sunt insarcinata?

sunt insarcinata? | Autor: saquilale

Link direct la acest mesaj

buna ziua.n-am o menstruatie regulata dar in ultimile 2-3 luni imi venea la sfarsitul-inceputul lunii. pe 28 iulie menstruatia dadea semne ca vine,cu scurgeri maro.aceste scurgeri au tinut pana pe 31 cand am facut sex protejat (prezervativ)si au disparut scurgerile maro devenind albe iar menstruatia nu-si mai face aparitia. oare sunt insarcinata?sexul poate intarzia menstruatia?n-am mai patit asa ceva pana acum si nici n-am de unde lua un test de sarcina momentan. orice parere e buna:) mersi..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Buna saquilale!

Cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina. Din cate stiu eu sexul protejat nu intarzie menstruatia.

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

si pe mine luna asta m-a tinut cm doar 1zi,intai a curs ceva maro si a doua zi decat un absorbant am consumat, ce sa fie oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

sexul poate opri menstruatia...

Nina, 22+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda

...pentru cel putin 9 luni de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda

...pentru cel putin 9 luni de zile.

citisem undeva ca daca se face sex in timpul menstruatiei perioada de sangerare se poate scurta, adica a doua zi dupa sex sangerarea se poate opri...ca sa se opreasca pentru 9 luni de zile ar trebui sa fie o anomalie la mijloc...adica ovulatia sa se produca simultan cu menstra - gandesc eu ca, sigur sa pana la urma un test de sarcina spune totul...ca poate scurgerea maro nu era de la menstra...poate era deja sarcina

Nina, 22+,

Mergi la inceput