat costa dar cred ca-i cam scump totusi
ca eu l-am luat impreuna cu o cutie de vitamina E si o cutie de Aspenter si toate au fost 500 mii lei vechi
dar stii cum se administreaza?
de 2 ori pe zi? o data?
YLARI spune:
citat din mesajul lui irmaria YLARI imi pare rau pentru Beta dar poate e prea devreme si nu s-a implantat. Despre progesteron la synevo apare 86 ca si limita superioara in faza luteala DAR mai precizeaza si urmatoarele: Trimestrul I de sarcina: 32.6-140 nmol/L; - poate totusi e ceva acolo la tine in burtica si din cauza asta e asa mare progesteronul. viitoare www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB |
Sa dea Domnul sa fie bebe ca tare mult ne dorim!
Utrogestan am cumparat numai fara reteta (eu am luat la sarcina pierduta utrogestan 1 pe gura seara - ma simteam cam ca Mihaelafalt in weekendul asta dupa ce il luam) Miha multi multi!
POZE
Mami de Eva scumpa