Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

intai sarcini usoare va doresc

pentru cine are nevoie, am o saltea de infasat cu baza intarita, este de la bertoni, intr o stare foarte buna; eu am cumparat o cu 94 lei, o dau in 70 lei.
eu n o mai pot folosi pt ca motanii mei se intorc pe toate partile si nu mai stau locului de loc.

scuze de deranj
o zi buna

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Buna mamicilor,

Va pe toate. Jade si Hayat sanatate, am vazut ca nu mai stim nimic de ele.

Lali, ca tot faceai tu apel la gravidutele care nu sriu atat de des , iata ca m-am simtit Sa imi spui ce date ai nevoie de la mine si le trimit.

Am vazut ca ati vorbit despre diversificare, eu inca nu ma pot gandi tocmai acolo, ma gandesc intr-una la momentul in care imi vor da ouiul in brate Mai departe inca nu imi e gandul.

Dbunny, cred ca de tine era vorba ca esti suspecta de diabet gestational? Sper sa nu fi incurcat cu altcineva. Si eu sunt, chiar astazi am fost sa imi fac testul de toleranta la glucoza, si mi s-a facut rau dupa ce am baut minunata glucoza, tare imi e ca se va confirma diagnoisticul.

Stiu ca este cineva care are diabet - didiana (sper sa nu incurc) - aveti idee in ce masura este bebele afectat. Din ce am citit eu daca e glicemia tinuta in frau, bebele nu va avea nimic, doar ca imediat dupa nastere ii va fi luata glicemia destul de des.

M-am lungit tare de tot.

31+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

hellooo girls

sa va zic , am pus si poza , lumea a inceput sa imi spuna ca mi s-a lasat burtica...asta stiu si eu,ca bebe se pregateste,ca mami si tatis utn asa de nerabdatori ....dar am inteles ca poate dura si o luna dupa ce se lasa pana nasti, si am vazut, Didianana, ca ai nascut la 36/37???? adik asa,cum sutn io acuma????
fetelor, vreau sa ma duc asa hotarata la spital sa imping cat mai tare sa iasa bebe repejor, oof ce ne mai distram acuma ,ce ne mai jucam cu el in burtica..cand scoate funduletul in sus,tati ii da na-na ..si el fuge,si air il cautam,si air fuge..d=abia astept...sunt asa mandra

va pup pe toate,si pe burtici,si pe bebei...d'abia astpet sa incepem si sa fie bien

sei, nu mai fii mami ingrijorata,si eu visez tot felu,e de la graiv,ed e la faptul ca sutnem stresate acum cu nasterea..
Hayat
Jade

Zubi, mami36+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Nane acu e si mai normal sa ai dureri Bine, sa nu persiste si sa se inteteasca, asta inseamna ca intri in travaliu. Dar daca sunt ocazionale e ok. Am si eu cateodata asa de puternice de ma apuca transpiratia. La mine se suprapun cu contractiile, dar in nu am avut reprize regulate.

bujo mami de Filip si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana pe unde umbli?
Ori iti indeplinesti visul sa nasti pe 08.08 ?
Da-ne repede de veste ca rar ti s-a intamplat pana la ora asta sa nu dai un semn de viata.
De fapt vad ca azi toate ati cam dat bir cu fugitii.

35+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Fetelor,

Mi-a spus un o mamica, care a cumparat saltea cu cocos pt bebe ca nu e ok: Dupa ca a scos husa au iesit fire de cocos pe care a trebuit sa le scoata ca ieseau prin husa dupa ce a pus-o la loc.
A avut cineva dintre voi asemenea probleme sau poate salteaua era de proasta calitate?

Lena - 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

flopishtica- eu sunt cea cu diabet gestatinal si fac insulina,de regula se rezolva cu dieta insa la mine nu a dat rezultate.
Problema este daca nu se tine glicemia in frau pentru este risc de bebe foarte mare de unde rezulta cezariana,plus din cate am inteles eu la nastere ,tot daca nu tinem glicemia in limite normale ,bebe poate avea probleme pentru ca va avea dintr-o data putin zahar in sange.
In legatura cu kg eu declar 0 luate in aceasta saptamana.Joi stiu sa va spun sigur ca merg la centru diabetic si acolo ma cantaresc.

30+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Bujo sarumana de raspuns. Am obs ca ma dor ovarele numai cand stau in fund pe scaun. Probabil imi apasa bb pe ceva... Daca ma ridic e bine.

a propos... pe voi de cate ori v-a chemat dr la control in trim 3?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_scu

flopishtica- eu sunt cea cu diabet gestatinal si fac insulina,de regula se rezolva cu dieta insa la mine nu a dat rezultate.
Problema este daca nu se tine glicemia in frau pentru este risc de bebe foarte mare de unde rezulta cezariana,plus din cate am inteles eu la nastere ,tot daca nu tinem glicemia in limite normale ,bebe poate avea probleme pentru ca va avea dintr-o data putin zahar in sange.
In legatura cu kg eu declar 0 luate in aceasta saptamana.Joi stiu sa va spun sigur ca merg la centru diabetic si acolo ma cantaresc.

30+ Luca Antoniu

si eu cu zaharul mare...astept sa ma sune, sa fac testul ala lung de 3 ore cu 4 intepaturi. Unei verisoare a sotului i-a iesit si al 2-lea test rau...si trebe tinut in frau cu dieta. de cezariana n-a pomenit nimeni...

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Chiar, unde' s fetele azi?! Sei, lali, ato, lore v ati pus pe nascut in aceeasi zi?!

Oana 33+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput