Pufi de ian-feb 2010 ! (37) -LMA MP!
Raspunsuri - Pagina 15
simplicity spune:

La multi ani Mamidepuiuti 

Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata ! 

Esti o mamica tare dragutza si o soacra/cuscra pe masura 

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
sorina_bz spune:

La Multi Ani, Mamidepuiuti!

Sa fii iubita, sanatoasa, fericita, si sa te bucuri de puiutii tai 100 de ani!
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Haideti la o cafea fierbinte, de luni dimineata!
Noi am petrecut o zi tare frumoasa ieri, de asta am absentat de pe forum![]()
.......Am fost la tzara, langa bz, la niste fini, sa sarbatorim sf. teodore(diana, si finutza noastra cea mica, care-s chiar nascute in aceeasi zi...). A fost de vis...vreme frumoasa, aer curat, flori, iarba, animale muuulte, chiar si o piscinutza, unde si-a facut de cap princesita....Am pus si cateva poze, cu distractia..![]()
Intre timp s-a trezit copila...trimit si revin...
O zi frumoasa sa aveti!

mamidepuiuti spune:
neata buna!
va multumesc din suflet pt urari,sunteti extraordinare!

va invit la o cafea de care doriti voi si niste fursecuri proaspete glazurate cu multa ciocolata...
pe mai tarziu va las piept de curcan umplut cu ficatei ,cu garnitura de cartofi auriti in cuptor si sos dulce cu stafide plus salata asortata,iar ca desert mere coapte umplute cu nuci caramelizate si stafide,frisca si mult sos caramel pus sa inunde merele...
de baut avem sekt(spumant)mumm,o tarie de arad pt cine doreste(tuica si visinata) si o limonada rece cu niste frunze de menta proaspat culese din gradina...
va doresc pofta buna si o saptamana minunata!
imi cer mii de scuze,dar sunt nerecuperata,si pana in septembrie nu am sanse sa o fac ![]()
![]()
oricum,multa sanatate pufilor bolnaviori si vacante placute celor ce sunt/merg sa se distreze!
nyny spune:

LA MULTI ANI MP !!!

Sa fi sanatoasa, iubita, fericita si sa te bucuri toata viata de familia ta frumoasa.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Neatza...
Sorina sarumana pt cofee
. Am vazut pozele cu pestisorul auriu... veselie mare
. La cat mai multe iesiri de genul asta, ca va prieste din cate se observa. N-am stiut de Sf. Teodor. Sa-ti traiasca cu numele Diana
.
MP
multumim pt tratatie

... ma omori de la prima ora a diminetii. Sunt la serv si m-a luat o foameeee...
Mire n-am mai fost decat o singura data la piscina cred
. Nu prea avem cand... dimineata de cele mai multe ori sunt la servici iar dupa-amiaza pana se trezesc din somn, mananca, ne imbracam se face 6 seara si deja e umbra acolo, nu mai merge de baie pt ei. Ai mei sunt cam bosumflati pe tema asta ...tata a zis ca o astupa cu pietre la anu'
... ca pentru noi a facut-o si ca noi nu ducem copiii

... d-astea...
Mamica fericita de Mara si de David
danasor spune:
Buna dimineata
Sorina
de cafea, sa va fie de bine iesirea, vad ca ati prins curaj sa iesiti cu princesita
, sa-ti traiasca Teodorele 

MP 

ce tratatie!!! Sa ai o zi superba ca tine!!
Eu am o gramada de treaba si chef ioc
, trebuie sa scot hainele din bagaje, sa le triez, sa schimb asternuturile, sa fac mancare... si multe, ca nici nu stiu de unde sa incep, deocamdata ma rasfatz la o a doua cafea![]()
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Neatza fetelor! Deci daca e sarbatoare umplem paginile forumului. Eu cu Mara am avut circ si noaptea trecuta. Mi-a adormit greu pe la 12 si ceva, dupa o ora de tzatzaiala. Mai lua o gura din fiecare, se facea ca se culca, iar venea la tzitzi. Imi venea sa i le lipesc cu leucoplast. Pe la 1 am adormit si eu, la 2 jumate m-am trezit plina de spume pt ca iar ma tzatzaia de vreo juma de ora. Daca s-ar mufa si ar sta cu tzitzi in gura n-ar fi pb, dar ea vrea cand de la una, cand de la alta, asa ca trebuie sa i le servesc, deci exclus sa dorm si eu. M-am enervat, m-am ridicat din pat si am plecat sa ma aerisesc. Mara urla ca din gura de sarpe, ta-su se facea ca o calmeaza (sau poate chiar incerca), pana la urma s-a calmat tot cu mine, tot la tzitzi, printre suspine. I-am cerut scuze si i-am zis ca m-am enervat si eu, ca sunt obosita si ea nu ma lasa sa dorm (asa am citit la Dolto) si ne-am continuat somnul cu tzitzielile de rigoare.Am luat ieri niste LP de la sora mea si as vrea sa incerc sa-i dau, dar mi-e tare frica ca il refuza. Daca ii dau LV sa guste scuipa ca arsa. Aveti vreun sfat pt mine, cum sa o fac sa bea LP? Cand am incercat ultima data (vreo 2 feluri de lapte) le-a refuzat clar. Pana una alta s-a servit cu niste gel de dus , cica nu e pe placul ei. Am trimis-o la tati sa o miroasa si ea deschidea gura si facea "mmmmm.........aaaaaaaaa". E de coma!_ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Sa stii ca aici am ajuns cu cititul si raspund pe masura ce citesc. Poate ti-au mai raspuns si alte fete, asta vreau sa zic.
Cel mai bine ar fi sa ii dea altcineva LP. Nu tu. De la tine nu o sa vrea.
Tu chiar o mai alaptezi pe bune? Mai ai lapte destul cat sa o saturi seara? Nu ii dai si altceva? Adica eu nu imi imaginez cum ar putea dormi - sau mai bine zis cum nu ar dormi - Dani fara biberonul de 240ml de LP. E satios, e pt toata noaptea. Nu se mai trezeste de foame.
Sa ii dea sotul LP. Si tu sa nu fii in camera, iar ei sa ii fie foame.
Si dimineata la fel. Ma rog, vezi tu cat LP vrei sa ii dai....Dani mananca si dimineata si seara cate 240ml de apa + 8 masuri de LP.
pup. bafta.
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity AAA nu v-am spus noua metoda de linistit copilul si 5 minute de repaus....trebuie sa fac mancare si ea tot agitata si i-am dat 2 capace de la oalele de inox(mai mici) si i-am aratat cum sa le uneasca/loveasca si ce zgomottttt face , dar macar pot mesteca in mancare linistitaMami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Si tie nu iti fac creierii ca in desenele animate?!!!???!!

, dar macar pot mesteca in mancare linistita