Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Dumnezeu s-o ierte! Imi pare rau pentru pierderea mamei, dar ei sigur ii e mai bine acolo.
Nu stiu cum e la miopie, dar ce ti-a spus dr? Ce sanse sunt sa scape de ochelari? Andrei are cu + (astigmatism + strabism), dar dr a zis ca pana la 6 ani ar trebui sa se vindece.
Felicitari Iustina, esti fetita mare, acum o s-o alergi pe Ioana toata ziulica!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Multumesc!
Nu ne-a zis pana cand va purta ochelari ci numai ca nu e grav, si sa-i facem control periodic , la 6 luni sau un an.
Si Ioana are astigmatism, desi sotul nu are.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Dana iti multumesc mult atat pt condoleante cat si pt urari.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alina, condoleante! Cat despre printesa cu ochelari...nu-ti fa grija! Tot frumoasa ramane1 Felicitari pustoaicei pentru primii ei pasi!

Mergi la inceput

Naty, felicitari! Sa va traiasca trioul formidabil!

Noi suntem la mare...am plecat stiind doar ca mergem la Marea Neagra... Desi rezervasem in drum camera la Eforie, am poposit totusi in Cap Aurora la hotel cristal (2 stele dar camerele modernizate, curat si mai ales aproape de plaja copiilor administrata de cei de la hotel California). Pretul pentru 2 camere=140ron/noapte...apartamente nu erau libere (ele sunt la 120ron). Dudu e tare fericit in golfulet, apa este super buna dar intrarea in apa plina de pietricele si scoici...Avem si gaste salbatice alaturi... Cum Ozi nu e incantata de statiune, marti mutam cortul in Nisipuri tot la hotel Astera unde un single este 44 E/zi si o dubla 76...Si duminica ne pregatim de scoli....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Gratiela sa aveti vacanta frumoasa!

Si noi am dat ieri o fuga pana la Magura si i-am lasat pe copii cu mama pt 1 sapt, iar noi inapoi la servici.

Iar de sapt viitoare incepem gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna dimineata, Zuzici dragi!!!!

N-am mai intrat de pe la cap 240, cred, adica de aprox 1 an.

Ma bucur sa vad ca sunteti bine si voi si copilasii si felicitari proaspetelor mamici (Nati, Lavinia, Miki), din cate mi-am dat seama citind acest capitol.

M-am tot gandit la voi in ultima perioada, dar n-am reusit sa intru sa vad ce mai faceti, pana in aceasta dimineata, cand din motive de insomnie, care de obicei nu ma caracterizeaza, am deschis calculatorul.

Noi suntem bine, am facut aseara rezervarea pt Thassos, unde plecam vineri in vacanta 8 zile.
Din motive de joburi foarte solicitante si cu schimbari organizatorice in cursul anului, la mine, n-am reusit pana acum sa ne luam concediu, decat cateva zile furate si legate de weekend.

Antonia este bine, creste si este tot mai independenta. Pentru prima data, in aceasta duminica a vrut sa ramana fara noi, la Breaza cu bunicul, fiind constienta ca nu ne mai vedem cateva zile. Dar ei place tare mult acolo si ii era dor sa stea la Breaza. Anul trecut am facut naveta toata vara Pl-breaza, anul acesta n-am mai putut, din motive de santier si constructie de casa, socrul meu a avut treaba multa in vara aceasta.

Este tare nerabdatoare sa vina surioara ei, cu care se converseaza si pe care o iubeste din primele saptamani de existenta in burtica.

Anastasia se va naste la inceputul lunii noiembrie.

Va pup, pe toate, si va doresc un sfarsit de vara frumos.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Am facut un update si la semnatura.

Sper sa mai pot intra, din cand in cand, sa va salut.

O zi cat ma frumoasa.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 3 + Ani si bebe Anastasia in burtica, 31 sapt.

"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."

Mergi la inceput

Felicitari Cristina!!!! Tot cu dr. Cata nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetele,

N-am mai intrat de-o 100 de ani - de fapt, am mai citit din cand in cand.

Vreau sa-i spun condoleante AlineiCt - multa putere sa treci peste aceasta pierdere.

Cat despre Ioana, sunt sigura ca o sa se rezolve pana la scoala.

Felicitari si sarcina usoara Cristina si o bebelina sanatoasa in noiembrie; imi place si numele 'Anastasia'!

Felicitari Natalia pt minunea Ilinca; sa aibe mult noroc!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele, ioana, condoleante, imi pare tare rau pt pierderea mamei tale. Multa putere iti doresc. Pdap, bravo iustinei! cat despre ioana, nu-ti face griji, sunt sigura ca va fi ok cu ochisorii. nati, felicitari ptr Ilincuta! Sa va fie sanatoasa si norocoasa. Imi pare rau pt problemele de la nastere .. Uf, sanatate multa! Pup fetitele frumoase! cristina, felicitari mami! Sa vina sanatoasa pe lume anastasia! Pupi grati, mama dar ce v-ati mai plimbat. Sa va fie de bine! eu n-am mai dat pe aici pt ca am ambele laptopuri bulite, unul hardul, celalalt biosul ... Am luat hard si acum astept sa mi-l repare. In plus, am fost plecati la munte. Pdap, sunt in alergaturi inainte de a incepe jobul .. Peste o saptamana o iau de coada .. Mi-am mai luat una alta de imbracat, pantofi etc ... Gazele sunt ok, in continare sunt ca soarecele si pisica, se bat, se musca, se paruie .. Bine ca incepe gradi .. sunt si cam intoarsa din cauza unor tensiuni/certuri in familie ... Dar asta e viata, mergem inainte cum putem .... Scuze ptr scris, sper sa fie ok caci butonez de pe mobil ..... roxanici, laurici, mirik, ema, multi pupici cu sclipici! va pupacesc pe toate!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput