ADHD
Raspunsuri - Pagina 5
andacos spune:
De mult am "mirosit"ca ceva e in neregula,dar de fiecare data s-a gasit cite-o "mama teresa"sa-mi arate cit de rea si nedreapta sunt cu anumitzi useri!
Foarte urit , esti depasita de situatzie si asta nu de azi de ieri...!!!!Cauta ajutor undeva si asta de urgentza,pina nu sesizeaza cineva protectzia copilului!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Foarte urit , esti depasita de situatzie si asta nu de azi de ieri...!!!!Cauta ajutor undeva si asta de urgentza,pina nu sesizeaza cineva protectzia copilului! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Pt ce sa sesizeze protectia copilului? pt deschiderea de multe subiecte pe forum?
Pe bune, ma intreb daca unele din voi chiar ganditi ceea ce scrieti. Faptul ca are 3 copii si isi pune multe intrebari legate de ei inseamna ca e o mama rea, "depasita de situtie", ca e nevoie de protectia copilului?? De unde stii? o cunosti personal? Ai fost la ea in casa? i-ai vazut copiii abuzati?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
andacos spune:
Da,Laura,gindesc inainte de a scrie!Intotdeauna am gindit inaite de a deschide gura/tasta!
Daca ai fi urmarit mutlitudinea de subiecte deschide ai fi vazut ca povestea cu lux de amanunte despre felkul cum se comporta cu baiatul cel mare!
Si alt gen de subiecte...care spun multe totusi despre relatztia parinte copil!
Dana
Laura25 spune:
O mica precizare, cand am spus "ma intreb daca unele din voi chiar ganditi ceea ce scrieti" am spus-o in sensul daca chiar credeti lucrurile alea, nu daca ganditi cand scrieti. Nu am vrut sa jignesc pe cineva, doar ca am senzatia ca uneori ne ia "valul forumistic" si scriem niste chestii cam exagerate (si aici ma includ si pe mine, care am comis-o de cateva ori)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
andacos spune:
Din pacate asa a sunat!
Si da,ramin la parerea mea ca e depasita de situatzie si oricine din vecinatatea ei ar putea sesiza protectzia copilului!
Dana
LoraG76 spune:
OMG!!! Sa sesizeze protectia copilului, ca sa ce? Inseamna ca eu demult trebuia sa fiu decazuta din drepturi, ca specimen de copil am folosit de multe ori, plozi de asemenea...da' le folosesc cu drag. Se pune?
Oare de ce in loc sa dati un sfat, sa linistiti un parinte, sa ajutati cu ceva concret un om aflat in dificultate, automat sariti ca arse, va credeti superioare si "chemati" protectia copilului...ca sa ce? Sa ia, eventual, copiii de langa mama si sa-i duca intr-un centru de plasament? E o solutie buna si corecta, nu? Ca doar mama e depasita de situatie si asta ar fi idealul pentru copiii ei.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
andacos spune:
Lora G,tu ai citi ce am scris eu?Sau tu ai intervenit ca a scris Laura la subiect?
Indiferent ce credetzi voi,nu e usor sa ai 20 si ceva de ani,sa fii mama a 3 copii,foarte mici,care te solicita la maxim!E sigura si nu are ajutor de nicaieri!
Deci i-am sugerat clar sa solicite ajutor undeva,sa nu lase situatzia sa se inrautatzeasca mai mult!Cititzi cum trebuie inainte de a sari cu bitele!
Protectzia copilului nu inseamna neaparat sa-i ia copii!Dar...e usor de dat din taste!
Dana
LoraG76 spune:
Dar, andacos, cum crezi ca a sunat pt. oana cand a citit ca trebuie chemata protectia copilului? Dar da, e usor de dat din taste.
Ea traieste in Romania, unde protectia copilului nu inseamna ceea ce inseamna in alte tari..probabil.
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
LoraG76 spune:
Si la ultima ta postare iti dau dreptate, cu 3 copii si asa tanara, fara ajutor, si eu as fi depasita de situatie si as avea nevoie de un ajutor extern.
andacos spune:
Vezi ca iar ai citit pe sarite!
zau nu mai are rost,o mie de vorbe un ban nu fac ,voi atzi pus amprenta pe anumitzi useri si gata...nici nu cititzi,ca voi stitzi deja ce a vrut sa spuna!
Da,mai bine sa afle de pe forum ca poate fi in vizorul protectziei copilului,sa incerce sa faca ceva,decit sa fie prea tirziu!
Ps.Nicaieri in lume sesizarea protectziei copilului nu inseamna automat luarea de linga parintzi,decit in cazuri extreme!Deci...vorbe pe forum!
Dana