Aspirante optimiste > 20 ani (704)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
E sub cu o unitate parca E, lasa ca mai putin si iese beta si o sa stiu o treaba. Am dat si progesteronul la facut sa vad pe unde sunt oricum, ca nu strica. Ce e aia TORCH? YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
toxoplasma-alte infectii-rubella-citomegalovirus-si ceva de herpes
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 deny, fetelor....v-am dezamagit si luna asta....a inceput spotingul dar luna viitoare nu ma mai las dupa histro am sanse mari marti pe 16 fac hsg si apoi prestam la greu eu sunt foarte optimista dupa hsg fetelor luna asta se implinesc 2 ani de cand am pierdut a doua sarcina, mai precis pe 22 si 2 ani de cand nu am mai ramas gravida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() va pupic si va multumesc pt incurajari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
De ce ne dezamagesti?
O sa vezi ce frumos o sa fie luna viitoare cand o sa anunti ca esti graviduta.
Multa bafta la histero.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_loca
Nu am facut test si nici nu o sa fac in viitorul foarte apropiat ca la mine e ceva normal ca cm-ul sa fie mai lung sau sa intarzie. Am ovare micropolichistice. Si in plus aceste simptome nu ma conving, mai am nevoie si de altele ca sa ma incumet sa fac test. Asa ca mai asteptam. In schimb am un fel de feeling ca as fi insarcinata, nu stiu sper sa nu iau teapa. ![]() ******************************************************* Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...http://www.fertilityfriend.com/home/34a766 |
Abia astept sa spui ca esti graviduta.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
DenyAnd spune:
YLARI deja ti-au raspuns fetele mai sus ce e aia TORCH![]()
Multumesc fetelor

Apropos, stiti cumva cand vine rezultatul de la TORCH? tot in 4 zile ca si la lupus anticoagulant(anticardiolipini si antifosfolipide)?
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
YLARI spune:
Irmaria si Anca
ptr rasp, atunci inseamna ca sunt ok si cu Torch-ul asta desi nu stiu Others ce ar cuprinde 
Mihaelafalt 

saracuta te inteleg perfect... of... data viitoare ... o sa te opresti la un pahar sper ![]()

Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat.
Eu si acum sunt ametita..................
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui YLARI Irmaria si Anca ptr rasp, atunci inseamna ca sunt ok si cu Torch-ul asta desi nu stiu Others ce ar cuprinde ![]() Mihaelafalt ![]() ![]() saracuta te inteleg perfect... of... data viitoare ... o sa te opresti la un pahar sper ![]() Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat. Eu si acum sunt ametita.................. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
YLARI dar cam des mai uiti tu sa ne mai spui ceva, e semn si asta de sarcina
Si eu am patit-o de multe ori cate eram gravida, cea mai nasoala a fost ca am incurcat ziua de vineri cu sambata!

Bagam mana in foc ca era sambata! Dar sormea:"iarta-ma ca te dezamagesc, dar azi e VINERI" Hai YLARI cu beta mare! ca deja o ai mare

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
ancadragoman spune:
Deny mai sangerezi?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui YLARI Irmaria si Anca ptr rasp, atunci inseamna ca sunt ok si cu Torch-ul asta desi nu stiu Others ce ar cuprinde ![]() Mihaelafalt ![]() ![]() saracuta te inteleg perfect... of... data viitoare ... o sa te opresti la un pahar sper ![]() Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat. Eu si acum sunt ametita.................. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Cred ca tura viitoare nu imi mai trebuie deloc, nici nu vreau sa vad in fata mea alcool.
Hai vino cu beta mare ca asteptam, eu ma duc sa imi fac ceva de mancare si revin, suna si intreaba daca nu e gata.

DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Deny mai sangerezi? |
Anca

Ironia face ca ieri ma plangeam ca sangeram de 7 zile si posibil sa o continui inca 7zile, si uite ca azi... nimic!
Am scapat si eu de sangerare in sfarsit, si pot sa-mi depsitez in voie mucusul de ovulatie
Uff ce ma tenteaza sa-l prind pe bebe chiar de luna asta!Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
DenyAnd spune:
Cam straniu ca ieri sangeram si azi, brusc nimic
, si inca salivez de numa'... 

si un somn de nu ma satur noaptea!
Cred ca ieri spre sfarsitul zilei era spotting si eu nu am observat asta![]()

ajuta-ma sa devin o
sanatos si la termen
cu un
sanatos...