Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Bine-ai venit, Ilinca!
Sa fii sanatoasa si cumnite!
FELICITARI, NATALIA!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

ne-am intors si noi aseara din Grecia, a fost minunat, inca nu-mi vine sa cred ca s-a terminat...vreau inapooooooooi....

ellenuta, am vazut ca ma intrebai unde am fost...pe bratul Sithonia, langa Vourvourou, e un loc mirific numit Livari...am fost la Vrahos House(gasesti pe net)...a fost superb...

si vroiam sa va anunt ca a nascut Natalia, dar vad ca ati aflat deja... am vorbit cu ea la telefon acu cateva ore, Ilinca e bine, papacioasa, Natalia a avut ceva pb dar e bine acum...va spune ea mai multe cand poate...

va pup!

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Felicitari, Nati! As mai face o fetita doar sa ii pun numele Ilinca... :)) Exagerez, desigur, dar mor dupa numele asta!!

Ne-am intors si noi din concediu, a fost tare bine, iar acum asteptam sa inceapa gradinita. Merge si Victor, abia astept sa vad cum se va acomoda.

Daca aveti chef de poze, va pun cateva mai jos:

http://community.webshots.com/user/doniro

Pupam pe toata lumea!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Felicitari Natalia! Si bine ai venit printre noi, bebelina Ilinca!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Felicitari Natalia!!!!
Tie ingeras micut Ilinca iti doresc sa fi sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa si sa-ti bucuri parintii intreaga lor viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Felicitari Nati!Bine ai venit pe lume micutza Ilincutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eladea, mai stii ceva de Natalia? Am citit la odisee ce a patit. Sper sa fie bine si in putere pt piticute.
Sanatate si o asteptam cu drag sa ne povesteasca cum e in formatie de 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetelor!

Am un pic de timp pana plecam si vreau sa va impartasesc vestile mele triste cat si fericite, si anume:
Azi noapte mama "ne-a parasit"!
N-a m suportat durerile si Dumnezeu ne-a luat-o!
DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA, DRAGA MAMA! si sa-ti ierte toate pacatele!

Un alt eveniment oarecum nefericit, Ioana tb sa poarte ochelari.
Desi cand am intrat in cabinet ne-a zis ca e prea mica, si cu toate astea are dioptrie mare : -3.
Il mosteneste pe tati (el poarta ochelari) si eu am purtat cat am fost mica pana in liceu.

Evenimente fericite: azi se insoara cumnatul (fratele sotului)..tb sa ma impart intre pregatirele pt inmormantare (care va avea loc maine) si sa participam si la nunta.
Un alt eveniment, de ieri Justina a facut primii pasi oficiali (mi-am luat un of de pe inima). Desi, azi n-a m vrut sa mearga, decat pe langa mobila, perete..mai are pana isi invinge total frica.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Dumnezeu s-o ierte! Imi pare rau pentru pierderea mamei, dar ei sigur ii e mai bine acolo.
Nu stiu cum e la miopie, dar ce ti-a spus dr? Ce sanse sunt sa scape de ochelari? Andrei are cu + (astigmatism + strabism), dar dr a zis ca pana la 6 ani ar trebui sa se vindece.
Felicitari Iustina, esti fetita mare, acum o s-o alergi pe Ioana toata ziulica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Alinact condoleante familiei !!! Dumnezeu s-o odihnesca pe mama ta, sa-i ierte pacatele iar tie sa-ti daruiasca Maica Domnului multa putere sa treci peste acest eveniment neplacut. Va doresc din suflet sa fiti puternici.
Felicitari Iustinei pentru primii pasi iar Ioanei ii doresc sa nu poarte ochelari foarte mult timp, sa se refaca vederea repede.

Casa de piatra mirilor. Sa fie sanatosi, fericiti si sa le daruiasca Dumnezeu copii frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput