Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***
Raspunsuri - Pagina 7
aris26 spune:
a venit un baiat din fabrica cu fetita de 7 ani
daca mi se parea ca al meu ma toaca....se poate mult mai rau.
mi-a facut creierii fundite in 20 de min de cand s-a lipit de biroul meu, ca am eu ceva si atrag fetele ceva de speriat. mai sunt o groaza de alti oameni pe langa mine care fac chestii cel putin la fel de interesante, cu toate astea mie trebuie sa-mi toate toate si sa ma toace cu un milion de intrebari
cea mai tare a fost:"dumneavoastra ce ati fost inainte sa fiti shefa?"
+
aris26 spune:
pfuuuu..mi-am rupt gura cascand. voi cum sunteti, ca u una mor de somn. ma duc pana in casa sa mananc ceva ca se pare nu mai mai multumeste o merdenea![]()
iar copilul asta din burta ma rupe, parca e mai rau ca frati-su. e normal ca la 22 de sapt sa imi mishte burta de se vede prin haine???mi-am filmat burta ieri cum se misca, eu imi aduc aminte ca luk era mult mai mare cand se vedea cum face bum bum.
oare exista posibilitatea sa am un copil mai activ decat primul? eu totusi cred ca nu...poate asa a fost si asta mare dar am uitat eu...speeeer
+
inapreda spune:
E grozava Anastasia, tare mi-ar placea si mie s-o cunosc
, "la pachet" cu familionul, of course!
Imi plac glumitzele lui Anei; ar fi fain sa-l revad "in real life" pentru ca "bebelush" mi-a facut o impresie buna; impreuna cu distinsa familie, cum altfel?
De Vitamina ce-as putea spune ce nu s-a mai spus???? Sa ramina tot asa ca-mi place! ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Am uitat sa mentionez febletea pe care am "dezvoltat-o" pentru o distinsa domnisoara: Eva mica si cocheta!
Si nu in ultimul rind, mi-au cazut cu tronc -si asta nu de ieri, de alaltaieri!- cei din "grupa baby": delicata-mi nora
si mai "tehnicul" Injiner de fratzioara detinator cit de curind! ![]()
"Pomelnicul" meu intr-ale "febletzurilor" e mult mai lung
, am mentionat doar ghioceii la care s-a facut referire in ultimele postari!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
anamariame spune:
Aris, esti somnoroasa, zici? Ca eu iti simt energia prin postari!
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
inapreda spune:
Mie nu-mi place in mod special de madame Bilic dar tocmai am citit un interviu cu ea; mi s-a parut...interesant:
http://www.revistatango.ro/mihaela_bilic_un_copil_n_are_voie_sa_manance_margarina_si_branza_topita_niciodata-2125.html
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
anamariame spune:
Si eu sunt mare fan d-na Bilic. Savurez mereu ce spune ea.Ana-Maria, mami de
novus spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aris26 a venit un baiat din fabrica cu fetita de 7 ani daca mi se parea ca al meu ma toaca....se poate mult mai rau.mi-a facut creierii fundite in 20 de min de cand s-a lipit de biroul meu, ca am eu ceva si atrag fetele ceva de speriat. mai sunt o groaza de alti oameni pe langa mine care fac chestii cel putin la fel de interesante, cu toate astea mie trebuie sa-mi toate toate si sa ma toace cu un milion de intrebari ![]() cea mai tare a fost:"dumneavoastra ce ati fost inainte sa fiti shefa?" ![]() +![]() |

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
hahahaha...pai tu nu stii ca eu sun de'aia care vorbeste sa nu adoarma...si mai ales ca sa nu taca?![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Aris, esti somnoroasa, zici? Ca eu iti simt energia prin postari! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
+
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 hahahaha...pai tu nu stii ca eu sun de'aia care vorbeste sa nu adoarma...si mai ales ca sa nu taca?
+![]() |
si care citeste ca sa adoarma!
Ana-Maria, mami de