Bucurii de sept-oct 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Bonjour!
La multi ani David Constantin Marian!
La multi ani Mariucilor, Mariilor;Sophie Marie Theodora, Maria Elena, Patricia Maria, Alexia Maria, Maya Maria, Maria Cornelia, Roxana Maria, Ana Maria, Maria Diana!
Multumim pentru urari!
Gety, noi maine luam avizele, dar am vorbit cu doctorita, caci am avut de facut analize pentru a` mica, ce incepe caminul. Sper doar sa nu fie aglomerat...
Lexi, eu una am fost dezamagita de meci, de echipa, de gazon... tot ca leul in cusca, si tot degeaba Felicitari pentru fetita! Cred ca o sa se bucure Maria.
Ioano, am pus gogosari si conpida, niste harbuzei cu gogonele, zarzavat... Nu am facut poze, am tras tare sa terminam. Sper sa nu zic o prostie, poate ar fi bine sa-i mai iei lui Mitzu inca un pestisor, nu stiu daca lor le place sa stea singuri... Uff, mai intreaba in stanga si-n dreapta, poate ai prieteni cu acvarii ce stiu mai bine chestiile astea.
Lilico, servici usor!

Va tzuc, eu-s in week-end deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Buna seara, mamici de bucurii!

In primul rand...

LA MULTI ANI!!!

Sophie Marie Teodora

Patricia Maria

David Constantin Marian

Alexia Maria

Maya Maria

Maria Cornelia

Roxana Maria

Mario

Ana Maria

Maria Diana

Diana Maria

Sabina Maria

si Mariucai mele dragi!!!

Lexi, !

Multumim mamicilor pentru urarile facute!

Azi... am avut o zi foarte incarcata... n-am avut timp nici sa raspund, uneori, la telefon... Doar... doua minute (de respiro) de am postat o urare pe blog...
In drum spre casa am cumparat un tort de inghetata, o sticla de suc si o Tuborg pentru mine... si am "sarbatorit" cu fii-mea...
Marie-ul e inca la serviciu, Mitzu a adormit... asa ca, inca, ma sarbatoresc (singurica)...

Lexi, te inteleg!!!
Imi plac numele enumerate... dar cred ca cel mai mult imi place Anastasia... (nume pe care, dealtfel, mi-ar placea sa-l pun... daca va fi sa mai avem o fetita...)... Si Smaranda sau Antonia sunt frumoase... am o amica Antonia... noi o strigam Tony...
Tin minte ca pentru fii-mea, eu alesesem Elena, obligatoriu (si eu tin ca al meu copil sa poarte un nume de sfant ) iar ca primul nume pe lista erau bifate Mara sau Maia (cu i )... Deh... n-am sa uit niciodata cum a venit sotul, in ziua cand am nascut, si dupa ce si-a vazut printesa m-a rugat cu lacrimi in ochi sa o cheme Maria... Am cedat pana la urma ... avand in vedere ca am nascut-o si in apropierea zilei de Sf. Maria... plus ca m-am gandit ca mi-s prea egoista... alesesem EU, Elena cu orice pret... Deh... "imblanzirea" datorata procesului "facerii" ... caci acum sincer as mai negocia... mai ales ca si pe mine ma cheama Maria...
Dar... sa revenim... tizele... chiar daca una dintre ele e in burtica...

Am o amica care are doua fetite: pe cea mare o chema Ioana si pe cea micuta, Maria! De fiecare data cand ne intalnim ne salutam, in gluma: Buna Ioana!, Buna Maria!... Buna Ioana Maria!

Multumim pentru aprecierile fotografiilor!!! Despre tort?! Nu stiu... poate ca mi-l imaginam eu altfel... cu altfel de fluturasi... ma rog...

Kaiser cu ardei iuti... Maine... sper sa-mi cumpar... azi n-am gasit la marketul de la mine...

