Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am vazut-o pe Sofia, foarte simpatica e! Iti seama perfect.
Am admirat si celelalte filmulete, de cand era bebelusa.
Ce amintiri frumoase!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

stancutza, tare dulcica e Sofia...si am vazut si cum dansa ea la mini-disco...

cat despre timpul nostru, viata noastra, nu mai e ce-a fost...s-a redus drastic si la mine...totul merge pe repede inainte, orele zboara prea repede, timp personal mai deloc...si totusi sunt o norocoasa, am socrii in oras si pArintii f aproape (LA 30 KM)...asta e viata pe care ne-am asumat-o, (constient sau nu ) odata cu aparitia copiilor...ma consolez cu gandul ca vor creste si vom putea si noi, macar din cand in cand sa ne rupem putin timp pt noi...

ioana, ti-am vazut fetitele...ce bine seamana... si ce matura pare Ioana cu ochelari, parca e o scolarita...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

cat despre timpul nostru, viata noastra, nu mai e ce-a fost...s-a redus drastic si la mine...totul merge pe repede inainte, orele zboara prea repede, timp personal mai deloc...si totusi sunt o norocoasa, am socrii in oras si pArintii f aproape (LA 30 KM)...asta e viata pe care ne-am asumat-o, (constient sau nu ) odata cu aparitia copiilor...ma consolez cu gandul ca vor creste si vom putea si noi, macar din cand in cand sa ne rupem putin timp pt noi...

ioana, ti-am vazut fetitele...ce bine seamana... si ce matura pare Ioana cu ochelari, parca e o scolarita...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Buna!
Da, e greu cu doi copii...dar vor creste si sa speram ca vom avea m mult timp.
Multumesc pt compliment ..si mie imi place cum ii sta cu ochelari.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna dimineata, mamici de clopotei!
V-am tot citit in ultima vreme dar m-am mobilizat mai greu la scris.

Natalia, felicitari pentru cea de-a treia comoara!

Crista, felicitari si tie pentru bebitza care trebuie sa soseasca!

Elle, cum e la job? Cum va descurcati?

Ioanact, condoleante pentru pierderea mamei. Cat despre fetele tale, am ramas surprinsa de cat de mari sunt... Ioana e tare draguta si cu ochelari, iar iustina e deja o domnisorica.

Gatta, vad ca voi ati mai amanat momentul inceperii gradinitei. Bine ati facut (Alexia dupa trei zile de gradi a facut laringita, in conditiile in care toata vara s-a balacit, alergat , transpirat pe la tara facra sa-i curga macar nasul)
Stancutza, stiu cum e, desi eu am avut o vacanta, cea mica fiind la parintii mei toata vara. Dar la venirea ei acasa, toate lucrurile s-au precipitat. La noi ajuta mult iesirile in parc doar cu tati. Doua ore, chiar si la doua zile, sunt nepretuite. Fac atunci, singura in casa fiind, mai mult decat fac in doua zile in care Alexia ma intrerupe din cinci in cinci minute. Inca un "truc" este faptul ca o implic in activitatea de curatenie. Ii pun in mana o carpa si ea sterge praful de zor, timp in care mai facem cate ceva. A, si il incurajez pe tati de zor la gatit. Adevarul e ca se si pricepe, si un fel doi facut de el, e deja munca mea redusa la jumatate. Dar, la noi se poate pentru ca iesim deodata de la serviciu si nu stam, decat in situatii exceptionale, peste program.
Ma bucur sa aud ca faceti progrese la capitolul vorbire, ca implantul isi face treaba, si sunt sigura ca orice problema aveti, se va rezolva, pentru ca tu stii cum sa o gestionezi.

Noutati, noi nu avem. Inafara faptului ca am inceput gradi, grupa mijlocie, cu mult entuziasm si cu o laringita, pe care insa am invins-o, ca Alexia a petrecut vara la bunici si am fost o saptamana la mare (Saturn, dupa buget..) unde si-a invins teama de apa, ca Alexia a crescut ca din apa in vara asta de a trebuit sa-i schimb cam toata garderoba.

Multi pupici clopoteilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello girls

de azi suntem home alone .. eu si cu sotzu si cu doi copii .. pe deasupra si muciosi. pe eva am mai rezolvat-o in weekend astfel incat a fost azi la gradi, insa, anna avea o fata cand am plecat .. nu+i ardea de nimic, era moale si apatica .. sper sa fie bine, sa nu+mi faca probleme caci nu am cum sa stau acasa. eu stau dimineata pana pe la 3 si ceva, apoi vine sotu si sta cu ele pana noaptea, le culca etc .. e prima oara si e si cu amandoua, cred ca-l gasesc cu creierii pe moatze ..

stancutza o pup eu apasat pe sofiuca ta nazdravana!! e o scumpa si o frumoasa! vad ca nu sta locului o clipa .. deh are multe de descoperit .. vad c-ati fost si in turcia, super! parca ai zis tu la un moment dat ca plecati, nu? ii cam place piticutei sa danseze, nu?

codruta sanatate multa alexiei! eu sper ca anul asta sa fie mai bine la gradi, sa nu mai raceasca una-doua ca va fi cam greu cu statul acasa ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Buna, fetele!

