Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*
Raspunsuri - Pagina 4
grati.ela spune:
Alina, ai fete mari!
Nati, sper ca sunteti bine...eu tot mai chibitey sa iasa flacau
Roli, sunteti grozavi...de unde aveti atata putere sa drumetiti cu doi pici? Eu mi-am propus doar sa alerge in zona si sa admire peisajul. Sotul meu a copilarit exact in acea zona si vrea sa faca o prezentare copiilor.
Monica, bine ai revenit! E cam liniste acum ca profitam de ultimele saptamani de vacanta.
Ioanact spune:
Buna!
grati.ela mersi!
Da, am fete mari.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!
Mitsu-bishu spune:
Hello, hello! Long time, no see!
Am intrat sa vad cum o mai duce clubul nostru de clopotei, cam pustiu pe aici, dar na... E secolul vitezei, vorba ceea.
M-au incercat ceva emotii, va spun drept, cand am vazut ca mai scriu inca fetele din vechea garda - gatta, grati, Nati, laura_d, roli, eladea... Ba chiar si matgravidut. In frunte cu Elle, ea e cea mai consecventa! Am auzit ca o strigai si pe Irinouka, a mai postat?? Ce mai face Fat-Frumosu' ei?
Doamne, cum a mai trecut timpul! Parca ieri faceau picii 1 anisor si bazaia Ceska pe aici ca uite-asa trec anii si maine-poimaine ne trezim ca fac 4! Si eu in sinea mea imi ziceam ca e cam emotiva. Si ca prea se gandeste ea departe! And guess what?! Mai e putin.. Si iesim de la scutece Nu stiu ce sa mai zic, cred ca sunt eu hormonala in noaptea asta, alaptatu', deh. Mi-e dor de miri, ereena, Lala, irlandeza, Angi si atatea fete care au scris aici cu drag! Va pup si va imbratisez!
gbutucica spune:
Buna ziua,
numele meu este Gianina , scuzati ca dau buzna dar stiu ca la voi pot apela cu incredere, sunt o "rindunica cu pui de februarie 2008" si am fost indrumata catre voi.
am o prietena care are fetita de 1 an si 2 luni si din pacate a fost diagnosticata cu “Hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala profunda ”, pe intelesul tuturor – surditate la ambele urechi. Singura ei sansa sa auda si sa invete sa vorbeasca este implantul cohlear.
as avea rugamintea sa-mi dati daca se poate orice informatie aveti despre drumul ce trebuie urmat de parinti.
va multumesc anticipat si va rog sa ma scuzati inca odata pentru deranj,
numai bine va doresc voua si puilor vostri
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gbutucica Buna ziua, numele meu este Gianina , scuzati ca dau buzna dar stiu ca la voi pot apela cu incredere, sunt o "rindunica cu pui de februarie 2008" si am fost indrumata catre voi. am o prietena care are fetita de 1 an si 2 luni si din pacate a fost diagnosticata cu “Hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala profunda ”, pe intelesul tuturor – surditate la ambele urechi. Singura ei sansa sa auda si sa invete sa vorbeasca este implantul cohlear. as avea rugamintea sa-mi dati daca se poate orice informatie aveti despre drumul ce trebuie urmat de parinti. va multumesc anticipat si va rog sa ma scuzati inca odata pentru deranj, numai bine va doresc voua si puilor vostri Giani .. Mamica de ANDREI foarte nazdravan ,.... www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut |
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ioanact spune:
Multumim roli!
NASTERE USOARA, Natalia!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!
stancutza spune:
Vesti bune de dimineata!!!!!!
"Azi noapte la 23 56, a sosit Ilinca , bebe frumoasa de Natalia, grasunica de 3800 g, nota 10 .... a sosit sa ne salute..."
Ilincuta, bine ai venit pe lume, bebelus dolofanel! Nati, refacere usoara si intorcere rapida acasa alaturi de cele doua zanutze!