Cum fu tortul?! Cred ca delicos!!! Eu, sincer nu am papat, pana acum, astfel de tortulet... N-am vazut sau poate ca n-am dat importanta... Am luat tarte congelate... dar au trebuit coapte in cuptor... Mi-ar placea sa gasesc ceva care nu necesita coacere... in afara celor de la cofetarie...

xandruta, ! mai bine ca n-ai facut pozici...
Cat despre pestisor?! Daaa!!! Si eu as fi vrut sa-i mai iau unul... m-am gandit ca poate are sa-i fie urat domnului Jackson Five... Plus ca ochisem inca unul... cu alte culori... Dar domnisoara de la Pet shop... nu m-a sfatuit... Aceasta "rasa" (beta)... ar mai fi denumiti pesti luptatori... si sunt solitari... Daca faci greseala sa pui doi intr-un acvariu se vor lupta pana la moarte (la propriu)... Si doar masculii au coloritul atat de frumos... femelele sunt mici, de culoare inchisa... si, cica, exista riscul ca nici acestea sa nu fie acceptate din prima de mascul... putand fi atacate...
Si la Pet shop, masculii sunt tinuti cate unul in vase mici...

Mey... acu',,, ca am recitit ce am scris... ma gandesc ca am luat un "badigard"... si nu un peste... Bad fish, bad fish...

Vaz ca deja ai intrat in weekend... sa petreci frumos!!!

Ca vorbeati de meciul Romania- Franta... sunt iritata, nimic de zis... dar mult mai mult m-a deranjat atitudinea si gestul romanilor (unora) de dupa meci: acela de a arunca tricolorul la ghena de gunoi... E jenant!!! (putin spus!!!) Dureros!!! In alte tari poti face puscarie pentru acest gest... Ca romanii sunt cum sunt... mda... nu are rost sa comentez... cuvintele sunt prea "dulci"... dar numele, imnul, drapelul... nu trebuie trase in "cocina" lor... Eu am o vorba: FRUMOASA TARA... PACAT CA E LOCUITA!!!... Si cu asta am spus totul!!!

Zen... Ioana... fii zen ...

Salut si restul trupei!!!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Un pic de blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Sunt intr-o stare... O fata de la Odisee a pierdut bebele... Ma devasteaza astfel de vesti, mai ales acum.
Azi-noapte m-am trezit brusc, m-am uitat la fii-mea si am vazut-o invalatucita in patura. Fiind adormita pe jumate, am fost convinsa ca e cu capul in patura asa ca am sarit ca arsa din pat, am tras repede patura si cand am vazut ca nu misca am tipat...nu stiu cum de nu s-a trezit nimeni. Cand am dat patura la o parte, mititica isi invelise picioarele, nu capul...Uff. M-am speriat ingrozitor, abia am reusit sa adorm pe urma, imi batea inima sa sara din piept si alta nu. Nu stiu ce-i cu mine in ultimul timp de ma panichez in halul asta.
Yoanna, daca ne hotaram pt Antonia, n-o so strig Toni, nu-mi place, mi se pare mai curand potrivit pt. un baiat. O s-o strig fie pe numele intreg, fie Tia (mi-am spart creierii gandindu-ma la o prescurtare a numelui, care sa-mi placa. Preocupari de gravida nebuna, ca e clar ca intreaga la cap nu mai sunt). Anto iar nu-mi place, cand eram mica si eram in vacanta la bunici, era o fata mai mare decat noi, o chema Antonela parca, si fetele de varsta ei o strigau Anto iar noi, astia mai mici, radeam de ne prapadeam ca-i ziceam "Toantoooo".
De nascut nasc aici (ca parca m-ai intrebat unde nasc, nu?), n-am cum sa ma deplasez pana in tara in preajma termenului, cu avionul nu ma primeste iar cu masina nu risc eu. Si oricum vreau sa lucrez pana in ultima clipa, parca vad ca mi se rupe apa pe la scarbiciu.
Gety, Xan, spor la obtinerea hartiilor pentru inscrierea la gradi!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 21+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi Stefan Andrei, Lukas Daniel si Dorian Constantin!
De asemenea, la multi ani Sofia Ana, Ana Maria si Ana Isabela cu ocazia onomasticii!

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, revin si eu.

e treaba multa la zurli, petrec oamenii si-mi place. abia astept sa intru in paine pe de-antregul, acum inca acumulez.

Ioana, ce tort frumos ati avut! cu siguranta si gustos. Uite ca nu stiam ca pe maria o cheama si elena, ca pe dariuta.

Lexi, imi place anastasia tare mult. cat despre fricile tale, sper ca nu te-am speriat eu cu vestile mele. chiar azi am primit inca una extrem de dureroasa. nu inteleg ce se intampla, anul asta am aflat vesti din astea de disparitii ale unor copii. a fost un an ingrozitor din punctul asta de vedere si chiar si eu ma trezesc noapte, merg la ei, ii verific ca respira, ii miros in somn, ii ating, fac chestii din astea care sa-mi ramana vesnic in memorie.

puiutul care a plecat zilele trecute printre ingeri, o cunostinta a celei mai bune prietene a mea, avea 5 ani. a plecat la ingeri impreuna cu tatal ei. fusesera in vacanta in grecia. mama avea centura, tatal si copilul nu. fetita isi scosese centura cu cateva minute inainte de accident. mama nu a fost ranita, dar a vazut cum fetita de 5 ani a zburat prin parbriz si s-a izbit de asfalt. mai au o fetita de 5 luni acasa. de ce va spun asta? pentru ca vreau sa va spun cat este de important sa purtati centura de siguranta. intelegeti? mama aceea va trai cu gandul ca daca nu ceda la insistentele fetitei de a o scoate din centura sigur copilul ar fi trait. pentru ca ea nu a avut nimic, fiind in centura. trebuie sa invatam ceva din astfel de tragedii, pentru ca ele sa nu se repete! eu cand aud "urla prea tare ca nu vrea in centura" sau "am incredere in sot ca conduce bine" sau "vroia sa doarma si i-am pus centura" ma revolt. lasati-ma sa nu inteleg! pot dormi si in fund, in scaun de masina! nu vreau sa aud de asta! de ce sa spui dupa ca mai bine nu ascultai copilul?

oooofffff, sunt tare zguduita...

parca am intrat intr-o gaura neagra si aud numai astfel de vesti!

aveti grija de voi si de puii vostri! sunt asa de trista... ma scuzati ca nu urez la multi ani azi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Roxana01, of, ma ingrozesc!

Si chiar ca parca ai intrat intr-o gaura neagra!

Lexi, am terminat hartiile, am fost la gradi pe la 13,oo sa le las si era poarta inchisa. O sa le aiba luni dimineata cand merge la gradi.

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE AZI LA IMPLINIREA A 5 ANISORI!

STEFAND ANDREI

LUKAS DANIEL

DORIAN CONSTANTIN

Mamici, cum e la 5 ani?

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Buna seara!

LA MULTI ANI, SANATOSI!!!

Stefan Andrei

Lukas Daniel

Dorian Constantin

LA MULTI ANI!!!

Sofia Ana

Ana Maria

Ana Isabela

Anna Alicia

Perlutzele...

Un pic de blog...

Mergi la inceput

Lexi, ... oh... multa putere, sanatate mamicii de la Odisee... Nu stiu... chiar nu stiu... ce pot sa spun... E dureros...
In schimb, tu... incearca sa nu te incarci cu ganduri negative... Inceraca sa fii calma... (pe cat posibil)... Cred ca e greu... Ai gija de voi!!!

Citat:
daca ne hotaram pt Antonia, n-o so strig Toni, nu-mi place, mi se pare mai curand potrivit pt. un baiat.

Puteam sa pun pariu ca sa vei spune... Impresia ca Tony e baiat am avut-o si eu, inainte sa o cunosc pe amica... dar auzeam la alte amice vorbind cu ea, la telefon etc... Ma rog, ei asa ii place sa i se spuna... "Antonia", nu prea agreeaza... Nah... gusturile... Oricum, cu timpul m-am obisnuit sa o strig Tony...

Tia?! Imi place!!! Are o rezonanta placuta...

Citat:
Si oricum vreau sa lucrez pana in ultima clipa, parca vad ca mi se rupe apa pe la scarbiciu.

... In seara asta m-am intalnit cu o prietena... care era foarte obosita... ca avusese mult de lucru la jobb. Colega ei, insarcinata in 3 luni, deja si-a luat talpasita in concediu medical... Si... NU! ca ar fi avut vreo problema...

Roxana, !!! Offf!!! Nu am cuvinte...

Dumnezeu sa ne ocroteasca!!!

Perlutzele...

Un pic de blog...

Mergi la inceput

La multi ani, Mihai Sebastian! Sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata! Mexxa, poate ne mai povestesti de voi!
Yoanna, speram si eu sa ma pot ruga pt medical pt ultimele 2 saptamani dinainte de termen dar am aflat ca regulamentul intern al angajatorului stipuleaza ca in cazul unei sarcini concediul medical se taie din cel de maternitate. O idiotenie mai mare nu am auzit! Daca-mi rup un picior in timpul sarcinii, mi se ia din concediul maternal? In fine, idei de Luxemburg.

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput