Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (94)
Raspunsuri - Pagina 9
darisa spune:
bujo: da stiu ca si Filip a tau a avut mult la nastere ca chiar te retinusem dupa coordonate ca semanai cu mine, bb mare, cezariana, acu al doilea copil. Te urmaream pe forum sa vad ce mai zici. hihi
nu mi-a aproximat greutatea nici cu Alex nici acum, el nu zice cat are pentru ca zice ca poate da erori si atunci mai bine nu se pronunta. M-a speriat putin ca a zis ca sapt trecuta a avut tot asa a doua cezariana la o tipa si ca a avut bb 5 kg si ca desi o internase cu o zi inainte de ceza a avut noaptea o contractie si i s-a rupt uterul. Mi-e groaza de chestia asta, desi vorba ta nici eu nu cred sa ajungem la aceleasi greutati pentru ca o sa-i scoata mai repede. Eu am calculat ca, daca Alex s-a nascut la 4200 la 42 de saptamani, avand in vedere ca pun aprox 250 de gr pe sapt in ultima luna inseamna ca daca o sa-mi faca cezariana la 39 de saptamani e foarte posibil sa aiba doar in jur la 3400-3600. Eu asa zic, acuma om vedea ce-mi spune pe data de 15 septembrie si cat mai creste pana atunci.
Filip la cate saptamani a venit?41 sau 42? Ai avut vreo contractie? Sau te-a bagat direct in cezariana? Eu am avut o singura contractie si aia provocata, de aia sper ca si de data asta sa nu am parte de vreuna.
29+
bujo spune:
Darisa eu am contractii de la 16 saptamani, am avut si la Filip. De vreo 2 sapt au inceput sa fie dureroase dar nu exagerat de dese. Adik am pe parcursul intregii zile insa nu regulate. Eu nu-mi fac griji, dr a zis ca uterul si operatia arata bine si cu siguranta n-o sa aiba 5 kile ca sa ma ingrijorez. Insa ma doare de numa cand se misca, are o forta incredibila.
bujo mami de Filip si 35+ cu
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Darisa eu am contractii de la 16 saptamani, am avut si la Filip. De vreo 2 sapt au inceput sa fie dureroase dar nu exagerat de dese. Adik am pe parcursul intregii zile insa nu regulate. Eu nu-mi fac griji, dr a zis ca uterul si operatia arata bine si cu siguranta n-o sa aiba 5 kile ca sa ma ingrijorez. Insa ma doare de numa cand se misca, are o forta incredibila. bujo mami de Filip si 35+ cu |
Si eu am contractii de la 20 sapt . Si am tot luat no-spa. Dar macar ma bucur ca nu sunt dureroase.
Lena - 30+
bujo spune:
Eu am avut si dureroase cateva reprize, am facut tratament cu Gynipral. No-spa l-am luat ca sa nu zica dr ca nu iau nimic, ca altfel n-are niciun efect. Ultima luna n-am mai luat deloc ca si asa e sarcina mare si nu mai are rost.
LenaC spune:
Si eu incercam sa le sar, sa nu iau chiar de 3 ori pe zi Nospa.
Asa ca luam doar cand aveam contractii si dak erau mai dese. Daca era una, doua pe zi nu luam nimic
Lena - 30+
seidana spune:
Deci...
AM pus 2 poze cu burtoaca facute acu 5 minute: fierbintttiii..
Da-ti-va cu parerea daca burtoaca s-a lasat au ba.. ca io nush ce sa cred, unii zic cea altii hois.. io atata stiu ca suflu usor si nu mai am tahicardii
Dar pls nu luati in considerare moaca de taur furibund pe care o am , ca abia ce m-am trezit si abia acu am vazut ca imi e curs rimelul
In rest ce sa zic.. si eu cu contractii de la 16 sapt, no spa de 3 ori pe zi.. de la 34 sapt nu mai au, oricum aveam impresia ca no spa-ul e apa de ploaie...
Bujo? daca se declanseaza nasterea inainte de data stabilita te baga urgent in ceza? sau incerci natural?
Zubilici.. modific acu listuta sa iti trec numele..
37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
lalic spune:
Vreau sa vad si eu burtica
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.
Ai grija de noi Doamne
bujo spune:
Ma baga in cezariana de urgenta. A zis ca e riscul prea mare sa incerc natural. Tocmai de aia spuneam ca e deja programata cezariana, nu astept sa fac 40 de sapt ca sa nu inceapa travaliul.
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_t Fetelor, mi-a stat inima si emotii cu carul. M-a sunat de la banca, s-a finalizat dosarul si saptamana viitoare ne asteapta sa semnam contractul de vanzare cumparare. Exact la timp cand ne si mutam. Ce le aranjeaza Dumnezeu pe toate! Doamne iti multumim! Aveam niste emotii ca ne mutam acolo, am bagat niste bani si nu aveam inca semnat contractul final... 34+ Doamne iti multumim! |
fetelor dar mai e si athosi, mai e caty ... ele ce mai fac? parca nu le-am mai "vazut" ....
Lori 37+ fericita cu Mara
athosik spune:
Salutare fetele ....
Observ k vorbiti tot mai des de NASTERE ... mie imi este asa de frica de acest moment ... stiu k se apropie ... k este inevitabil dar pe deoparte abia astept sa imi tin comoara in maini si sper din suflet sa stiu ce sa fac cu ea (comoara) ...
Maine la 11 am programare la medic si o sa revin cu vesti proaspete ... sper sa fie si bune si sa imi spuna k nu mai este mult ... as vrea tare mult k ROBERT-MIHAI sa fie leut ... dar dak el nu vrea o sa gaseask el momentul oportun sa vina in vietile noastre ....
Eu va pupacesc pe fiecare in parte si revin maine cu vesti proaspete ... dar nu stiu la ce ora ....
36+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!