Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

InaPreda fain articolul , eu sunt fan unt si impotriva margarinei total , cat despre branza topita , mi se pare o mare porcarie

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

daca reusesc sa depasesc momentul, ca m-am blocat cand am citit a doua oara deci la inceput de fraza, o sa citesc interviul pt ca si eu sunt total anti-margarina

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Mie nu-mi place in mod special de madame Bilic dar tocmai am citit un interviu cu ea; mi s-a parut...interesant:
http://www.revistatango.ro/mihaela_bilic_un_copil_n_are_voie_sa_manance_margarina_si_branza_topita_niciodata-2125.html

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Eu am mancarimi in talpi asa ca m-am apucat sa caut cazare la Gyula in Ungaria , am un cheeeef de balaceala de numa' sper sa gasesc ceva ca altfel fac cu nervii !!

Mergi la inceput

da da exact mai fetelor voi ma cunoasteti mai bine decat multi dintre apropiatii meiquote]citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui aris26

hahahaha...pai tu nu stii ca eu sun de'aia care vorbeste sa nu adoarma...si mai ales ca sa nu taca?
Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Aris, esti somnoroasa, zici? Ca eu iti simt energia prin postari!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

+

si care citeste ca sa adoarma!

[/quote]

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pai nu citeam noi Anna Karenina odata?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

vai, tre' sa dau si eu un google sa aflu cine este femeia asta ca e prima data cand aud numele ei

Citat:

Si eu sunt mare fan d-na Bilic. Savurez mereu ce spune ea.

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

vai, tre' sa dau si eu un google sa aflu cine este femeia asta ca e prima data cand aud numele ei
Citat:

Si eu sunt mare fan d-na Bilic. Savurez mereu ce spune ea.

+

Pai la felul in care arati nu ma mir deloc ca n-ai auzit de ea!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

daaa maaah..he heee
chiar asa, ce mai citesti? trebuie sa ies la vanatoare de carti ca am ajuns la isaac asimov

Citat:

Pai nu citeam noi Anna Karenina odata?

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
daaa maaah..he heeechiar asa, ce mai citesti? trebuie sa ies la vanatoare de carti ca am ajuns la isaac asimov
Citat:
Pai nu citeam noi Anna Karenina odata?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
+
Drumul spre tine insuti - Dr Peck Da' nu mi-ar strica o recomandare!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

ce fain ca nu sunteti departe de granita. si al meu ma suna acum dupa drum ca nu plecam si noi maine la mare? mah baiatule nu ai ajuns inca acasa si iti faci planuri de duca iar? de la 1 iulie cred ca a dormit doar 5-6 nopti pe acasa.
dar macar e la unison cu fii-su, pe care l-am intrebat cand l-am luat ieri, unde vrei sa mergem si el bineinteles: LA MARE!hahaha eu ma gandeam la un parc sau o vizita ceva

Citat:
citat din mesajul lui novus

Eu am mancarimi in talpi asa ca m-am apucat sa caut cazare la Gyula in Ungaria , am un cheeeef de balaceala de numa' sper sa gasesc ceva ca altfel fac cu nervii !!

+

Mergi la inceput