Am un pic de timp liber, sa fac lista cu sarbatoritele lunii...si un sincer:
La multi ani, irlandeza!

Sarbatoritele lunii: pink_heart 03.09 (La multi ani!)
Adryana_4u 04.09 (La multi ani!)
cristacoma 5.09 (La multi ani!)
rodicamarza 08.09 (La multi ani!)
mamacapra 08.09 (La multi ani!)
virgo 12.09 (la multi ani!)
adrianayo 16.09 (La multi ani!)
Adrianka 20.09 (La multi ani! pt ieri)
irlandeza 21.09
neda 25.09
mary_b 27.09
Miutza 28.09
greta4you 30.09

Ellenuta acomodare usoara la servici!
codrutaa multumesc mult!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Am primit pe mail, cum ca uleiul de oregano e cel m bun antibiotic:

Uleiul de oregano - cel mai puternic antibiotic natural Substanta denumita Carvacol prezenta in uleiul de Oregano salbatic este considerat ca unul dintre cele mai puternice anti virale, anti bacteriene si anti fungale substante obtinute pe cale naturala.

Carvacol omoara parazitii de orice natura. In Mexic , cercetatorii au comparat Carvacolul din oregano cu tinidazol, un medicament prescris a trata giardia (Giardia duodenalis) . Rezultatele au aratat ca oregano este mai eficient impotriva giardiei decat Tinidazol.

Cercetatorii britanici au comparat actiunea uleiului obtinut din oregano cu actiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit ca oregano prin continutul mare de carvacrol, actioneaza mai eficient decat antibioticele, distrugand si bacteriile rezistente la unele antibiotice. Carvacolul actioneaza la nivelul intregului organism si poate fi utilizat atat pentru uz intern cat si extern. Carvacol inhiba dezvoltarea bacteriilor, raspandirea Stafilocolului Auriu in special la nivel pulmonar si facial (acne) in paralel cu un efect antibactetian, mucolitic si expectorant.

UZ INTERN: Se administreraza contra virusilor, baceriilor si parazitilor de orice fel incluzand Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus. Este de asemenea util in: Infectii urinare si Prostatita. Se poate administra de asemena Post Operatoriu pentru a evita infectarea in special cu Stafilocolul Auriu (care poate fi mortala). Indicat in infectii pulmonare, tuse persistenta, dureri in gat ADMINISTRARE UZ INTERN (ADULTI):

5 picaturi de 3-5 ori pe zi. Fie se pun sub limba fie se dizolva in putina apa sau se amesteca intr-o lingurita cu putina miere sau suc. Se tine scurt timp in gura dupa care se inghite. Imediat dupa administrare, se respira adanc de cateva ori pentru a inspira vaporii de Oregano. Pentru infectii pulmonare sau la sinusuri pe langa administrarea sublinguala se fac si inhalatii: Se fierbe apa intr-un vas si se pun cateva picaturi in apa fuerbinte. Se apropie fata de vasul cu apa si Oregano, se pune peste cap un prosop si se inspita adnac vaporii em ana ti din apa fierbinte. Se poate de asemenea folosi un vaporizator din comert.

Pentru Herpes se administreaza 3-5 picaturi sub limba urmat de 2-3 picaturi din ora in ora timp de 9 ore in fiecare zi. In plus, se aplica si local in zona afectata cate 2-3 picaturi de 2-3 ori pe zi UZ EXTERN: Uleiul de Oregano poate fi folosit si extern prin aplicare in zona afectata de 2-3 ori pe zi: Piele: Pentru intepaturi, infectii, furuncule, acnee, psoriazis, negi, irita#355;ii de piele, micoze: se aplica cateva picaturi de Oregano si se freaca bine zona afectata p ana la absorbtia in piele. Se adauga cateva picaturi de ulei in sapunul lichid sau in gelul pentru dus. Se poate adauga si in sapunul lichid pentru maini. In caz de rani pe piele, negi, furuncule sau acnee se aplica ulei p ana la saturatie si se freaca bine in piele. In cazul ranilor sau furunculelor se acopera apoi cu un plasture. Dinti si gingii: pentru a desinfecta si deparazita total zona bucala, pentru a trata sau preveni paradontoza: Se pun cateva picaturi de ulei de oregano pe periuta de dinti in loc de pasta de dinti si se freaca dintii. In caz de infectii la gingii se freaca gingiile cu cateva picaturi. Par: In caz de scalp infectat cu o ciuperca, în caz de matreata, iritatii ale scalpului, se adauga cateva picaturi in sampon inainte de spalarea parului. Se lasa pe par samponul astfel preparat pentru cateva minute, dupa care se clateste Herpes: cate1-3 picaturi in zona afectata de 2-3 ori pe zi. Aromaterapie: Datorita mirosului placut si patrunzator dar sia nenumaratelor proprietati benefice, se recomada cateva picaturi de ulei de oregano intr-un vaporizator, si astfel se purifica aerul de virusi, bacterii, etc.Picioare: Prezenta fungusilor (ciupercilor) la nivelul labei piciorului produce raniri (picior de atlet) in special intre degetele piciorului precum si deteriorarea (macinarea) unghiilor in paralel cu un miros foarte neplacut. Se aplica si se distribuie unifoem cateva picaturi de ulei de oregano intre degete si pe ungh Igiena intima: Cateva picaturi de ulei de oregano in apa calda pentru baie de sezut ajuta la eliminarea problemelor legate de un spectru larg de ciuperci (inclusiv Candida)

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

Ce se intampla ...unde sunteti toate ? Merg foarte greu postarile in ultimul timp .

