Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Scuze maria_scu ca te-am incurcat. Sper sa pot tine in frau glicemia.

Dbunny eu am fost azi si l-am facut, nu vreau sa te sperii, mie mi s-a facut rau, sa fii pregatita si pt asa ceva si sa iti iei la tine ceva de mancare sa mananci dupa ce termini.

31+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena2706 spune:

fetelor, ce sa iau pt durere de masea ?
nu mai pot

[34+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello burtici,azi am avut treburi de aia nu am intrat pe forum . Am fost in oras cu sora mea ca a avut ceva treaba ,apoi am venit acasa, mancarica si somn,acum am mai crosetat putin si am zis sa intru sa vad ce faceti .

Fetelor,voi nu stiti unde am pus cablul de date de la telefon? Ca eu nu stiu...

De nascut nu stiu ce sa zic,astept vesti de la Caty, ca pe ea o cam dor toate de vre-o doua zile,s-ar zice ca se apropie,si are si 38 de saptamani.
Revin mai pe seara,acusica sunt fara chef de nica,nici de recuperat,nici de nimic.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Elena, nu stiu ce sa iti spun...parca seidana a avut probleme cu o masea..sau jade...oricum stiu ca a fost la stomatolog fata respectiva, doar acolo iti poate spune cu siguranta ce sa iei sa nu ii faca rau lui bebe...
zubi ce frumos se joaca sotul tau cu bebe din burtica, al meu tare aerian e si ma scoate din sarite cu atitudinea asta, parca traieste numai printre cioburile si relicvele lui.

fetelor, voi realizati ca ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul odiseei? Parca nu imi vine sa cred, urmeaza partea cea mai frumoasa cum bine spuneati si voi...nu stiu cand a trecut timpul...stateam si ma gandeam cat de bine mi-a prins ca am fost aici, alaturi de voi, nu stiu cine altcineva m-ar fi ascultat la infinit povestind de ecografii, analize, kg, miscarile bebelusului si toate temerile mele...poftim, m-a apucat nostalgia

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Mikka si daca povesteam parca si auzeam...numai tu ai copil.....

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

salut fetele. eu v-am citit dar am uitat daca tre sa raspund cuiva ca v-am citit asa pe parcurs.
am greturi si nu-s in apele mele.
mi-e dor si de-al meu... sunt asa un pic in butoi

32+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

salut fetele. eu v-am citit dar am uitat daca tre sa raspund cuiva ca v-am citit asa pe parcurs.
am greturi si nu-s in apele mele.
mi-e dor si de-al meu... sunt asa un pic in butoi

32+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Solutia de a iesi din butoi e shopingul, la mine merge garantat

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Sei unde esti?

35+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Maine de dimineata plec la IasiDoamne AjutaAm niste emtiiiiii.....sper sa fie totul ok, o sa fiu miercuri toata ziua prin spital, exudatele, analize la sang, intalnirea cu anestezistul, cu medicul de garda, si la final consultatia la dr mea, la care stabilim si data nasterii

Ma duc de maine si stau la fratele meu, ca mai am de luat cateva maruntisuri pt bebeadica alti cercei ....ca astia s-ar putea sa intepe si patut.

35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Chiar asa Seidanaaaaaaaa, sa scoatem motatele???

35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput