Pufi de ian-feb 2010 ! (37) -LMA MP!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ne-am intors...am venit in 3 ore juma...drumul e ff bun...la 1 eram acasa..jiji afara...je nu gaseam cheile....

am sperat ca la ora aia doarme...dar nu...si evident ca vazandu-ne s-a dat in spectacol pana la 4...era imbracat cu body cu maneca lunga( erau si cu maneca scurta?) si tricou cu maneci lungi( erau si cu maneca scurta?)....baie n-a servit zilele astea...in casa cam dezastru...jiji diaree...nu reuseam sa-l adorm...facea ca trenu...etc...mi s-a cam pus iar capsa..
am muncit ca idioata joi sa fac tone de mancare...mai nu era atinsa...de ce oare ma dau eu peste cap sa fac lucururile cum trebuie...si sa fie ok...nu stiu...

una peste alta...na, a stat cu el...s-a straduit cum a putut..pt varsta ei...insa concluzia mea e ca mama e mama...si ca mine nimeni n-o sa aia grija de el...niciodata....doar poate shtoarfa..daca o fi de calitate...

acu doarme...

mire....jiji cat era mai mic...mai ii dadeam seara supliment...cand mi-am propus sa-l intarc..adik de fapt sa incep sa-i dau lapte mai mult pe motiv ca al meu era de fitza...n-a mai acceptat biberonul...nu avent( desi bause apa cu ala si=i placea tetina) pana am revenit la bibe lui de la inceput cu niste tetine ff moi.ca tt...si i-am dat tot timpul din alea pt lichid gros...intai a refuzat vreo 3 feluri de LP si LV apoi...nu mai stiu in ce imprejurari a acceptat LV...

s-a trezit

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Imi pare rau de indigestie. Macar ai vazut lebede! Sa va fie de bine iesirea. Lasa, ca trece indigestia!

Cum adica nu i-a facut baie? Tu vorbesti de mama ta sau de soacra ta? Ca nu am prea fost atenta cu cine l-ai lasat acasa.
Si ce i-a dat sa manance? Daca zici ca nu s-a atins de mancarea lasata de tine....
Avea pe el si body cu maneca lunga si tricou cu maneca lunga? Cand...duminica? Pe caldurile alea?

MIRE - chiar asa, schimba tetina/biberonul. Dani nu a acceptat niciodata Avent. Doar cand avea 1 luna si inca nu aveam eu lapte destul.
I-am luat de la NUK cu tetina de cauciuc / nu de silicon. Doar pe alea le accepta. S-ar putea sa nu fie de vina LP, ci biberonul/tetina.
Incearca NUK. Are o alta forma a tetinei, nu rotunda ca la Avent.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

LA MULTI ANI MP!
Sa fii mereu fericita, iubita si inconjuarata de frumoasa ta familie!
Iti urez o aniversare frumoasa, nici nu are cum sa fie altfel cu asa cavaleri langa tine!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

SUBSCRIU cu mult drag!
La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de familie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata buna!
va multumesc din suflet pt urari,sunteti extraordinare!

va invit la o cafea de care doriti voi si niste fursecuri proaspete glazurate cu multa ciocolata...
pe mai tarziu va las piept de curcan umplut cu ficatei ,cu garnitura de cartofi auriti in cuptor si sos dulce cu stafide plus salata asortata,iar ca desert mere coapte umplute cu nuci caramelizate si stafide,frisca si mult sos caramel pus sa inunde merele...
de baut avem sekt(spumant)mumm,o tarie de arad pt cine doreste(tuica si visinata) si o limonada rece cu niste frunze de menta proaspat culese din gradina...
va doresc pofta buna si o saptamana minunata!

imi cer mii de scuze,dar sunt nerecuperata,si pana in septembrie nu am sanse sa o fac oricum,multa sanatate pufilor bolnaviori si vacante placute celor ce sunt/merg sa se distreze!

mami de si

Nu am citit toate mancarurile, ca o iau razna.
Oricum, multumim frumos.
Si te asteptam cand mai ai timp sa treci pe la noi.

Mergi la inceput

Asa, si acum ca tot sunt singura pe aici si fac SPAM....sa va zic continuarea la povestea-povestilor!

Dani a mai facut febra dupa ziua de vineri, cand cred ca am intrat ultima data. Vineri a fost mai bine, sambata dimineata iar 39.4. Sambata la 5 dupa-amiaza am fost la Medlife, pentru ca tusea ingrozitor, aproape se sufoca, s-a trezit de dimineata cu o tuse urata.
Am fost la spitalul de pediatrie, noul spital la care eu nu am ajuns inca, nu stiam de el. E in Baneasa, in zona rest.Cocosatul.
L-a vazut o doc foarte draguta, l-a palpat la stomac/ficat, l-a ascultat la plamani si inima o gramada, l-a cautat si la putza, un examen complet.
Are niste ganglioni inflamati la cap si la gat, dar cica e de la febra.
Ne-a confirmat ca e doar virus si ca nu e nevoie de antibiotic.
Ne-a recomandat sa cumparam aparat de facut aerosoli si i-am facut incepand cu sambata seara 1ml Adrenalina+ 1ml Dexametazona + 1ml Ser Fiziologic, la 8 ore. Dupa 3 sedinte era mai bine. Febra a mai facut, dar moderata. Adica 38.2- 38.4.
Intre timp i-au iesit 2 canini.
Vreau sa zic ca a fost groaznic, mama mea a plecat in uichend si noi am ramas cu el. A fost foarte bine sa fim numai noi, dar Dani a fost cel mai greu de multumit. Nu vrea nimic, nu ii trebuie nimic, uneori se punea pe covor si maraia.
Nici cu gel de dinti nu am putut sa il dau. Mancare ioc, doar iaurt si paste cu branza si iaurt.
Si niste pepene.
Si multe homeopate. Dar nu vroia sa le ia. Si ne-am chinuit o gramada.
Poate daca trece perioada cu dintii sa fie mai usor si sa isi dea drumul la mancare mai bine.
In rest....sper sa nu mai faca febra. Ca deja de marti dimineata ia incontinuu antitermice.
Oare as putea sa ii dau ceva pe post de protector hepatic?

Eu nu am mai fost la servici de marti. Bine, ca am mai lucrat noaptea de acasa....dar na...nu e ca aici....

So, ma intorc la munci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Multi ani traisca mami a noastra simpatica de puiuti simpatici!
Sa fii sanatoasa, iubita, norocoasa, fericita!
La multi (b)ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata buna!
va multumesc din suflet pt urari,sunteti extraordinare!

va invit la o cafea de care doriti voi si niste fursecuri proaspete glazurate cu multa ciocolata...
pe mai tarziu va las piept de curcan umplut cu ficatei ,cu garnitura de cartofi auriti in cuptor si sos dulce cu stafide plus salata asortata,iar ca desert mere coapte umplute cu nuci caramelizate si stafide,frisca si mult sos caramel pus sa inunde merele...
de baut avem sekt(spumant)mumm,o tarie de arad pt cine doreste(tuica si visinata) si o limonada rece cu niste frunze de menta proaspat culese din gradina...
va doresc pofta buna si o saptamana minunata!

de tratatie... bun tare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

Sorina sarumana pt cofee. Am vazut pozele cu pestisorul auriu... veselie mare. La cat mai multe iesiri de genul asta, ca va prieste din cate se observa. N-am stiut de Sf. Teodor. Sa-ti traiasca cu numele Diana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna dimineata

Sorina de cafea, sa va fie de bine iesirea, vad ca ati prins curaj sa iesiti cu princesita, sa-ti traiasca Teodorele

Eu am o gramada de treaba si chef ioc, trebuie sa scot hainele din bagaje, sa le triez, sa schimb asternuturile, sa fac mancare... si multe, ca nici nu stiu de unde sa incep, deocamdata ma rasfatz la o a doua cafea

Cu treaba...hmmm, esti in asentimentul meu...treaba multa si chef ioc!

Daca tot am fost la tara, am adus si un ladoi cu caise......
Din care am executat astazi fix 30 de borcane de 400g de gem, de-am capiat de caldura prin bucatarie, dar era pacat de ele sa le las sa se strice...pe langa alte curatenii, rufe spalate, etc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Asa, si acum ca tot sunt singura pe aici si fac SPAM....sa va zic continuarea la povestea-povestilor!

Dani a mai facut febra dupa ziua de vineri, cand cred ca am intrat ultima data. Vineri a fost mai bine, sambata dimineata iar 39.4. Sambata la 5 dupa-amiaza am fost la Medlife, pentru ca tusea ingrozitor, aproape se sufoca, s-a trezit de dimineata cu o tuse urata.
Am fost la spitalul de pediatrie, noul spital la care eu nu am ajuns inca, nu stiam de el. E in Baneasa, in zona rest.Cocosatul.
L-a vazut o doc foarte draguta, l-a palpat la stomac/ficat, l-a ascultat la plamani si inima o gramada, l-a cautat si la putza, un examen complet.
Are niste ganglioni inflamati la cap si la gat, dar cica e de la febra.
Ne-a confirmat ca e doar virus si ca nu e nevoie de antibiotic.
Ne-a recomandat sa cumparam aparat de facut aerosoli si i-am facut incepand cu sambata seara 1ml Adrenalina+ 1ml Dexametazona + 1ml Ser Fiziologic, la 8 ore. Dupa 3 sedinte era mai bine. Febra a mai facut, dar moderata. Adica 38.2- 38.4.
Intre timp i-au iesit 2 canini.
Vreau sa zic ca a fost groaznic, mama mea a plecat in uichend si noi am ramas cu el. A fost foarte bine sa fim numai noi, dar Dani a fost cel mai greu de multumit. Nu vrea nimic, nu ii trebuie nimic, uneori se punea pe covor si maraia.
Nici cu gel de dinti nu am putut sa il dau. Mancare ioc, doar iaurt si paste cu branza si iaurt.
Si niste pepene.
Si multe homeopate. Dar nu vroia sa le ia. Si ne-am chinuit o gramada.
Poate daca trece perioada cu dintii sa fie mai usor si sa isi dea drumul la mancare mai bine.
In rest....sper sa nu mai faca febra. Ca deja de marti dimineata ia incontinuu antitermice.
Oare as putea sa ii dau ceva pe post de protector hepatic?

Eu nu am mai fost la servici de marti. Bine, ca am mai lucrat noaptea de acasa....dar na...nu e ca aici....

So, ma intorc la munci.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Offf, doamne...tare-i rau cand sunt bolnaviori....
sa se faca repede bine!

Protector hepatic...eu stiu de Liv52, de la himalaya...

Edit ca nu ma lasa sa pun link-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

LA MULTI ANI MAMIDEPUIUTI!!!

Sa fii fericita si implinita alaturi de frumoasa ta familie!

pui mic

Subscriu pe ultima suta de metri! lma!

Mergi la inceput