Ioana , interesant articolul postat despre uleiul de oregano ...am sa intreb la Plafar de el , e bine sa-l ai in casa.

Stancuta , eu sunt la zi cu pozele voastre si intotdeauna va privesc cu mare placere . Sunteti superbe !...iar tati este un adevarat profesionist .Mi-a placut la nebunie o poza de pe FB: http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=278571635489529&set=at.181684355178258.51242.100000100852569.633992948&type=1&theater
Cat despre problemele cu lipsa timpului , eu incep sa cred teoriile conform carora timpul se contracta ...totul se desfasoara in ritm alert , nici nu stiu cand au trecut zilele dintre luni si vineri , cand a trecut vara .
Tu oricum esti un model de dedicare si implicare si cred ca prea vrei sa le faci pe toate ...nu potzi fi Wonderwomen si in acelasi timp relaxata , odihnita , bine-dispusa si nici nu merita sa te dai peste cap ca totul sa fie perfect. Incearca sa dormi mai mult ...6 ore este foarte putin .

Codruta , da ...mi-e groaza cand ma gandesc cu ce vin primele saptamani de gradinita (raceli , viroze , etc ) . Sper totusi ca Sara sa-si fi facut anul trecut stadiul de imunizare si ca anul acesta sa treaca mai usor din acest punct de vedere.Nu i-am mai facut nicio cura de imunizare , i-am dat doar niste pastilute cu probiotice si vreau sa fac un sirop de catina pe care sa i-l administrez pe tot parcursul sezonului rece.Multa sanatate Alexiei !

Sambata suntem implicati in proiectul "Let's do it Romania " ...vom iesi cu mic cu mare la curatirea zonelor de camping si agrement din jurul Campulungului . Mi se pare o initiativa foarte buna de educare ecologica ...sa speram ca initiativa va atrage multi voluntari si va fi intens mediatizata astfel incat sa trezeasca un minim de constiinta privind protejarea arealelor naturale si in acele persoane care au contribuit la crearea mormanelor de gunoaie din padurile si zonele verzi alte patriei.Daca va tenteaza , puteti sa va inscrieti aici :http://www.letsdoitromania.ro/

O zi buna tuturor !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

s-a dus si a doua sapt de gradi...surprinzator, Tudor s-a integrat perfect. E fericit, doarme si.... culmea! mananca si asta la toate mesele. Il duc mancat dimineata si-i dau si la 17 acasa, apoi seara dar educatoarea il urmareste (stie pb cu anemia). Sunt mai linistita din acest pdv. Dar...e neastamparat...ba si-a jupuit fata, ba si-a sucit degetul, ba a fost muscat...daca nu as stii ce am la usa m-as supara pe educatoare dar asa...sper sa se mai cuminteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

ce saptamana nebuna am avut si inca nu s-a incheiat .. mai avem de rezistat vreo 4-5 zile pana revin buncii de la bai. eu stau cu anna dimineata acasa, apoi vine sotzu, o prietena o ia pe eva de la gradi si o debarca in fata blocului si de acolo se descurca tati .. plimbare, hranit, baie, culcat. saracu e terminat de oboseala .. eu ajung acasa pe la 12.30 noaptea, ma apuc fac ordine, strang jucarii, pun haine la spalat, spal vase etc .. daca apuc sa ma bag in pat pe la 1.30-2 si la 7 sunt up s-o pregatesc pe eva de gradi, sa pregatesc dejunul ptr anna etc ... apoi ies afara cu ea, venim acasa, ii dau sa manance si o culc. in timpul ramas pana la 3 si ceva cand o iau catre job, calc sau fac curat, fac mancare etc .. e greu programul dar parca imi place sa nu ma tacane nimeni la cap, sa nu-mi faca nimeni nevi ..

la job tb sa fiu cu ochii in 4, am reusit sa ma acomodez si sper sa fie ok.

eva cu gradi e tot in aceeasi stare, plange cand o lasam, in continuare nu+i place .. dar, vrea nu vrea, trebuie sa mearga. a fost si un pic racita, cu muci si tot tacamul, vad ca i+a mai trecut acum. si anna e cam racita, are muci, mi+a facut si febra plus scaune moi .. am bagat+o pe regim mai usor sa vedem cum ii e.

cam atat de la mine, va pupic!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput