Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Bine v-am regasit!

Suntem bine, n-am fost plecati nicaieri... doar ca tati e ocupat cu casuta si mami cu bebeul. Si cu mancarea, ca mai avem si oameni la munca la casuta, si cu curatenia si cu cumparaturile... Si cum nu-i nimeni sa ne ajute, timp liber mai putin. Iar cand e ceva timp liber, mai motzai pe langa ala mic

In alta ordine de idei, am trecut si noi de etapa botezului. Asteptam poze si punem in album. Au fost 2 bebei la botezat in biserica: al nostru, Luca, iar pe celalalt il chema Matei . Simpatic nu? Luca si Matei. S-au antrenat amandoi la plans ... era un concert total in biserica. Apoi a stat Luca al meu la dans si voie buna de la 19 pana la 3.30 dimineata. L-a luat somnul in carucior pe la 23 si pana la 3.30 nu s-a mai trezit. In concluzie: ii plac muzica si cheful, nu?

Va pup! Mai citec si eu putin pana se trezeste micutul.

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

baiat de gasca , Dodo a mea a vrut sa pape exact cand aduceau felurile de mancare la masa si s-a trezit la tort si in rest a dormit in muzica si galagie....

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

si eu stiu 2 veri care se numesc luca si matei, se pare ca sunt fff moderne numele...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Buna mamici si bebici!

Nu va suparati pe mine ca nu va prea scriu, dar va citesc tot timpul si imi sunteti tare dragi

Despre noi acum: nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul, avem aproape 6 luni, doamne cum zboara anii astia cei mai frumosi si ne trezim deodata ca sunt mari copiii...

Am inceput diversificarea: papam cel mai bine fructele, mai putin legumele si seara ceva cereale cu lapte praf in ele si compleare tztitzi. Incerc sa-i tin programul de mese din 4 in 4 ore, 5 mese pe zi. Mesele sunt la 6-7 lapte, la 10-11 fructe, la 14-15 legume cu sau fara laptic, la 18-19 lapte si la 21-22 80 ml cereale+completare san. N-am introdus inca nici branza, nici carnea. Is foarte incantata ca doarme toata noaptea si bine si dimineata, mai putin dupa amiaza. Se intoarce doar de pe spate pe burta, inapoi nu mai stie si striga dupa ajutor. este foarte vesel si sociabil, ii place cand e multa lume, musafiri, sa nu fie singur. Toata ziua gangureste, dimineata la 6-7 dupa ce ii dau sa pape il las la el in patutz sa doarma din nou si e in stare sa vorbeasca jumate de ora dupa care adoarme vorbind.Eu incerc sa-l pun si funduletz, nu stiu cat e de ok, nu sta nesprijinit, dar se ridica tot timpul de pe balansoarul lui si nu ii mai place culcat, ca doar e mai fain asa sa vedem tot, nu?
Noi deja ne uitam dupa bone pentru septembrie, pentru ca atunci pleaca buni si eu merg deja la lucru part-time, va fi cam greu.
Va pup pe toate si pe totzi bebeii dragalashi

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

bulina , ce mare sunteti!
eu azi am vazut multe mamici gravi azi(doar stau la 10 min de maternitate)si mi-au dat lacrimile gandindu-ma ca n-am sa mai fiu gravi niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

vreau sa transmit si eu un mesaj lui lalely (sper sa nu te superi):
si eu eram asa cu bebele acum vreo luna si jumate, dar l-am lasat sa invete sa adoarma singur, am citit ca daca el nu stie sa adoarma singur seara, atunci nici cand se va trezi noaptea nu va sti sa readoarma. Pentru asta cateva seri l-am lasat sa planga, tot ducandu-ma la el si tot consolandu-l (se numeste metoda plansului controlat, unii nu sunt de acord cu ea, dar la nnoi a functionat foarte bine). Dupa cateva seri nu a mai plans si il pun treaz in patutz, dupa ce ii dau sa pape (nu il mai adorm la san cum faceam pana acum), si se culca singur, fara suzeta, fara nimic, nu zice nimic. La fel noaptea il aud ca se mai foieste, dar adoarme la loc. Uneori se matzaie asa incet noaptea, dar pana ajung eu sa ma scol sa ma duc la el adoarme la loc. Deci ei nu se mai trezesc de foame macar 6-7 ore, doar ca singura modalitate de a sti sa readoarma este suptul la san. Mai ales astia cu greutate mare 7-8 kg nu se mai trezesc de foame. Incearca sa aplici si tu, numai ca iti va trebui ceva nervi cateva seri sa nu cedezi si apoi totul o sa fie bine. Si ziua poti sa faci la fel, incercand sa-i spatiezi mesele, dar atunci ii distragi atentia cu jucarii. Si Strumphita ti-a zis ceva asemanator, dar putin mai bland. Mult succes si iarta-ma daca m-am bagat ca musca in seama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Madutza..stiai tu ce visezi...legat de trezitul devreme..si maine o iau de la capat.Sa mai recoltez odata

Ailed..

Bulina...ai dreptate si nu ma supar..Of daca m-ar lasa inima asta de mama si instinctul de closca...Stiti ca cateodata zic ca vreau sa profit de toate momentele alaturi de puiul meu???Si asta pt ca l-am asteptat si dorit atat de mult..Dar tb sa imi iau inima in dinti...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Madutza..stiai tu ce visezi...legat de trezitul devreme..si maine o iau de la capat.Sa mai recoltez odata

Ailed..

Bulina...ai dreptate si nu ma supar..Of daca m-ar lasa inima asta de mama si instinctul de closca...Stiti ca cateodata zic ca vreau sa profit de toate momentele alaturi de puiul meu???Si asta pt ca l-am asteptat si dorit atat de mult..Dar tb sa imi iau inima in dinti...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

tb lalely, pentru binele lui...
si eu mi-am dorit-o muult pe Dodo si m-am chinuit o gramada in sarcina, voi stiti bine, dar crede-ma la spital dupa ce am nascut-o cand adormea eu o puneam in patutzul ei acolo, desi celelalte mamici ii lasau in pat cu ele...si ma gandeam ca poate sunt nebuna ca fac asta, dar e spre binele lor ... tb sa devina independenti putin cate putin... asta nu inseamna ca nu-i pupam si dragalim si tinem in brate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

salutare fete...

Madaa, Someleac, Delia, cred ca am scris aiurea si ati inteles gresit..mare ajutor de la mami nu am ca stiti ca e operata de coloana. ziceam ca mi-e ca nu ma descurc in Moghioros, parc mare, cu ei toti...ca se intrec cu trotinetele, se alearga. Dc era mama ii lasam pe cei mari cu ea...pt ca nu pot sa stau si cu fetele la povesti si sa vad si de ei...Aici in Cartierul latin e parc mic si-i am mereu sub ochi, nu sunt probleme. Si mai regret ca a pleacat pt ca nu mai am cu cine sa-mi beau capuccino-ul la plimbarea de seara...

Totusi cred ca miercuri merg cu David la scoala. m-a sunat viitoarea invatatoare si mi-a spus ca e acolo miercuri, joi, vineri, asa ca voi merge sa se cunoasca...tre sa-i iau pe toti cu mine, desi stiu ca nu prea e potrivit, dar n-am de ales...Ce sa-i duc ei? niste flori ma gandeam??

Mada, daca tot vin in zona ma gandeam sa ma incumet si sa vin si la intalnire. Mai vin fete? Andreea? Deea?
Mada, dc ne vedem tu vii cu Cristinelul?Pe la ce ora ai vrea?

Andreea, ce grasunel haios ai acolo!s-a schimbat mult de cand nu l-am vazut, e mai barbatzel asa...

Someleac, si eu zic ca-s tare neseriosi meseriasii astia, Lavi are noroc dc a dat peste unii ok...

Delia, eu cand vad gravidutze ma stapezesc...nu stiu ce-am, dar acum parca n-as mai putea s-o iau de la capat...CUmintzica DOdoleatza ta. Pup eu fata frumoasa.

Lalely, sper sa fie totul ok cu David. Eu vreau sa ajung cu Arsenie la un chirurg sa-i vada putza...eu nu prea-l decalotez, prin urmare e stransa tare treaba..din pacate...tre sa ma ocup si de treaba asta..

bulina de la noi. Nasoala treaba cu septembrie...macar sa gasiti pe cineva de incredere..

m-a sunat sis, se pare ca mama a facut accident....cica nu egrav..sa vad ce e, oooooooof

Mergi la inceput

Simo, sanatate mamei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

vreau sa transmit si eu un mesaj lui lalely (sper sa nu te superi):
si eu eram asa cu bebele acum vreo luna si jumate, dar l-am lasat sa invete sa adoarma singur, am citit ca daca el nu stie sa adoarma singur seara, atunci nici cand se va trezi noaptea nu va sti sa readoarma. Pentru asta cateva seri l-am lasat sa planga, tot ducandu-ma la el si tot consolandu-l (se numeste metoda plansului controlat, unii nu sunt de acord cu ea, dar la nnoi a functionat foarte bine). Dupa cateva seri nu a mai plans si il pun treaz in patutz, dupa ce ii dau sa pape (nu il mai adorm la san cum faceam pana acum), si se culca singur, fara suzeta, fara nimic, nu zice nimic. La fel noaptea il aud ca se mai foieste, dar adoarme la loc. Uneori se matzaie asa incet noaptea, dar pana ajung eu sa ma scol sa ma duc la el adoarme la loc. Deci ei nu se mai trezesc de foame macar 6-7 ore, doar ca singura modalitate de a sti sa readoarma este suptul la san. Mai ales astia cu greutate mare 7-8 kg nu se mai trezesc de foame. Incearca sa aplici si tu, numai ca iti va trebui ceva nervi cateva seri sa nu cedezi si apoi totul o sa fie bine. Si ziua poti sa faci la fel, incercand sa-i spatiezi mesele, dar atunci ii distragi atentia cu jucarii. Si Strumphita ti-a zis ceva asemanator, dar putin mai bland. Mult succes si iarta-ma daca m-am bagat ca musca in seama!

bulina bine ai revenit!!
sa stii ca nimic din ce scrie nu e o regula.
de ex: puiul meu se culca singurel..uneori se trezeste pe la 3-4 sa pape si adoarme instantaneu dupa ce papa.
sa stii ca are peste 8500 gr si noaptea de foame de trezeste (atunci cand se trezeste!! ) pt ca papa 180ml lapte in cateva minute. daca nu era de foame nu manca asa mult.
eu una nu sunt de acord cu lasatul sa planga noaptea....

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput