LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)
Raspunsuri - Pagina 2
ooana spune:
Racusoru
cu tricicleta nu ne grabim...am vazut insa si in parc diferenta dintre smart trike si cele chinezesti...e si la pret dar nu se compara
poate o aduce Mos Craciun pentru primavara care vine
Am implinit 1 an! 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
o reteta de spaghete pt copii?
parca a scris cineva o data dar nu pus semn de carte
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
lalala13 spune:
adriana trebuie neaparat sa te duci la medic. cu tensiunea in sarcina nu e de glumit. doar stiu foarte bine.
mie in spital pentru tensiune mi s-a injectat magneziu..deci e ok pentru tensiune marita. oricum magne b6 e super bun in sarcina poti sa iei linstita pentru ca pana la urma nu e chiar medicament ci mai mult supliment alimentar cu vitamine. pentru tensiune marita atentie aicisa :
-incearca nesarat sa papi sau vezi ca este o sare speciala
- fara bauturi acidulate, hai poate apa minerala doar
- fara mezeluri, deloc mezeluri , muraturi ....
a, si nu ar fi rau sa iti faci un sumar de urina sa nu fie proteine in urina. oricum regimul de mai sus e bun si pentru asta.
eu am mai luat si aspenter, dar deja trebuie sa te vada un medic sa iti faca niste analize de sange, ca mie incepuse sa mi se ingroase si sangele. dar e foarte important regimul asta alimentar.
Alice_Elena spune:
Adriana eu tin minte cand era maicamea in spital, avea tensiunea f mare, ii urmareau cantitate de pipi ( cu cat mai mult cu atat mai bine). Acum cand mai ae zile cu tensiune mare ia tertensif, dar nu cred ca e recomandat in sacina.
Magneziu creed ca e ok, vitaminele mele contin si magneziu..
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+
ramonavlas spune:
Oana, termometre cu mercur nu se mai fabrica, insa la farmacia de la Pasapoarte, sunt termometre cu alcool...noi din ala avem. E mult mai bun decat cel electronic.
Hm...iar planuri de we. Cum ne intalnim in gasca completa, cum o punem de o escapada....sper sa se finalizeze asa cum ne dorim.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
lalala13 spune:
da Alice, tensiunea mare echivaleaza si cu caantiatea de lichid retinuta de organism .
mie mi-au dat si furosemid, chiar mi-au injectat. cu cat dai afara lichidul retinut, presiunea sangelui scade(sau ceva genu') de aia e bine sa faci pipi mult pentru ca oricum retii lichid( de aia se fac edemele in preeclamsie)
ramonavlas spune:
Oana, uite aici niste retete cu spaghete pentru copii.
http://www.sfatulparintilor.ro/bucura-te-de-copilul-tau/articol/214/retete-de-paste-delicioase-pentru-copii
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
rodyka spune:
Žneatza, mai pe la amiaza...
am crezut ca o sa dorm non-stop pana la amiaza, dar nu stiu ce-a avut cainele meu de a latrat toata noaptea, apoi m-a trezit piuitul de la masina de paine (sa-i pun seminte sau altele ) si mi-am dat seama ca painea va fi gata la 7, nu la 6, cand pleaca sotul la munca . no, asta e! apoi la 7.30 a vrut Isa laptic, iar la 10 ne-am trezit de tot. e atat de cald, abia se poate respira in casa . si eu am treaba la bucatarie ca, dupa un we de uscaturi si gratarele, ar merge si ceva lichid
poze din we la mare
bambo, cum a iesit panetone?
crispro, voi ce mai faceti?
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
adrianaBuc spune:
lalala, pai urina a iesit foarte bine - tocmai ce a iesit analiza. Sarat nu mananc, mezel nici atat, acidulat nu beau, retentie de apa nu am. Deci... Citeam ca se recomanda consum mare de lichide si fructe si legume crude; apa nu prea pot sa beau, legumele si fructele imi dau arsuri de ma urc pe pereti. uf!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Oana, termometre cu mercur nu se mai fabrica, insa la farmacia de la Pasapoarte, sunt termometre cu alcool...noi din ala avem. E mult mai bun decat cel electronic. Hm...iar planuri de we. Cum ne intalnim in gasca completa, cum o punem de o escapada....sper sa se finalizeze asa cum ne dorim. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Merci Ramona
chiar acum vorbeam cu maica-mea si ea imi zicea sa cautam acolo
...nu prea am incredere eu in asta pe care il al - electronic Primii Pasi
are cineva termometru cu care masoara temperatura pe frunte? sau in ureche?
Noi 2