Iul-Aug 2011-Bv Squirrel,Alexia,dulcica, Adra!(81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

roxy, a facut si iustin al meu o asemenea iritatie la funduletz ca e aproape carne vie.

tu cu ce ai dat o pe aia mica? si ce scutec ai cumparat pana la urma?

urla saracul cand il schimb ..nu stiu cu ce sa-l mai dau..

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

incearca sa l dai cu "pasta petrini"chiar asa se cheama
fete de la mine de la odisee au incercat si a mers cu succes
sanatate lui Iustin

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

se gas la farmacie? se prepara sau se gas de cumparat? mercic

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

mie galactogil mi s-a parut foarte scump, l-am vazut acu vreo 2 zile intr-un plafar si era undeva peste 70 de ron!!
eu folosesc un ceai de la HIPP, tot pentru lactatie, sunt niste granule care se dizolva in apa. ceaiul e sub 20 de ron si PENTRU MINE (momentan) functioneaza de minune, am niste sani maaari si plini de lapte...

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Chiar vroiam sa intreb cat e galactogilul. eu am gasit aici un site care il vinde cu 7 euro...deci sa zicem 30 RON?

Poate o fi mai mult cantitativ.. asta de aici zice ca are 210 grame.

Eu cand va fi cazul, voi incerca ceaiul de fenicul si anason. E mult mai ieftin , undeva la 2-3 euro 20 de pliculete. si am inteles ca face bine si la bb, ceaiul de fenicul fiind anti-colici.

Felicia,de (Gabriel) si 40+ cu bulina Ana-Maria AMR
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

mie galactogil mi s-a parut foarte scump, l-am vazut acu vreo 2 zile intr-un plafar si era undeva peste 70 de ron!!
eu folosesc un ceai de la HIPP, tot pentru lactatie, sunt niste granule care se dizolva in apa. ceaiul e sub 20 de ron si PENTRU MINE (momentan) functioneaza de minune, am niste sani maaari si plini de lapte...

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

e f scump, intr-adevar. eu de ex. beau ceai de lactatie, iau pastile si periodic imi vine sa fac cate un bibe ca MI SE PARE . aseara, se altfel, i-a si facut florin (cred ca l-a facut ca sa nu se puna cu nebuna'), dar am rezistat, din nou, tentatiei de a-l da. am lapte, drept dovada ca a dormit de la 22 pana la 3 neintors, dar eu tot sunt ... stresata. cred ca sunt asa pt am sanii mici si moi, indiferent de ce beau/inghit .
dar, uite, sunt mandra de mine, azi implinim 5 sapt si bb nu bea lapte praf.

bb alex iar doarme dus. ieri, cand m-am dus sa il trezesc (pana la urma ca era aproape 5 si ajungeam cu baia prea tarziu in noapte), l-am gasit domind pe burta , desi eu l-am culcat pe o parte. si dormea asa de bineeeeeeeeeee, o inteleg acum pe anaemi . azi, din nou doarme dus. ma bucur ca asta e pranzul cu somnul cel mai profund, ca asa imi dorm in acelasi timp amandoi copiii si e cel mai bine asa.
azi dani a plecat in vacanta la bunici si marti pleaca la mare. 2 sapt suntem in formatie restransa ... mie deja mi-e dor de el ...
sper ca lui sa ii fie bine, noi mai apucam sa ne mai vedem unul cu celalalt (ma refer la noi adultii) si poate sa ne aducem aminte cum e sa fim impreuna

ma duc la el ca da semne de trezire, se cam foieste
gasca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

deja am facut asta.:((( a facut ceva diaree si cred ca a fost f acida. eu il spal dupa fiecare schimbat de scutec, si=l las si cu funduletzul in musetel. apoi un pic sa se usuce pe el si de azi dim l-am culcat in fundul gol, pe aleza si invelit in scutec de finet.

l-am dat cu bephantene, cu reviken, cu tot felul...:(((

_

babyblue incearca sa il usuci direct pe Iustin, si nu cred ca e o idee buna sa il inveti cu spalatul in ceai de musetel... pentru ca am impresia ca creaza un fel de sensibilizare a pielii.
Stiu cazuri multe de adulti cu pielea incredibil de sensibila tocmai din cauza ca atunci cand au fost mici erau spalati tot timpul numai cu ceai de musetel.

