Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*
Raspunsuri - Pagina 3
danybv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/?saved=1 am eu fatuca frumusica?! mai tarziu imi laud si feciorasul "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Grati.ela, ai o fata foarte, foarte frumoasaaaaa si Dudu la fel de frumos este ca si surioara lui. Sa va bucurati de ei si sa fiti sanatosi. Concediu placut va doresc. Va pup.
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Ce faceti?
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Maicii Domnului!
NataliaS, Ilinca Teodora imi place si mie. Sarcina usoara cat a m ramas si o nastere la fel de usoara!
grati.ela e superba Ozana!
Am vazut din intamplare, cum ca miki_baby e si are DPN 06.08.2010. Nu stiu daca o fi nascut.
Felicitari!
N-am stiut pana acum.
O zi buna!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!
Ellenuta spune:
hello girls
remember me? ne tot plimbam de colo colo, profitam de zilele de vare care au mai ramas (pe la tara, la niste prieteni care au o piscinuta) .. si eu profit de ultimele zile care mi-au mai ramas pana ma intorc la job .. dupa 15 sept, incep serviciul, eva incepe gradi desi numai cand ii zic, incepe sa planga cu lacrimi de crocodil. ma gandeam s-o dau si pe anna la o particulara pana la anul cand o aduc la stat .. are cine sa stea cu ea, socrela, insa, parca o vad ca nu are asa tragere de inima .. mama nu-i ok cu piciorul ..
am citit pe FB ca alinus si trupa au ajuns la montreal .. Doamne ajuta, va tin pumnii stransi dragii mei si va urez mult noroc si mult bine!!
roli vacanta placuta si vreme frumoasa!! ce va mai plimbati ..
eladea mai e un pic si plecati in vacanta .. unde anume mergeti in grecia? noi anul viitor nu mai vrem bulgaria, eu as opta ptr un thassos .
revin ... tb sa cobor sa predau niste colete ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
asa ..
nati ce putin mai e pana vine piticuta .. sunt tare curioasa sa vad cum vor reactiona ghindutele.. mie imi place Ilinca Sofia .. si-mi mai place si Ilinca Maria ..
grati ai o fetiscana de nota 10+! e o frumusete!! ce vacanta super ati avut anul asta, va tin pumnii sa va iasa si vacanta la nessebar!
gatta cand plecati la mare?? nu am ajuns sa vad hotelul, insa, am mai citit ceva comentarii si erau de bine .. numai ca e cam departe de plaja ..
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
pink_heart spune:
Grati ai o pustoaica de revista
Nati nu ai dat nici o veste...esti tot la pachet...sau s-a marit familia?
Fetelor pe unde umblati?
"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe
grati.ela spune:
fetelor, va multumesc pentru laudele la adresa domnisoarei mele
eu sunt in BV cu Dudu si ma chinui sa termin manualul de mate pentru ca acum incepe anul universitar si ma prinde fara carti. Sunt asa intr-o dilema... studentul vrea clar un manual scris pe intelesul lui, cu cat mai multe exemple, cat mai multe ex rezolvate si cat mai putine demonstratii ale teoremelor...si evident sa fie cat mai ieftin. Eu m/am gandit sa fie cat mai atractiv, sa cuprinda teme care sa/l ajute pe parcursul celor 3 ani de facultate eventual si la masterat dar asta duce la incarcarea manualului, la o crestere a costurilor... Acum scriu si vad pana la urma ce las...
NataliaS spune:
Grati - spor la treaba! Ai doi copilasi foarte frumusei. Ozi e o duduie frumusica si va trebui sa te tii bine cand va incepe interesul pentru baieti
Eu n-am nascut inca...incep sa ma intreb daca sunt ca elefantii...sper totusi sa nu stau peste termen, desi toate previziunile au fost daramate...stau fara dopul gelatinos de o saptamana, am contractii,placenta maturata complet... insa dansa se simte bine la mami in burtica si pace.
Va anunt cand fac cunostinta cu ghinduta nr.3
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 38+ sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
matgravidut spune:
Dragele mele zuze... nu am mai intrat de tare mult timp aici...
Parca mai ieri nasteam... iar acum ma uit la Andrea si nu-mi vine sa cred cate spune si cate face...
Eu nu numai ca am fost ocupata la serviciu... dar s-au schimbat o gramada de lucruri de atunci... de la Project Management la Business Manager, si tot timpul sa demonstrez ca sunt buna... ca stiu si ca pot...
Anul asta am avut o saptamana de concediu... abia astept sa plec intr-o mini vacanta la inceputul lui septembrie.
O sa incep sa urmaresc mai des ce se intampla...
Cea mai mare problema pe care o am acum este ca nu gasesc povesti in romaneste pe net.
Andrea a tot vorbit combinat romaneste si engleza si as vrea sa o fortez sa vorbeasca mai mult romaneste... iar parte din acest plan este sa-i citesc povesti in romaneste... Stiti vreo sursa pe net de unde as putea sa downloadez?
Ioanact spune:
Buna!
Ce faceti? Tot pe pagina doi am ramas?
NataliaS cum esti, tot doi in unu?
Nastere usoara!
Ellenuta distractie placuta, cat a mai ramas!
matgravidut bine-ai revenit!
Am dat in cautare in google si am gasit cateva site-uri de unde sa downloadezi, copy/citesti povesti sau sa asculte basme.
www.revistatus.ro/povesti/toate-povestile.html" target="_blank"> Aici e un site cu m multe povesti.
Aici inca un link.
www.haios.ro/carte.php" target="_blank"> Aici, si www.imaginelife.ro/basme/" target="_blank"> aici..iar www.carteasonora.ro/index.php?page=cat&&cat=8&&grp=1&&criterii=&&pag=1" target="_blank"> aici este un link cu basme audio.
Sper sa-ti fie de folos!
Sa o laud pe Ioana : de-o saptamana nu-i m pun pampers si se trezeste si cere sa faca pipi.
Terminasem si 'chiloteii' iar sotul a zis sa incercam sa nu-i mai punem 'chilotel' si... surpriza! s-a trezit la 22 si la 4, apoi la 8 dimineata. S-a mai scapat de 2-3 ori, dar important e ca se trezeste chiar daca se m scapa.
Credeam ca o sa renunte greu, cand am incercat luna trecuta sa o dezvat, ca doarmea dusa si nu simtea, insa acum a fost pregatita.
Voi vedea cu Justina cum va fi..
Din Septembrie as vrea sa incep sa lucrez, ca profesoara/ invatatoare in comuna unde stam, daca gasesc post..si e posibil sa gasesc pt ca de anul acesta nu se m deconteaza abonamentele si nu le convin sa dea pe naveta.
Vedem dupa aia cum vom face ca unul din noi sa stea cu fetele. Ioana va fi la gradinita pana la 12, apoi vedem.
La anul viitor o voi da si pe Justina la gradinita (daca va renunta la pampers). Ca de primit o va primi, ca sunt nevoie de copii..fiind la sat nu prea sunt. Atunci va avea 2 ani si 5 luni.
Cam astea sunt noutatile de la noi.
O seara placuta va doresc!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!
roli25 spune:
Salut!
Ne-am intors! A fost tare bine si la mare si la munte. Am vazut locuri frumoase, am facut drumetii pe munte, am fost la Sovata sa ne scaldam in lacul Ursu, am fost la Bilbor (un sat desprins din basme), la lacul Sf. Ana si pe final la Magura in Piatra Craiului.
Dupa atata liniste si aer curat in munti, sunt ametita de caldura, praf si aglomeratie. Am impresia ca toata lumea alearga in jurul meu, parca sunt picata din luna.
Am intrat nerabdatoare sa vad ce a facut Natalia. Nastere usoara, mami!
Gratiela am cochetat si eu cu ideea de Apuseni si pusesem ochii pe cabana Motilor, dar ne-am reorientat, din cauza de trasee grele pt pici in Apuseni. Desi si aici unde am fost i-am carat pe niste trasee greute, dar totusi mult mai scurte. Marc mergea in pas cu noi, insa Andrei in prima parte a traseului caraia ca vrea in carca, dupa care se obisnuia si-i dadea inainte. Seara cadeau lati!