Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 17
madutza_bra spune:
scrish, ce frumos rade Luca
. Tu ii papai piciorusele nu? ![]()
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ioanna16 spune:
neata si de la noi
eu am bagat deja o tura de calcat, profit de faptul ca e racoare;trebuia sa bag de ieri dar asa mi-a fost un calddd...
am facut pauzica sa vad ce faceti,ma duc sa bag o gura de cafea si sa scot fata putin la aer, pana nu se pune iar pe ploaie
va pup pe toate!

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
scrish spune:
mada da, hm e si in baneasa! merci ca mi ai zis k morcovul nu iese asa simplu
adevarul e ca si lingurita de silicon a patat o, si borcanelul din care ii dau de mancare...asta e mergem mai departe! pe luca il gadilam in talpa![]()

yvyana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Neata! yvyana, plansul controlat are si capcane, adica daca incerci sa obisnuiesti copilul si nu perseverezi cu asta esescul e total. Am citit ca daca copilul stie ca vei veni la el intr-un finaln va fi dispus sa planga din ce in ce mai multe minute. La Criati in prima seara plansul a durat 25 de min (cu tot cu vizitele mele pt linistit) iar eu in timpul asta spalam de zor niste vase si le frecam bine de tot ca nu as fi putut doar sa stau sa-l ascult cum plange. Catalina s-a invatat aproape singura sa adoarma. |
Pai nu poti persevera cand vezi ca nu are efect! Ea plange continuu si daca vin sa o consolez incepe sa planga si mai rau de necaz ca am lasat-o singura si daca plec iar o las plangand si atunci incepe urlatul si sa te tii!!!
.
strumphitza spune:
Buna ziua mamici si pitici ![]()
Ce mai faceti voi ??
Eu pe langa casa, de dimineata tot starng prin casa una alta si mai am de calcat si nu ma indur, mi-e leneeeee
dar ma apuc eu acusi, daca nu ies afara la plimbare ca-s neumblata de cateva zile de cand cu revoltele, numa prin cartier si deja m-am plictisit, vreau mai departe ![]()
Piscoata doarme de rupe patul de dimineata de la 8 jumate, i-am dat sa suga la 10 prin somn si a cazut la datorie iar 
Aseara dupa baita nu a vrut decat 120 ml lp si deloc san dupa, nu stiu ce a avut... a refuzat categoric sa mai bea lp din bibe si de tziti nici nu s-a atins, nu stiu ce a avut, desi la 7 aseara nu apucase sa pape destul pentru ca adormise la san 
Madutza, la Londra azi e soare dar un pic racoare, cred ca nu-s mai mult de 17-18 grade
vine toamna oricum, deja prin parcuri vad frunzele in copaci ca incep a se ingalbeni
sper sa avem cat d ecat o toamna uscata si sa nu ploua zilnic 
Yasmi , da de ce te-ai suparat pe noi si ai sters albumul de poze si scrii la buburuze si la fluturasi deloc??
cine si ce ti-a spus de te-a suparat ca vin eu sa o rezolv ![]()

Lasa supararea si vino si ne spune ce film a vazut ieri buburuza la mall si cum si cat i-a placut ? 

Roxy, tu pe unde imi umbli duamna?
faci tort pentru maine? 
hai hai, rapid la semnat condicuta ca nu "iesti" frumos sa dispari asa in ceata
sper ca sunteti bine si tu si Anastasia si vii repejor la apel 

Persi, eu astept pozici noi cu Raducu , da ? 
daca nu ai, sa il bagi in sedinta foto , sa i-l arat piscoatei poate ne incuscrim

Anamira, da tu de ce nu vii mai des pe la noi sa ne spui una alta de voi si sa ne o arati pe printesa? vad ca de citit ne citesti, dar cu scrisul nu prea eh ? ![]()
eu astept mai multe povesti si poze cu Alesia 
Dinora, tu ce faci, nu te-am vazut de mult la ochi
super "bizi" sau plictisita, una din doua
hai sa ne spui ce mai face Julius nazdravanul 
Pisuc , cred ca te distrezi tare bine la munte si nu mai apuci deloc sa intri macar s ane saluti, dar eu astept cuminte in banca mea aici, pana te intorci cu tolba plina de povesti si poze frumoase din prima vacanta a lui Petru 

Happiness, voi ce mai faceti ? In vacanta pe undeva ? Bombonica roz a inceput sa faca nazbatii ?
Andrei e ok ? 

Alina06, vad ca tu esti cam busy cu casa, pe cand e gata sa va mutati ?
poze noi cu Luca ??? 

Nu mai stiu cine ce a mai scris , am uitat
neuronii bata-i vina , plecati toti in vacanta la mare la cald si soare ![]()
![]()
Va las un link sa o vedeti pe piscoata la baita in cada mare cu colacul
La baita 
Ma duc sa calc rufele.... 