Incearca sa il speli doar cu apa normala, calda (nici macar fiarta si racita) si cu un sapunel pentru copii si apoi sa il usuci temeinic la fundulet.

Legat de crema asta petrini, trebuie sa fii atenta caci e destul de controversata. Am vazut ca daca nu e preparata corect face mai mult rau decat bine.

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Michelle_12

Referitor la iritatii, rani...seful meu (tatal a 4 copii) m-a sfatuit sa nu-mi lipseasca din casa o crema pe baza de oxid de zinc ( aici in Germania se numeste Zinksalbe dar in Romania nu stiu sub ce nume se comercializeaza, insa la farmacie trebuie sa stie despre ea). El zice ca pt ei a fost sfanta .

39+ & din burtica ei

Da este excelenta!! Noi avem Weleda Zinc. Este cea mai buna. Eu n-am dat-o pe Saara cu altceva, doar am spalat-o cu apa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Da este excelenta!! Noi avem Weleda Zinc. Este cea mai buna. Eu n-am dat-o pe Saara cu altceva, doar am spalat-o cu apa.

Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 33+

Observ ca fiecare mamica are propria ei versiune de crema de fundulet.

de exemplu noi am incercat 3 feluri de creme pana am ajuns la sudocrem: Weleda Zinc, Bephanten si Zwitstal. Toate sunt ok, insa la noi cele mai rapide rezultate le-am obtinut cu Sudocrem.

Conteaza mult si pielea bebelusului, cat de sensibila e.

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Legat de crema asta petrini, trebuie sa fii atenta caci e destul de controversata. Am vazut ca daca nu e preparata corect face mai mult rau decat bine.

Povestea lui Gabriel

_

stii ceva detalii felicia? ca eu am folosit 2 cutii......sensibilizeaza pielea sau ce?
Oricum am zis sa mai incercam acum ca e complet vindecat Bepanthenul sa vedem cum ii merge ca sudocremul nu-i prieste deloc si inainte de a naste am cumparat 3 cutii de 125 de parca dispareau farmaciile de pe lume .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

stii ceva detalii felicia? ca eu am folosit 2 cutii......sensibilizeaza pielea sau ce?
Oricum am zis sa mai incercam acum ca e complet vindecat Bepanthenul sa vedem cum ii merge ca sudocremul nu-i prieste deloc si inainte de a naste am cumparat 3 cutii de 125 de parca dispareau farmaciile de pe lume .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

uite aici s-a discutat. Trebuie sa fiti atente cum e preparata.

Legat de sudocrem, noi avem 5 cutii (cate una in fiecare camera)

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si eu tot petrini folosesc, am folosit si la Ana si nu am avut nici un fel de probleme. Acum cu F, nici atat.

Laura, ce ii faci sa doarma de la 22-3...vise pt mine asa ceva. Azi noapte s-a trezit asa: 22.30-12-3-4.30-6-7.30 iar acum trebuie sa fiu ca e treaza si Ana. Bine ca mai pot
Voi cum culcati copiii?
Pe o parte? pe spate sau pe burtica?

Filip are dureri de burta, bine ca sunt doar dimineata si seara inainte de culcare. Ii dau medicament dar pana isi face efectul...ulra de numa'

Cat de des le faceti baie? Noi ii facem tot a doua zi, dar cred ca dupa 3 luni ii voi face zilnic ca sa asocieze baia cu culcatul de noapte

Filip e la fel cum era in burtica, activ ziua, noaptea doarme( bine se trezeste sa pape, dar se culca la loc)

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo

adra felicitari mami!! ce zice buburuza de fratiorul ei??

felicia nu vrea printesica sa apara??

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput