Aspirante optimiste > 20 ani (703)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata fetele
Azi TB se mentine la 36,75.
Test nu am facut azi ca am uitat.

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neata fetelor,

Monique imi pare rau de ceea ce ti se intampla, dar cum spuneau si celelalte fete este o perioda stresanta pentru cuplurile care isi doresc sa aiba copii si nu pot avea dupa ani de incercari, mai lasa cate putin de la tine, si eu am trecut la inceput prin aceleasi probleme, el era tot timpul obosit tocmai cand eram la presupusa ovulatie, nu mai spun cat m-am rugat sa mearga sa isi faca spermograma, si mereu imi spunea daca nu iese bine o sa divortez de el, bineinteles ca nu era adevarat si iata ca de fapt eu sunt problema si nu mi-a reprosat nimic decat sa ma las de fumat , iar asta ma omoara la culmea iti spun din propria experienta ca eu nu ma pot lasa de fumat in conditiile in care sunt foarte stresata, ma resemnez in ele, ma calmeaza(poate este doar in subconstientul meu ca ma calmeaza), dar nu ma cert doar imi spune sa le las, el nu fumeaza si nu bea ma rog eu de el sa mai bea cate un pahar de vin sau o bere. Ieri era o stire la tel cum ca aproape 50% din cuplurile infertile se datoreaza barbatului si anume ca ei beau mai mult, fumeaza si alimetatia neadecvata pot sa spun ca este total eronat....cei de la tara, romii sau oricare alte persoane dezacsate se inmultesc pe rupte care bea si fumeaza zi si noapte acelor persoane le lipseste stresul, stresul este inamicul nr 1 in infertilitate....da si stiu ca nu ne putem departa foarte usor de problema asta, Sotul mi-a propus sa mai bem si noi din cand in cand cate ceva ca atunci sigur se va prinde, sincer ne-am amuzat la stirea respectiva.
Parerea mea este sa ii mai dai putin timp si o sa fie bine, doar va iubiti si nu este cel mai indicat sa va despartiti, luptati amandoi pentru ceea ce va doriti.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele mai am 2 zile pana plecam in concediu. Iupiiiiiiiiii

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Katy concediu placut, multa relaxare psihica si multa balaceala

In curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EllaR

Salut scumpelor!

Nu am mai intrat de mult sa va scriu!
Tin sa va dau o veste buna chistul meu de 5 cm a disparut, dar ieri am fost la doctor si eram in ziua 15 si foliculul nu s-a rupt doctorul mi-a recomandat Pregnil, dar nu se gaseste pe nicaieri. Unde pot gasi sau ce ma puteti sfatui?

Va pup dragele mele si sa aud cat mai repede de cat mai multe liniute rosii ca focul

Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!

Ella eu Pregnylul l-am luat de la spital le avea un dr acolo, ma costa 100 ron pe fiola(foarte mult), intraba la dr unde mergi daca are, sau mai poti merge in ungaria sa le iei acolo au sigur si costa 120 lei 3 fiole sper sa nu gresesc. Cand trebuie sa faci Pregnylul?

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

ela uite aici doneaza o fata 2 fiole ,vb cu ea si Doamne ajuta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102235&whichpage=33

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Anca multumesc foarte mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Buna,

Denny atat timp cat iei progesteron normal ca nu o sa-ti vina ciclul.Nu vreu sa te descurajez,Doamne fereste dar la temperatura ta bazala,progesteronul si teste negative nu cred ca ar fi bebe.Spun pt castiu cum e sa-ti faci sperante si dupa sa te adacesti in butoi.Iti tin pumni totusi sa fie bebe

Pup veteranele mele si le transmit sa-si taraoe picioarele de aici pe la odiseei(se stiu ele)

Fetele sunt de acord cu voi ca progesteronul ridica TB, dar va repet ca progesteronul nu amana menstruatia ci hraneste uterul. Rusii daca e sa vina, ei vin indiferent daca mai iei progesteron(utrogestan)

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Deny la temperatura aia nu cred ca este sarcina ,lunile trecute cat o aveai dupa ovulatie ?Temp o iei la aceasi ora dimineata?

Fetele multumesc pt raspuns, si sunt de acord cu voi ca daca iei progesteron poate ridica TB.
Repet ca progesteronul nu intarzie mesntruatia, ci hraneste uterul pt implantarea ovulului fecundat. El poate sa face sa nu-ti mai vina rusii numai daca iei ORAL!!! dar eu am luat-o vaginal! si de acuma 3zile am luat oral din cauza sangerarilor. De azi o mut la vaginal

Lunile trecute TB la mine mereu era peste 37,0 dupa ovulatie.
Lucru foarte straniu la mine luna asta(iulie) e ca se mentinea la 36,75-36,80 PLUS ca luam si utrogestan.
Altceva: in zilele cu petele maro TB a fost 37,0, dupa asta a scazut iar la TB de mai devreme: 36,75.

Acuma sa va dau si raspunsul mult asteptat: HCG=17,6
(laboratorul mi-a mai scris pe foita aia "pana la 3saptamani").
Deci dupa varsta gestationala chiar am 3 saptamani, dar dupa UM am 5 saptamani

Acuma ce spuneti de asta?

Tati este asa de bucuros a sarit in sus de bucurie "YEEEESSS! ti-am zis eu ca este bebicul!"

Azi am mai dat inca o data HCG-ul si maine ma duc dupa rezultat.

5+ confirmata doar prin HCG

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Deny felicitari,sa fiti sanatosi toti 3! Esti prea tare,eu cred ca optimismul tau are mult de-a face cu faptul ca vei fi mamica!
Sa mai intrii pe la noi!

Mergi la inceput

Multumesc dana Optimismul meu a fost "ajutat" de tati! El e acela care a stiut de la bun inceput ca de data asta bebele chiar vine.

5+ confirmata doar prin HCG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui EllaR

Salut scumpelor!

Nu am mai intrat de mult sa va scriu!
Tin sa va dau o veste buna chistul meu de 5 cm a disparut, dar ieri am fost la doctor si eram in ziua 15 si foliculul nu s-a rupt doctorul mi-a recomandat Pregnil, dar nu se gaseste pe nicaieri. Unde pot gasi sau ce ma puteti sfatui?

Va pup dragele mele si sa aud cat mai repede de cat mai multe liniute rosii ca focul

Ella eu Pregnylul l-am luat de la spital le avea un dr acolo, ma costa 100 ron pe fiola(foarte mult), intraba la dr unde mergi daca are, sau mai poti merge in ungaria sa le iei acolo au sigur si costa 120 lei 3 fiole sper sa nu gresesc. Cand trebuie sa faci Pregnylul?

In curand

Pai acum ar trebui sa fac, dar sper din inima sa ovulez fara. Ca nu vreau sa mai fac chist si vreau ca si voi un bebe!

Mergi la inceput