Aspirante optimiste > 20 ani (703)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

A trecut un an cu cea mai mare minune din viata mea si numai Dumnezeu si Maica Domnului m-au intarit sa pot rezista.Au fost 4 luni in care strumful a dormit, a stat, s=a jucat 24 din 24 pe mine, pt ca regurgita tot ce papa si nu avea nici muschi abdominali.
Au fost luni in care am luat peste 3000 de pastile de galafor si am baut litri fara nr de ceai pt lactatie.Sunt 12 luni de alaptat din 3 in ore maxim noaptea, luni in care ma sculam odihnita dupa 4 ore de somn.
Nu vreau sa mai imi amintesc cele 21 de ore de contractii la minut,dar cu dilatati 0, momentele in care Sebastian nu a mai miscat, prognostigul sumbru de la nastere sau faptul ca mi se aranjase transferul la Giulesti,dar nu am vrut sa ma duc,nu stiu nici azi de ce. A iesit din TI pe 18 august,ddeci pe 16 ar fi fost acolo.
Multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului,acum tot laptic de la mami papam, avem 6,5 kg ( de la 1,5), 70 de cm ( de la 42), stim 13 cuvinte, mergem tinuti de ham sau de manute, urcam si coboram stinghiile de la banca, ne cataram peste tot, recunoastem poarta unde stam, papam multe leume,fructe si radem non top.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi

Moni, imi pare rau ca problema asta a voastra va destrama. Nu ca tin cu el, dar sincer, ar fi fost bine sa fii tu in situatia lui?
Uite eu mananc f sanatos, nu beau deloc si nici nu fumez si tot nu ovulez. Ce s-ar intampla daca al meu mi-ar reprosa ca nu ii pot face copii? Chiar ieri vb cu el ca m-am saturat de intepari in burta pt nimic, ca stimularile nu duc la nimic si el a zis f calm ca eu stiu cand este deajuns. A zis ca atunci cand m-a luat de nevasta, nu m-a luat pentru copii pe care urma sa ii fac, ci pt dragostea pe care o aveam.
Asa ca ar face orice numai sa fiu fericita, iar daca nu pot face copii, nu-i nici o problema.
Este f trist ce a zis, dar asta inseamna ca ma iubeste si sunt determinata sa mai fac un set de stim imediat ce vine dr din concediu.
Asa ca Luptati pt relatia voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

elenush tu chiar esti un munte de rabdare! sotul tau ar trebui sa realizeze, daca nu a realizat deja ce femeie are langa el si ca daca te pierde nu o sa mai aiba parte niciodata de atata iubire!

Iti doresc un concediu minunat, sa va relaxati, si sa va regasiti unul pe celalalt

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

monique77 eu nu te cunosc si nici nu am citit postari mai vechi ale tale;

insa as vrea sa iti spun sa nu te pripesti; extrem de multe cupluri ajung sa se destrame in timpul luptei pt a obtine un bb si sa regrete ulterior; asta pt ca e un proces f generator de stres/acuze mai ales cand a trecut deja ceva timp si bb nu a aparut

fa un pas inapoi, trage aer in piept, ea un pic de distanta;
fa o foaie cu pro si contra si incerca sa fii obiectiva

multa intelepciune iti doresc!

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Fetelor ma mananca talpile de nerabdareeee!!!1
Saptamana viitoare plecam in prima tura de relax la mare!
Apoi urmatoarea saptamana o lucrez iar al meu sot face pe nevestica cu copilul
Apoi inca o saptamana de relax total si spa .Abia astept fetelor,nu am mai avut asa vacanta de vreo 5 ani.
AAA si apoi trebuie sa gasesc ceva ffoarte special de facut sau de daruit,pe 1 sept se implinesc 10 ani impreuna.Ceva idei?Ca eu stau prost tare!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

