Dovleceii ii ureaza bun venit Teodorei Ioana *15*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI SARBATORESC ONOMASTICA! lA MULTI ANI Mariilor si Marianilor si multa sanatate si noroc in viata!

In alta ordine de idei, eu ieri la 3 am mers (m-au sunat de la gradi) si mi-am luat copila acasa cu febra mare (39,7) si de atunci pana azi la 5 dimineata a stat numai cu febra peste 39, atingand pe alocuri 40 si peste. Groaznic. Mai ales ca am fost numai eu cu ea...sotul fiind plecat in delegatie. fetita mea niciodata nu mi-a mai facut astfel de temperaturi.
Si totusi...sunt 99% convinsa ca nu virus de la gradinita ci doar prostia din capul meu si al lui tacsu care a invatat-o la inghetate. Cred ca inghetata de marti seara i-a cazut greu la gatut...plus 2 canini care ies deodata zilele astea...
Acum este sub 38...si sper sa nu mai traiesc ce am trait ieri si sa fi trecut ce a fost mai rau.
In fine, o tin acasa azi si maine si o duc de luni. Oricum de luni incep munca...adica chiar daca oficial de vinerea viitoare...merg de luni caci am treaba.

Azi e si ziua ei, o cheama si Maria..si sa vad in ce masura ajung la un magazin din zona sa ii cumpar ceva (o pun in carut si mergem impreuna caci oricum imi trebuie si ibalgin ca s-a terminat si la 12 vine timpul pt. o noua doza).

Faza buna e ca sunt optimista si incerc sa ma bucur cat mai mult de aceste 2 zile ramase doar eu cu ea...chiar daca e bolnavioara:)

Va pupam dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La multi ani dovleceilor si parintilor din dotare care isi sarbatoresc numele!!!
Onomastica frumoasa!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

www.youtube.com/watch?v=1NJfWJjSNnQ" target="_blank"> LA MULTI ANI

Mergi la inceput

offff... Danutza! bine ca e mai bine acum sa va simtiti bine in zilele astea ramase pana revii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!

Danutza, sper sa tineti febra sub control! si sa sarbatoriti frumos in doua asa, sa va dragaliti mult mult

la noi a inceput stresu' la munca adica la mine, ca ceilalti erau deja stresati target, target, target! diseara avem sedinta....vindeti de toate, cat puteti, la cine puteti! daca am putea sa iesim in strada sa tragem lumea de maneca ar fi bine pt ei naspa domeniu de munca mi-am gasit si eu....it was good while it lasted...
Lali, nu vrei un cont, un card, un depozit, ceva GLUMESC!

si eu ma gandeam la un mom dat la un laptop pt copii...dar sincer, as vrea sa aman cat mai mult momentul in care laptopul va deveni o dependenta pt Ebru...ca stiu ca va veni si acest moment in plus, cand am fost la nasi n-a prea parut atrasa de laptopurile lor, probabil fiind si pt copii mai mari si avea aplicatii neinteresante pt ea...

Mergi la inceput

Multumim frumos pt. gandurile bune. Fetita mea e mai bine, nu a mai facut decat putina febra...isi revine rapid. Acum isi face somnul de frumusete (la aceeasi ora ca la gradi...ceea ce nu-i rau deloc). A ciugulit si ceva mancare deci sunt mult mai optimista.
I-am cumparat de la magazinul de langa farmacie si un minicadou de sf. Marie...adica niste tenisi si ceva de prins parul...deci suntem in grafic:)

Selen...nasol cu bancile. Am vazut ca vor sa restrictioneze si bruma de credite in euro care se mai acorda populatiei...deci vin vremuri negre pt. sistemul bancar si pt. noi toti. Si uite ca in loc sa te injcurajez merg fix in cealalta directie. Oricum, nervi tari si determinare...si va trece totul peste cativa ani.

Lali, ce-ti fac copiii? Dar tu? Sper ca depresia a plecat in tarile calde:)

Ioana...eu inca astept poza cu masinaria:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

La multi ani, Maria!!!!
Danutza, pupam fata sa se faca bine....poate nu ar fi rau sa o vada un medic, daca e rosu in gat sa nu trebuiasca vreun tratament ceva.

In legatura cu angre-trascaleta lui Carol......bum bum bum...SUCCES total!!! Salut si imbratisez cu drag o mamica de dovlecica, ce mi-a trimis pe FB un site de unde aseara am comandat, azi dimineata a venit, iar acu testam din greu:motoreta.
Nu stiu daca e fix la fel, dar cred ca e acelasi principiu, a costat 63 de lei plus transportul,dar pentru Bucuresti e gratis.

Mergi la inceput

Foarte tare motoreta:) Sa va distrati bine cu ea. va pupam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

La multi ani, Maria!!!!
Danutza, pupam fata sa se faca bine....poate nu ar fi rau sa o vada un medic, daca e rosu in gat sa nu trebuiasca vreun tratament ceva.

In legatura cu angre-trascaleta lui Carol......bum bum bum...SUCCES total!!! Salut si imbratisez cu drag o mamica de dovlecica, ce mi-a trimis pe FB un site de unde aseara am comandat, azi dimineata a venit, iar acu testam din greu:motoreta.
Nu stiu daca e fix la fel, dar cred ca e acelasi principiu, a costat 63 de lei plus transportul,dar pentru Bucuresti e gratis.

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

acum reusesc sa ma asez si eu pe scaun de azi dimineata.

Cata, iarta-ma ca nu ti-am postat fotografia. nu am avut timp fizic. te rog din sufet sa ma crezi. exact asa este si a lui Carol numai ca e gri. s-a folositi sanatosi

Mergi la inceput

fi-miu s-a trezit la 2.42 si a cerut kk. a facut o droaie, legat, un pic moale () apoi, pana la 4 jumate, a mai cerut olita de 4 ori (si pentru pipi). nu se incovoia, nu se scremea, nu nimic. nu a facut febra deloc-deloc. ori renunta la scutecul de noapte si cere olita, ori in celelalte 4 dati cand a cerut si a facut doar pipi a facut misto de noi.

Mergi la inceput