Iul-Aug 11-Bv Morenna,Anca,Miha!Hai Lulu&Feli!(82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Melodia cu delfinul este www.trilulilu.ro/Balak/637276195b46e4" target="_blank"> asta . Sper sa adoarma si mamicutele care nu au somn!
De Alinuff shtiu ca din pacate rinichiul antoniei este compromis, ea are infectie urinara cu 2 virusi fff puternici care se pare ca a luat=o din spital. Asteapta sa o stabilizeze si pleaca cu ea la cluj, nu am inteles ce vor face acolo, iar dupa aia vin la bucuresti. nu am mai scris sa nu intristez lumea... Eu cam sunt in butoi azi....

Pupici

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Din pacate nu pot viziona/asculta melodia. Cica in tzara asta nu am voie .

Sper macar Krissy sa o poata asculta.

Felicia,de (Gabriel) si 40+ cu bulina Ana-Maria AMR
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Off eu nu stiu cum sa mai stau...am niste dureri infernale de spate abia ma pot misca. Ce as putea face sa le ameliorez macar nitel ca simt ca pic de durere..Plus piciorul drept zici ca e paralizat

Felicia,de (Gabriel) si 40+ cu bulina Ana-Maria AMR

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Am dat mail cu melodiile pe contul comun. Pup...fug la baita

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Mamutz - apropo de bubite, il dai cu ceva pe bb sau le-ai lasat asa ? Tot nu v-au trecut, de cand v-ati externat ? Ati fost la controlul gratuit oferit de Medlife ? Ce pediatru ati ales ? Ma gandesc daca sa-i fac si Mirunei abonament la ei, nu stiu inca daca merita ... Noi avem toti, dar pediatru avem = medic de familie, o doctorita foarte de treaba care vine si acasa, si nu stiu daca merita, mai ales ca au mutat o serie de doctori si specialitati la spitalul de pediatrie, unde abonamentul nu e valabil ...
Pediatra noastra ne-a zis ca bubitele sunt o infectie cu stafilococ luata din maternitate, cica de la hainutele lor sau maini murdare si nu trec de la sine ...

Intrebare pt fetele care au facut cezariana: la cat timp dupa operatie v-au trecut COMPLET durerile ? Eu tineam minte de la prima cezariana ca intr-o saptamana eram "ca noua", dar acum ma incearca niste intepaturi prin interiorul burtii, in partea de jos, care mi se par suspecte ... Azi noapte a plans aia mica si m-am ridicat brusc, am uitat de operatie, si m-au sagetat niste dureri ca niste cutite in burta, aproape mi-au dat lacrimile ! E normal, ati patit-o si voi ? Taietura e ok, nu e inflamata sau infectata, nu am febra, in mod normal nu simt dureri, n-am mai avut nevoie de calmante, iar la control ma duc abia peste o saptamana ...

Legat de tratamente, tot respectul pt fetele care a trebuit sa faceti CLEXANE toata sarcina Mie mi-a dat acum, dupa operatie, 3 zile, si mi s-a parut foarte greu, mai ales ca a trebuit sa apelez la cineva sa mi le faca, la ora 10 noaptea

Alta intrebare pt mamici: Voi cum stiti cand le e cald bebelusilor ? Eu am imbracat-o intr-o salopeta cu maneca lunga in prima zi, ca asa-i tineau si in maternitate, dar mi s-a parut grosuta. Pe urma i-am ppus maneca scurta si mi s-a parut ca i se inrosesc manutele si sunt cam reci, asa ca i-am pus maneca lunga, mai subtirica. Dar totusi mi se pare cald ... cum stiu ?

In rest, as zice ca suntem bine, deocamdata bebelusul ideal, mananca si doarme 3 ore, ca la carte Cam nasol cu alaptatul, eu am sanii grei, se pare ca a venit laptele si bb trage (o aud cum "galgaie" cand o pun la san), dar nu e suficient Am luat Galactogil + ceai de lactatie, dar mi s-au facut galme pe ambii sani, asa ca m-am oprit; bb suge, dar am impresia ca nu reuseste sa goleasca sanul, iar la pompa nu apuc sa ma dau (din motive de bb1 si program aglomerat), iar cand apuc, nu iese nimic. Asa ca o pun la ambii sani, dupa care trebuie sa bag completare cam o data la 2 mese, ca plange de foame, cam 50 ml mananca.
Ceva sugestii ?

Fecian - succes !!! Hai ca vine bb in sfarsit !!! Tinem pumnii !

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Burtocika, vine ati venit acasa!

Adra, si tie iti doresc sa ajungi cat mai repede acasa. Sa nu uiti sa ne povestesti de-ale Evei reactii.

Felicia, yuhuuuu, deci luni este ziua cea mare!

Eu intru in sapt 39! Sper sa stea bebe cuminte pana pe 15 cand se presupune ca se deschide maternitatea.

In sanul stang simt niste intepaturi aproape de mamelon. Ma intreb. o fi normal acum ca se pregateste de lactatie?
_
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Buna seara si de la noi!

Am avut cateva zile pline pline!! Si nopti nedormite!! Bebelina Imi a inceput sa manance din 2 in doua ore acum si e cam agitata noaptea, poate de la colici. Iar in timpul zilei e ok, dar vrea doar in brate la cineva. Weekendul asta a fost vizitata de bunici (din partea sotului), de matusi si unchi si maine nasii vin s o vada, deci e vedeta!! Ma intreb cum s o dezobisnuiesc sa stea in brate si sa stea mai mult in cosulet la ea!!!

Am vrut sa intru sa felicit noile mamici:

BRAVO ADRA_BELL!!! BUN VENIT PE LUME BEBE FILIP!!!

BRAVO ALEXIA_ADA!!! BUN VENIT PE LUME BEBELINA RUXANDRA-IOANA!!!

BRAVO SQUIRREL!! BUN VENIT PE LUME BEBE FILIP!!!

Va doresc tuturor clipe minunate impreuna, bebei mancaciosi si necolicosi, multa sanatate si noroc!!!

Eu am de recuperat la citit, dar sper ca weekendul asta sa termin de citit din urma, daca nu luni. Maine avem nasii toata ziua! Si oboseala!

Pupici si urez multa bafta la viitoarele mamici care o sa si stranga in brate bebeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

HAI FECIAN, MARIA2MAMI, MIKI_BABY!

FELICITARI LA TOATE NOILE MAMICI

bun venit acasa burtocika, si multumim mult pt cadou, desi nu trebuia. bebe arata demential in ele.

noi suntem la mama la mures, am venit dupa carol, si ieri am profitat de vremea buna, am fost in parc, la shopping, la zoo, iarasi in parc, cu trenuletul copiilor, si la strand. am stat toata ziua pe afara. am alaptat in masina si in locuri ferite, mi-am pus un scutec de finet pe umar si am dat lapte asa, dar patrick s-a simtit grozav, a dormit toata ziua. astazi iarasi in parc, ca ieri carol nu a apucat destul la topogane cica.

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele!

Mihaela, daca gasesti metoda de a o face pe Imi sa nu mai stea numai in brate , sa-mi spui si mie .

Acum, serios vorbind, nu cred sa fie copil caruia sa nu-i placa sa stea in brate. Ai mei toti au stat numai in brate, doar cand dormeau stateau in patut.

Si Petru este la fel. Sta f putin singurel in patut cat este treaz, dar eu m-am obisnuit

Sdcristian, pai niciodata nu este "destul" pt topogane !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Mereu uit...

Pufi, sa inteleg ca esti impreuna cu sotl tau de cand aveai 16 ani ?

Si eu sunt impreuna cu al meu de cand aveam...15 ani . In iarna pe 23 Dec facem 11 ani. El a fost prima , marea si unica mea dragoste !
....na c-am dat-o in sentimentalisme

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

yap, am fost asa mai precoce defapt de la 17 ani ca eu imediat fac 32 .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Neata fete,

Am intrat numai sa vad ce-i nou si sa va pupacesc ptr ca pe baieti i-am fugarit afara astfel ca sunt home alone asa ca bag o baie luuuuuunga, o masca si un epilat .

Fug ca parca vad ca imediat vin ca fara mami nu le place, weekend minunat si linistit .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput