LMA Tudor-Delfinasi in straie de sarbatoare (167)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Ainotna, am folosit putin aparatul relax& tone, de 3 ori cred... deci nu sunt rezultate.

Pufescu, conjuctivita zici? Luni merg la ofta. Si la med de fam, sa vedem care ce zice. Merci de sfaturi.Nu are lichid , nimic. SI eu ma gandeam sa fie ceva alergie, dar prin casa nu am schimbat nimic- gen odorizant.. la nisip am fost doar de vreo 2 ori. Sa vedem... merci mult!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Voi ce cereale puneti in bibe cu lapte? Se pare ca fiica-mea nu se mai satura doar cu lapte simplu, are 2 sapt. de cand ma trezeste la 6.30 pt lapte. Bine ca adoarme la loc dupa ce termina. Azi i-am facut din 240 ml apa si 8 masuri LP. Daca ati vedea-o cum tremura cand vede biberonul de lapte, ati zice ca e nemancata de o luna

I-a aparut o alunita pe obrazul stang. Si Elise are tot asa, chiar sub ochi

stefania, dar voi papati, nu gluma. Din ce se face painea daneza?

eladea, sanatate!

eladea, carla, de aia am si ales varianta crearii subiectelor separate pt LMA (era si varianta subiect comun). Pt ca se intampla ca o mamica sa nu poata intra in ziua cand e evenimentul. Eu merg pe principiul "mai bine mai tarziu decat niciodata".

puiutz, si Beatrice ma imita. Dovada. Forma pt tort poti sa-ti faci dintr-o bucata de carton, o pui peste blat dreptunghiular si tai . Merg sa corectez in lista. E Radu Stefan? Sau invers? Aaaa, a modificat crispro.

katalina, ati nimerit in partea nasoala de plaja, acolo unde soarele apune la ora 4 pm. Mai spre Eforie Sud plaja e ok. La iesirea din EN e o plaja neamenajata, dar e cam periculos tu singura cu 3 copii (apa f adanca aproape de mal). Distractie placuta.

rodyka, gospodina.

rubia, la fel ca si crispro zic si eu. Noroc cu poza Taniei care o ai la avatarul de pe DC ca altfel nu ma prindeam cine esti pe FB

crispro, si mie mi-a scos peri albi cu somnul B inultimul timp. Nu stiu ce are. Ieri a dormit doar o ora, asta dupa ce m-am mai chinuit alta ora sa o adorm, asa s-a mai foit... Ea doarme de obicei 3 ore la amiaza, in zilele bune (o data pe luna) si 4.

adriana, noi nu avem program fix. Depinde de cum se trezeste dimineata. Uneori la 8, alteori la 11

Victooooo, cand ai examenul? Si ce examen? Ca te-am intrebat maimulte dar nuvrei sa raspunzi

Mergi la inceput

Am greseli, nu mai corectez

V-am zis ca fii'mea se drogheaza? Cand ii dau sa manance, baga degetele in gura si apoi (plin cu mancare) baga un deget in nas si trage aer. MA DISPERA! Ceva sfaturi? Cu vorba buna nu merge

Mergi la inceput

LMA Ariana de bubster!

E si ziua unei foste colege de facultate, acum e , sa nu uit sa o sun.

Azi e sarbatoare mare, Schimbarea la fata. Potrivit batranilor, se schimba vremea la fata, incepe toamna.

Ieri am facut macaroane cu branza sarata: un strat macaroane - fierte in prealabil, altul de compozitie de branza sarata (amestec cu ou si smantana), ultimul strat de branza. A iesit dementiala, a mancat pana si sclifosita de fii'mea mare. Azi o testez si pe mica. Si chiftele la cuptor. Compozitie de chiftele pusa in tava, si asta a iesit . Ieri am postit si nu am gustat, dar mi-am luat revasa dimineata
Am deviat de la subiect, dar am zis sa va dau idei de papica de adulti. Eu cateodata nu mai stiu ce sa fac. Uitam de borsul de fasole cu afumatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

iarasi vin si zic, e asa fain cu 2 copii...mi-s asa dragi cand ii vad impreuna, Eric ii prinde capul intre manute si-l pupa pe frunte, asta micu e cu gura pana la urechi si ochii tot dupa Eric...si sa-i vezi cum povestesc amandoi, mori de ras... Eric se prosteste si vorbeste pe limba lui Filip...si au o conversatieeeee...

Mai spune d-astea! Sa imi dea si mie curaj.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+

Adriana draga mea, viata cu 2 copii nu e usoara, nu te mint, si uneori imi cam vine sa-mi iau o pauza de la toate si sa plec departe departe... dar nu stiu cum se face, ca seara la culcare imi raman in minte doar lucrurile frumoase si ii vad cum se joaca si se iubesc si mi-e de ajuns sa prind putere pentru a doua zi...

adsar, putere si rabdareeeeeee iti doresc, ca iubire o sa ai destula pentru amandoi... viata e mult mai minunata cu 2 sufletele langa tine...o sa imi dai dreptate...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata gagici!

mersi de urari, fete dragi...sunt mai bine, tusesc, inca, si cireasa de pe tort, mi-a iesit un ditamai hepes...mama lui...asa patesc de fiecare data cand sistemul meu imunitar e prastie sau cand trec printr-o perioada de stres....

crissy, ioi ce m-ai distrat cu Bea... mai, nu stiu ce sa zic...o sa se dezobisnuiasca ea, la un moment dat...si o sa faca altele...stii tu cum e...

si Filip face plecaciuni....nu la noi a vazut, asta e clar, ca nu suntem niciunul musulmani...

ioi ce de 'bunataturi' gatiti voi... si io tot la regim...mama lui... dar ma conslez cu gandul ca peste 13 zile sunt pe plaja in Grecia, cu un pahar de ceva in mana si ma uit la mare...iooooooi, ce dor mi-eeeeeeeeeeeeeee...

revin!

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

racusor, samburii de dovleac ii dai pt viermisori? Sau pt grasimile bune? Dati prin rasnita?

B. inca doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Iertare pt urarile intirziiate
La multi ani frumosi dragii nostri delfinasi
SARA
BIANCA
TUDOR
sa cresteti mari,destepti si frumosi!
Voi scrie Mai frumos la sub dedicate

FEtele,baietii mei dorm si-acum,si nu I-am dus inclub aseara.ii astept sa se trezeasca
OAna,am gasit cu greu o camera la complexul BRan&Brad&BEgA.e f nou renovat,cu piscina,internet,in schimb n-a trecut nici o duduie sa ia macAr gunoiul de 2 zile,si sa-I fi dat si o su' de lei sa aspire covorul,nici picior de personal pe aici
PUIUTZ,miine mergem ACASA,doar un weeek end a fost aventura.Daca reusesti sa ajungi ,ar fi frumos
CRISSY,si luiVIc I-a iesit o alunita pe burtica din senin,

va pup,vad ca se trezesc cite unul,cite unul:)))

si imi cer scuze pt scrisul cu picioarele,mie-mi place sa scriu frumos,si estetic si gramatical,dar de pe telef e cam greu
pup

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

La multi ani fericiti DIANA! Sa fii iubita,implinita si fericita linga cei dragi ai tai!
La multi ani delfinas ARIANA de bubster!sa cresti mare !petrecere frumoasa!

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

LA MULTI ANI, ARIANA!

LA MULTI ANI, mami DIANA!! sa ai o viata fericita si visele sa-ti fie usor de implinit!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

La Multi Ani si din partea noastra

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput