LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Am o mare dilema. Sotul si-a cumparat bicicleta, i-am luat si lui Bogdan si nu stiu daca sa-mi iau si eu. Asta ar insemna sa nu mai merg eu cu carutul cu Sasha si ei separat cu bicicletele, ci sa mergem impreuna...Mi-e cam frica sa-l pun pe Sasha in scaunel pe bicicleta sotului...Voi aveti? Folositi? Sotul merge f bine pe bicicleta dar nu stiu de ce tot mi-e teama...

chiar acum duminica am vazut o mamica pe bicicleta iar bb era in wrap pe spatele ei

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, febra ne-a tinut cel mai mult, o sapt. Diareea 3 zile.

poze 1 AN

eu nu i-am mai dat nici un medicament pentru ca nu a mai facut febra
mai astept 2-3 zile sa nu mai faca kk moale (si intre timp sper sa nu mai vomite sau sa faca febra ) si apoi putem sa papam din nou normal?

vroiam sa va arata o poza cu Matei

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, nu se vede poza!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu am un termometru de la chicco, si pana acum am fost multumita de el. bine, Mara nu a avut niciodata febra, dar nici nu imi arata 35 cand mie mi se parea mai calda decat de obicei. adica, s-a cam potrivit ce simteam eu la mana cu ce arata termometrul.

cu olita, cred ca dupa masa o sa incep si eu sa o pun. trebuie sa imi fac nervi si pt asta

anca, nu imi dau seama cum e burta. uneori imi pare mare, alteori mica :)) oricum se cunoaste, m-a intrebat o vecina dimineata daca sunt gravida.
in legatura cu bicicletele: am vazut in IOR un nene cu un bebe in scaun de bici, parea super comod si sigur, cu centuri si tot ce trebuie. daca sotul tau e sigur pe el ca poate merge prin aglomeratie cu sasha, atunci nu vad de ce sa nu iti iei si tu bicicleta. e misto sa faceti ceva impreuna.
cred ca depinde si de copil. sasha e mai linistit decat mara. nu stiu daca ea ar fi stat. se smuceste, se apleaca, se intinde dupa caini...

joi, vineri plecam si noi la cta.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+

Mergi la inceput

eu nu am problema cu muscatul din mancare la mara. musca mititica si fara dinti, cu gingiile, si mesteca la fel :)) si am avut noroc ca daca era o bucata prea mare o scuipa imediat, nu se chinuia cu ea, asa ca am avut incredere sa o las sa manance singura (supravegheata bineinteles).

alta problema am eu acum. cand nu mai vrea sa manance sau nu ii convine ei ceva, scoate limba isi baga mana in gura si scoate mancarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

http://www.pensiunea-vanatorul.ro/

Oana, Paula, auncati o privire si astept un raspuns. Noi mergem sambata viitore. Va bagati?
Sau mai bine il intreb pe Cosmin? Ca el vine oriunde

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Crissy, unde a scris Bubster?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

paula, mesajul lui bubster

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Da, Sasha e linistit, sigur ar sta in scaunel, de aglomeratie mi-e mie teama. Dar cred ca facem asa pana la urma, gasim noi un parc mai liber pt inceput sa experimentam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Alice, poate reusesti sa-i distragi atentia, sa nu-si mai scoata mancarea. Nu stiu ce sa zic. Sau poate-i trece de la sine...

Mergi la inceput

Anca, face asa cand e satula sau nu ii place mancarea, dar ma enerveaza ca se jegareste, isi pune in cap in ochi...

Eu sper sa mearga unu din copii pe role, ca mie nu imi place bicicleta. Sa fim familie de rolleri si bikeri :))

Mergi la inceput