Aspirante optimiste > 20 ani (704)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

YLari ai facut analizele? Cand primesti raspunsul la beta?
Te asteptam cu un beta mare

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Neata.
Asa sa fie, sa dea bunul Dumnezeu!
Cand aflu dau aici raportul imediat.
Apropo, m-a mancat si in fund si am facut Barza, negativa ofcourse ca sunt doar ziua 8DPO. De dimi TB era mai mica decat ieri cand a fost 37.3 parca, dar era 37, deci maricica oricum. Voi ce credeti? Ma simt foarte ametita si slabita am avut 8/6 tensiunea de dimineata cand am ajuns la birou......... m-am pus pe baut lichide. Ok, cand am ajuns la birou era si echipa de medicina muncii si m-am gandit sa imi fac si eu niste chestii de coagulare daca tot e gratis (INR, Fibrinogen, Timpul Quick si ATTP... parca) si fetelor, NU MI-A IESIT SANGE!!!! M-a spart aia doua vene imi venea sa-i bag acul ala in fund... O fi din cauza ca deja imi recoltasera 3 eprubete cei de la synevo???
Abia astept rezultatele!!!!!!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Eu plec sa dau TORCH-ul

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

YLARI atata timp cat TB se mentine peste linia aia rosie de pe grafic, e de bine!

edit: Uff unde e graficul tau? Am vrut sa ma uit pe el acuma si iar nu-i

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Neata! Noi am revenit din concediu ieri dupa amiaza. Deja mi/e dor de ai mei si de mare.

Sper ca luna asta sa fie super. Nu mi/am monitorizat TB pt ca nu am luat termometrul cu mine dar am fost foarte relaxati si ne/am iubit mult si des. Bebe, noi 3 te asteptam cu multa dragoste.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

YLARI atata timp cat TB se mentine peste linia aia rosie de pe grafic, e de bine!

edit: Uff unde e graficul tau? Am vrut sa ma uit pe el acuma si iar nu-i

E sub cu o unitate parca
E, lasa ca mai putin si iese beta si o sa stiu o treaba.
Am dat si progesteronul la facut sa vad pe unde sunt oricum, ca nu strica.
Ce e aia TORCH?

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Neata! Noi am revenit din concediu ieri dupa amiaza. Deja mi/e dor de ai mei si de mare.

Sper ca luna asta sa fie super. Nu mi/am monitorizat TB pt ca nu am luat termometrul cu mine dar am fost foarte relaxati si ne/am iubit mult si des. Bebe, noi 3 te asteptam cu multa dragoste.

Finn Constantine 15.10.2009

Bravo, bravo, buna atitudine!

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Revin si eu dupa 2 zile de distractie, durere de cap si alte alea.
Ma duc sa citesc din urma ca vad ca ati scris foarte mult .
Eu am fost cu cortul de sambata dimineata, sotul a fost foarte suparat pe mine si sincer eu sunt mai suparata pe mine decat el pentru ca am facut-o lata, din 2 pahare de visinata si 2 de finlandia nu am mai stiut ce e cu mine, el saracul a vut grija de mine dar mie mi s-a pus pata si i-am zis sa se duca la masa, l-am facut de rusine fata de colegii lui, ma simt asa prost a zis ca vorbeam tot timpul de copilul meu pierdut ca am plans si am vomitat, eu cat mi-a fost rau 2 ore nu imi aduc aminte nimic, dupa eram fres si ei imi povesteam ce am facut iar mie nu imi venea a crede.Important e ca sotul aseara cand am ajuns acasa a inceput a comenta si i-am zis ca degeaba vorbeste ca eu oricum nu tin minte si plus de asta nu am baut mult, ieri imi crapa capul de durere, dar parca si azi ma resimt putin.
Va pup pe toate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

TORCH - toxoplasmoza (T), rubeola (R), cytomegalovirus (C), herpes simplex (H) si altele (Others).

J.D. bine ai venit din concediu si sa fie cu ochisori luna asta

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Parca tot nu cred ca e ceva genetic(cauza avortului). Si cred ca luna asta la mine a fost chiar cu noroc de am ramas gravida, si ramaneam gravida si fara utrogestan. Doar ca efortul depus era prea mare si doza de progesteron era prea mica.
Plus tin minte ziua cand a inceput sangerarea... seara dinaintea sangerarii am mutat utrogestanul la oral, si dimineata a doua zi(ora 6) la fel oral, si apoi la ora 11 au inceput sangerarile. Apoi aceeasi zi ora 21 prima eliminare cu bebele(scuzati de detalii). La 4 noapte a doua eliminare.
Ma gandesc ca uterul brusc nu mai primea utrogestanul ca de obicei prin vagin si schimbarea asta a produs avortul spontan (ca stiu ca intreruperea brusca a utrogestanului produce avort chiar si la sarcina de 2-3luni).
Ma intreb zilnic ca daca continuam vaginal, tot mai venea sangerarea?Ufffff tin minte in momentul cand am mutat la oral, imi tremurau mainele ca "mai bine in vagin!" In minuta urmatoare ma mustra constiinta ca mai bine o lasam in continuare vaginal
Intuita ma chinuia apoi: "pune si in vagin imediat!". Vroiam sa mai iau inca o data doza si in vagin, dar era sa fie prea mare doza! 2 oral si 2 vagin? Era prea mult deja si nu am mai pus in vagin Si uite a doua zi au venit sangerarile.
(P.S.utrogestan de 100mg)

Ufff ce fac?
Caut sa ma invinovatesc si mai mult
Ma chinuie ziua aia cand am mutat utrogestanul la oral

Vreau sa dau timpul inapoi sa nu fi depus nici efortul fizic, si nici sa fi mutat utrogestanulla oral.

Exagerez asa e?

Iertati-ma fetelor, dar cu greu ies din soc, nu pot sa cred ca am pierdut sarcina si ma simt ATAT de vinovata! De ce ma mustra constiinta? Unde am gresit?
N-am sa mi-o iert niciodata!
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Te inteleg perfect.
Stiu cum e sa te gandesti tot timpul ca daca, daca?
Iti doresc sa ai putere sa treci cu bine peste toate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Moni hai cu graficu sa ne dam si noi cu parerile.

Loree, 320 de km? Da' unde ai plecat? Hai ca tin pumnii cu testarea, cine stie, o fii cu oki.
Fetelor eu sper sa nu imi inchipui toate aceste simptome... desi de salivatie nu stiam ca e semn de sarcina deci nu aveam cum sa mi-o induc asa aiurea, zic eu. Eu numar minutele pana maine dimineata, cine a facut hcg la synevo a primit rezultat in aceeasi zi? Nu mai tin minte colega parca da, sau a doua zi. Am inteles ca se folosesc niste kit-uri ptr hcg si pana nu se completeaza toate nu se da in lucru analiza eu acum sper ca sunt pe lume multe ca noi care se testeaza ptr ca isi doresc mult mult bebelaci...

Tzukyyyyy tu pe unde te-ai ascuns?

POZE
Mami de Eva scumpa

Da ylari raspunsul e in 2-3 ore maxim, daca nu astepti pana la 1-2 cand incep ei a da rezultatele dar daca ii stresezi iti trimit pe mail, sau te duci personal.
Sa fie cu ochisori.

Mergi la inceput