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
catank spune:
Aseara am ajuns la urgenta cu Ioana din cauza unei alergii destul de urite, in doaua ore s-au impanzit pe tot corpul.
Se pare ca pepenele rosu(a gustat un pic mai mult) a fost cauza.Dr de garda mi-a spus ca nu se da sub nici o forma pepene rosu pin la un an. Mai avea un pic si ma facea tampa cind a auzit ... Eu am ramas masca...v-am tot auzit pe voi ca le dati sa guste una alta si m-am aventurat. Se pare ca este sensibila sau prea devreme a luat contactul cu acest fruct.
Nu intru in detalii... Cert este ca trebuie sa fim foarte prudente (prundenta care mie mi-a lipsit
) de la ce virsta si ce le dam sa ''guste''. Desigur, nu este o regula...copiii sunt diferiti..
Mea culpa! 
Va citesc dar greu mai scriu...
pupici
p.s.Luca lui scrish si piscoata lui Strumphy mi-a placut maxim. Atit am vazut.
Simonacip multa sanatate mamei, imi pare rau ptr incident.
roxy_s spune:
neata fetele
am reusit si eu sa intru ca de 3 zile tot umblam pe colo si pe colo. in week-end la gratare, luni la plimbare si ieri am fost la matusa-mea la piscina. a fost super...si o caldura.... a fost si ziua verisorului meu si ne-am chefuit putin. a facut matusa-mea un tort de ciocolata cu zmeura (bunnnnn) am mancat ca o sparta. si mi-a dat si acasa.
Anastasia a dormit, s-a jucat cu noi, a papat iar a dormit, afara bineinteles la umbra. a fost foarte bine.
catank offf, ai mare grija. nu te mai lua dupa nimeni sa-i dai aia si aia....eu citesc ce dau fetele la bebei si atat, nu-i dau inca. nu-i dau nimic in afara de piersicuta si pruna putin asa sa guste. si mai ales pepene eu stiu ca nu se da acum dar na, cine vrea ii da la bebe cine nu, nu. aici depinde de cat se aventureaza fiecare. toate la timpul lor, zic eu, nu stiu de ce graba asta mare sa-i dai aia si aia.
eu zic sa nu te mai iei dupa nimeni in afara de pediatra si dupa tine, cum o simti tu pe ea. si da-i foarte putin din prima , nu mult. da-i pe buze sa guste si atata sa nu-i fie pofta.

strumphitza aici sunt. vreau sa ma apuc de curatenie, sa pregatesc pentru maine una alta ca o sa am musafiti. trebuie sa fac ceva cumparaturi sa fac papica.

madutza am vazut pozele cu cei mici si sunt tare dulci
Catalina este tare scumpa si ce sta ea in fundulet....

mandreeac si scrish am vazut si puiutii vostri...sunt niste scumpi amandoi, ce rade luca si ce fatuci face Rares. dulci, dulci amandoi

toate mamicile.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
alina06 ma bucur ca ati terminat cu botezul si a iesit bine.

madutza eu ti-am zis ca dureaza pana se vede ceva. crezi ca dupa o saptamana gata, se vede? nuuu....dupa cateva luni asa. serios acum, abdomenele nu se vad repede, trebuie lucrat. este totusi un muschi acolo care se formeaza lucrand, nu asa dupa o saptamana![]()
![]()
eu zic sa nu renunti, de aceea multi renunta la abdomene ca fac ce fac, vad ca nu se vede nimic si gata, renunta.
daca iti faci un obicei din a face abdomene zilnic, cu timpul se formeaza abdomenul frumos, sa vezi.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
alina06st spune:
Bunaaa!
Roxy, multam frumos!
Si multumesc tuturor fetelor care ne-au felicitat pt crestinare 
Simona, e bine mama, da? Am citit mai repede din urma si n-am vazut unde ai scris. Sanatate! 
Strumph, m-am conformat: poze de saptamana asta cu Luca in album
.
Si Somleac ma intreba de casuta. Suntem aproape gata: la interior mai sunt de pus parchetul, centrala si obiectele sanitare, adica o chestie de maxim 3 zile. Acum se lucreaza la izolatia acoperisului. Apoi vor da decorativa. Eu zic ca in 2 saptamani e gata.
Avem o problema cu canalizarea. Am facut-o de la casa la poarta si se pare ca e o problema undeva ca nu functioneaza bine, asa ca trebuie dezgropata si pusa din nou
. O rezolvam noi si pe asta. Mai rau e ca, ni se cam termina banii la capitolul mobila. Asa ca vom lua doar strictul necesar: bucataria si un pat la noi in dormitor. Cu restul mai vedem. Poate totusi ne mai raman si de o canapea in living... ![]()
Lalely, apropo de foit si parturi. Ii mai dai Protectis lui David? Sua altceva? Eu am verificat: pe Luca astea il agitau: si Protectisul si Debridatul. Desi stiu ca la alti copii fac bine. Asta e: cum spuneau si fetele, fiecare copil e unic. Nu trebuie sa fie al meu ca al altora... n-are cum
. Ca doar e al meu 
Pfff... ma duc sa calc rufe 
Va pup pe toate!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
heeloo
scurt ca sunt pe mare fuga dar nu puteam trece chiar asa,...strumf nu sunt suparataaaaaaaaaaa!!!!!!!!delooooccccccccccc!!! am citit ce ati scris dar nu am apucat sa raspund.
revin spre seara daca apuc.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)