Bucurii de sept-oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
lilina spune:
neatza
La multi ani Adelina Oana (Alina Morostes) .. oare ce mai fac aradencele ???
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Hello! Abia acum am reusit sa intru si eu!
La multi ani, Adelina! Alina, poate mai intri sa ne povestesti de copiii tai.
Xan, multumesc pentru urari!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 20+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Off, sunt ametita rau: Cris, iti multumesc si tie, mult, pentru urari!
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Crisnemes spune:
La Multi Ani!Adelina Sa cresti mare si sanatoasa!
Un buchet de floricele si pentru Alina! si te asteptam sa ne mai povestesti de voi.
Crisnemes spune:
La Multi Ani!TEODOR
Lexi
Rox- azi e prima zi la Zurli- te asteptam cu impresii.
Mai fetelor mai este un pic si Dragos incepe scoala si deja am niste emotii.....
Roxana01 spune:
fetelor , da, azi e prima zi de zurli!!!! multumesc de urari si ca v-ati gandit la mine! m-au primit colegii cu un buchet foarte frumos de flori (chiar florile mele preferate, un buchet colorat de flori de camp!)
colegii sunt extraordinari (si foarte tineri...). numai eu si sefele (2) suntem peste 30 ani, restul... cam cu 10 ani mai mici! trebuie sa ma obisnuiesc, caci eu vin cu povesti despre copii, ei despre... cluburi!
acum fac o baza de date cu gradinitele din bucuresti, sa vand teatru de copii la gradinite. asa ca, fetelor care aveti copii la gradi in bucuresti, daca mi-ati scrie pe pm numele directoarelor si numarul gradinitei, mi-ar fi mai facil. oricum, ma descurc eu, abia astept!
ziua dariei o vom face la ferma animalelor. vor fi 4 sarbatoriti deodata, caci asa s-a nimerit, toti copiii prietenilor sunt in septembrie. si cum acum eu am pile va veni si hanna montana, sportacus si poate inca o printesa sa anime petrecerea. ma rog, nu vin gratis, ca abia i-am cunoscut si nu-mi permit sa profit (nu ca mi-as permite mai tarziu...) , dar un discount tot avem.
abia astept sa "intru in paine". sper din suflet sa nu dezamagesc, caci m-au primit cu bratele deschise.
va pup fetelor, nu vreau sa stau mult pe forum... e prima zi, sa fac impresie buna! LA MULTI ANI ALEXANDRILOR (cu intarziere) si tuturor sarbatoritilor!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani si din partea noastra, cu intarziere, lui Teodor de sympa!
Roxana, mult succes la noul loc de munca. Trebuie sa fie super sa lucrezi cu o echipa atat de tanara!
Noi nu avem noutati, azi mergem la meeeeci! Abia astept! Sper sa nu ma duc acolo sa-mi fac nervi...
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
lilina spune:
Lexi, distractie placuta.
Eu vreau sa dau o tura prin oras cu bus-ul turistic.
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)