Bucurii de sept-oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
GETY spune:
Buna dimineata, mamici! Pe unde-mi sunteti?
Lilina, ai scos biciul?
Asa creste Maria Diana
My weight
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
Gety, m-am amuzat cu "ma mai lua o data de nevasta"
Chiar asa, Lilina, adu-ncoace biciul ala!
Eu m-am potcovit cu o tuse sacaitoare, probabil de la faptul ca am baut apa de la frigider in ultimele zile. Momentan ma tratez cu Stodal, sper sa scap ca ma enerveaza rau.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 18+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
GETY spune:
Lexi, ai sa iei nana de la mine!
Graviduta si bei apa de la frigider?
Ia vitamina C si bea citronada cu lamaie.
Multa sanatate!
Asa creste Maria Diana
My weight
Crisnemes spune:
Salutare!
Sunt si eu pe aici prin preajma- dar cum luni nici iarba nu creste.....
Lexi - ce frumos ca ati fost la meci. Nici eu nu am fost niciodata la un meci de fotbal, desi mi-ar face placere. Am spus ca prima data cand e un evemiment mai important voi cumpara si eu bilete.
Dar pana atunci se pare ca vine Scorpions la Cluj in 8 oct si nu vreau sa-i ratez...
La Mulkti Ani! ITZY - toate dorintele tale sa se implineasca.
GETY spune:
Cris, stai ca n-au mers, ca-i abia pe 2 sept. meciul.
Asa ca ai ocazia sa-l vezi la TV.
Asa creste Maria Diana
My weight
anangel_lexi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GETY Lexi, ai sa iei nana de la mine! Graviduta si bei apa de la frigider? Ia vitamina C si bea citronada cu lamaie. Multa sanatate! Asa creste Maria Diana My weight |
Pai nu mai puteam, m-a topit de tot caldura. Am avut zilele astea vreo 30 de grade in casa si degeaba tinem geamurile deschise ca si afara era o zapuseala...Eram toata lac de apa.
Multumesc pt urari.
Cris, inca nu am fost la meci dar o sa va povestesc cum a fost. Poate reusesc sa fac si ceva poze, daca avem voie.
Itzy, la multi ani fericiti! Cand ne mai dai vesti despre voi?
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
lilina spune:
buna
iar scot biciu daca nu va aratati !!!!!!!!!!!!!!!!
in we am fost la nunta, m-am culcat la 6 dimineata, n-am mai ajuns de mult la performanta asta toti dormitau eu eram fresh
si am profitat de faptul ca nu a fost Vladut in we acasa si m-am uitat la greu la seriale pe net am cont pe vplay si sunt deja dependenta
LA MULTI ANI ALINAAAAAAAAAAAA !!!! fericire, sanante, bucurii si impliniri iti doresc.
ne-am intalnit un pic si cu Monique si Cosmi,
ne-am vazut/salutat si cu Dudu si parintii lui
'see' u later
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
Crisnemes spune:
Lexi si Gety- din postarea mea ati inteles cat sunt de microbista - pentru confuzie.
anangel_lexi spune:
Doamne, Rox, ce tragedie!
Eu nu stiu sincer de unde ai tu putere sa citesti astfel de intamplari tragice, eu una le-as evita cat as putea. Ma termina efectiv. Tu nu intri in panica dupa ce citesti sau auzi de astfel de cazuri? Ca eu una nu mai sunt om zile intregi si intru intr-o panica teribila. Cu atat mai mult cu cat, in astfel de momente, devin si mai constienta de faptul ca noi, ca parinti, nu avem nicio putere. Trebuie sa avem incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine. Nici nu vreau sa ma gandesc altfel...
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul