Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (94)
Raspunsuri - Pagina 8
Dbunny spune:
Lore eu iti dau o saptamana, maxim 1o zile apoi natalia sau seidanaż
pfuuaaa eu mai am 11 saptamani...
28+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
racheel spune:
Dbunny, ionela imediat trec
lore eu scot maimutele
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Dbunny, ionela imediat trec lore eu scot maimutele Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
OOOOOO!!! trec, stiu ca trec. Eu inca nu am procesat ultimle 5 luni ( cam pe la testul de sarcina m-am blocat). Si , mama, ce repede au trecut si cand ma gandesc acum ca pe cel "mare" ( serios ca nu e ok sa-i zic asa, ca e mic... mic) l-am nascut la 37 fix..... Pai daca si bb2 se hotaraste tot asa rapid in 9 sapt e gata. Pai saptamana e clipa la mine.... eu nici nume nu i-am gasit.
Ce am invatat eu de la primul copil e ca fiecare zi e frumoasa si speciala asa cum e.... ca e unica si irepetabile... asa ca incerc sa traiesc in spiritul asta
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 28+ cu
andreea_t spune:
Fetelor, mi-a stat inima si emotii cu carul. M-a sunat de la banca, s-a finalizat dosarul si saptamana viitoare ne asteapta sa semnam contractul de vanzare cumparare. Exact la timp cand ne si mutam.
Ce le aranjeaza Dumnezeu pe toate! Doamne iti multumim!
Aveam niste emotii ca ne mutam acolo, am bagat niste bani si nu aveam inca semnat contractul final...
34+ Doamne iti multumim!
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui andreea_t Fetelor, mi-a stat inima si emotii cu carul. M-a sunat de la banca, s-a finalizat dosarul si saptamana viitoare ne asteapta sa semnam contractul de vanzare cumparare. Exact la timp cand ne si mutam. Ce le aranjeaza Dumnezeu pe toate! Doamne iti multumim! Aveam niste emotii ca ne mutam acolo, am bagat niste bani si nu aveam inca semnat contractul final... 34+ Doamne iti multumim! |
Felicitari! Toate se intampla cu un scop in viata si exact la timpul potrivit, indiferent de ce ne dorim noi
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 28+ cu
MARINAENACHE spune:
Adreea felicitari...
Sei offf ce frumos si cate emoti imai ai un pic si gt la fel si Lore si Natalia...
Foarte frumos am ramas uimita si logic fericita pt voi e super
27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
LenaC spune:
citat din mesajul lui andreea_t Fetelor, mi-a stat inima si emotii cu carul. M-a sunat de la banca, s-a finalizat dosarul si saptamana viitoare ne asteapta sa semnam contractul de vanzare cumparare. Exact la timp cand ne si mutam. Ce le aranjeaza Dumnezeu pe toate! Doamne iti multumim! Aveam niste emotii ca ne mutam acolo, am bagat niste bani si nu aveam inca semnat contractul final... 34+ Doamne iti multumim! |
Felicitari si sa va simtiti bine in noua casuta !!!
Lena - 30+
bujo spune:
Darisa si la mine e la fel. Eu l-am nascut pe Filip de 4,250 kg iar acum mi-a zis ca estimeaza ca ajunge la 4,500. Eu ma indoiesc, avand in vedere ca nu mai astept sa treaca de 40 sapt ca la Filip, ci nasc la 38s 5z. Mie mi-a zis ca e cu 2 sapt mai mare. La tine cat a estimat greutatea?
bujo mami de Filip si 35+ cu
seidana spune:
Andreea... ce frumos.. cum se aranjeaza toate
Ionela .. nu stiu ce e dar am o fasneala in fund seara mai ales... acu oricum dupa munca sunt cuminte ca oboseala am acumulat azi si ma doare capul rau
37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !