Bucurii de sept-oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
Am pregatit , ceai si cappuccino.
Va doresc o saptamana frumoasa!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 19+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
lilina spune:
am uitat ca Bucuriile incep petrecerile
La multi ani !
Darius Teodor - Martha78
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
Crisnemes spune:
"la Multi Ani!" Darius
Martha sa-ti traiasca feciorul si sa-ti aduca multe bucurii- te asteptam cu vesti.
Gety- nici Victor nu prea mai doarme de amiz - cand si cum. Spor la treaba.
Lexi- si Victor se joaca la calculator tot jocuri de astea pentru varsta lui dar mai rar. Dragos in schimb ar sta toata ziua la calc dar cum incepe scoala tai de tot calculatorul altele vor fi prioritatie.
Rox- sunt convinsa ca o sa fie OK! iti urez inca o data bafta multa.
Lexi si noi jucam carti - septica sau mai avem un joc Hali Gali e tare interesant pentru varsta lor dar Victor vrea mereu sa castige. Ne mai jucam "Nu te supara frate" si "sus jos".
anangel_lexi spune:
La multi ani, Darius!
uau, dam drumul la petreceri!
Gety, Cris, Maria mea nu mai doarme dupa-masa de peste un an. Iar seara nu se culca niciodata mai devreme de 21.30 sau chiar 22. Dar ea a dormit dintotdeauna mai putin decat scria la carte.
Cris, "Nu te supara, frate" era jocul meu preferat cand eram mica. Nu l-am jucat niciodata cu fii-mea, am zis ca e inca mica pentru jocul asta. Dar, la insistentele ei, am cumparat un joc Monopoly si ne mai jucam din cand in cand. Evident, ea are mereu cele mai multe proprietati.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Crisnemes spune:
Lexi - Monopoly- eu nu am jucat niciodata desi am un joc acasa. O sa ma mobilizez sa vad cum se joaca
lilina spune:
neatza
poftiti la dar si la si va fac si un din buric
ca am de sarbatorit una bucata copil Vlad-Alexandru, una bucata sot Alexandru, una bucata socru Alexandru si una bucata frate (zi de nastere) dar si o multime de prieteni
La multi ani Xandrinne, Lexi, alexutza si Bucuriilor Alexia (Mi-ka), Alesio (Eli), Alex (UsorLili), Alessia (adinazot), Alexander (Adina), Alexis (Sibylle), Alexandra (ancuta), alex (mini-me)
sper din tot sufletul ca nu am uitat pe nimeni si chiar daca am uitat nu a fost cu intentie
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Lilina, ce rapida ai fost! Multumim pentru urari si sa-ti traiasca toti sarbatoritii! Urez si eu la multi ani tuturor celor care-si serbeaza onomastica azi!
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
xandrutza_76 spune:
Buna seara, sunt pe fuga...
Urez si eu "La multi ani fericiti!" sarbatoritilor de azi, in special lui Lexi, Alexutza, si copilasilor Alexia (Mi-ka), Alesio (Eli), Vladone Alexandru (Lilina), Alex (UsorLili), Alessia (adinazot), Alexander (Adina), Alexis (Sibylle), Alexandra (ancuta), alex (mini-me)!!
Lilico, noroc de tine, eu uitasem ce zi e azi
Sunt restanta: La multi ani, Darius! La multi ani, Itzyshor! (Ce mai faci?)...
Va pup pe toate, sa stiti ca am citit din urma dar sunt foarte obosita si nu ma mai lungesc. Va tzuc!!