neata fetelor!
Monique sa te gandesti bine inainte de a lua o decizie! Stii cate am tras eu si inca mai trag! Situatia mea cu sotul: a inceput sa se dea pe brazda, spune ca-si doreste sa ne salvam relatia, s-a despartit de tipa aia, vine si el devreme acasa - imediat ce termina serviciul. Am discutat foarte mult in ultima perioada: de ce s-a ajuns ca el sa caute in alta parte, de ce am ajuns aici. Acum cica suntem in faza de recunoastere: sa vedem daca putem fi impreuna dupa tot ce s-a intamplat, daca ne mai iubim, daca vrem sa continuam. Alaltaieri noapte, a venit agitat de la servici ca s-a saturat de situatia asta, ca nu mai rezista! I-am spus ca trebuia sa se gandeasca inainte de ceea ce face ca se va ajunge aici. Noaptea pe la 1, se trezeste ca ii bate inima tare, si-a luat tensiunea: o avea mare. Iesim putin pe afara sa mai ia aer...in cele din urma fetelor am ajuns la Spitalul Alexandru Obregia la urgenta....mai erau niste alcoolici si niste drogati pe acolo si noi!... in fine...am stat ce am stat si a reiesit ca nu are nimic la inima dar l-au trimis la psihiatrie sa vada si acolo...Ajunsi acolo l-a luat un doctor la intrebari si se pare ca totul se datoreaza din cauza stresului, a oboselii! (eu una cred ca l-au atins regretele, se macina) i-a spus dr ala ca trebuie sa scape de stresul ce-l macina si i-a dat niste sedative usoare. Cand am iesit de acolo, sotul meu imi spune: ca sa vezi tu ca tot noi doi vom invinge! Am ajuns pe la 4 dimineata inapoi acasa. Ieri imi spunea ca sa-l iert si sa uit...ca oamenii gresesc - nu i-am raspuns nimic! Vom merge in concediu, ne vom linisti si vedem ce-o mai fi dupa! Nu am mai avut relatii sexuale si nu vreau sa am pana ce nu-l simt ca e venit cu sufletul langa mine...desi imi doresc f tare! Ma gandeam sa-mi cumpar un vibrator .... Pacat ca trebuie sa treci prin tot felul de situatii critice si urate ca sa inveti ceva de la viata!sa te maturizezi.
Am sunat la Fundeni si este dr Uscatescu acolo. Eu voi pleca in concediu si ma voi duce la analize dupa ce ma intorc.
Fetelor ce va testati va doresc sa iasa cu doua liniute. Eu trebuie sa-mi gasesc echilibrul, sa ma regasesc pe mine si apoi sa ma apuc de copii...Dumnezeu ne va da ceea ce ne dorim la momentul potrivit! Va pe toate si revin dupa 2 saptamani de concediu si sper sa va gasesc pe toate bine si eu sa vin cu vesti bune!
aveti grija de voi!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

ingeras plecat la 7 wks

offfffffffffff

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna dimi

Moni, imi pare rau ca problema asta a voastra va destrama. Nu ca tin cu el, dar sincer, ar fi fost bine sa fii tu in situatia lui?
Uite eu mananc f sanatos, nu beau deloc si nici nu fumez si tot nu ovulez. Ce s-ar intampla daca al meu mi-ar reprosa ca nu ii pot face copii? Chiar ieri vb cu el ca m-am saturat de intepari in burta pt nimic, ca stimularile nu duc la nimic si el a zis f calm ca eu stiu cand este deajuns. A zis ca atunci cand m-a luat de nevasta, nu m-a luat pentru copii pe care urma sa ii fac, ci pt dragostea pe care o aveam.
Asa ca ar face orice numai sa fiu fericita, iar daca nu pot face copii, nu-i nici o problema.
Este f trist ce a zis, dar asta inseamna ca ma iubeste si sunt determinata sa mai fac un set de stim imediat ce vine dr din concediu.
Asa ca Luptati pt relatia voastra!

da Gaby, nu e palcut sa ai o problema
insa daca ai o problema lupta cu ea, nu te afunda mai tare. ca asta e marea mea suparare - ca nu face nimic sa indrepte. si eu am avut analize nasoale dar am reparat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

A trecut un an cu cea mai mare minune din viata mea si numai Dumnezeu si Maica Domnului m-au intarit sa pot rezista.Au fost 4 luni in care strumful a dormit, a stat, s=a jucat 24 din 24 pe mine, pt ca regurgita tot ce papa si nu avea nici muschi abdominali.
Au fost luni in care am luat peste 3000 de pastile de galafor si am baut litri fara nr de ceai pt lactatie.Sunt 12 luni de alaptat din 3 in ore maxim noaptea, luni in care ma sculam odihnita dupa 4 ore de somn.
Nu vreau sa mai imi amintesc cele 21 de ore de contractii la minut,dar cu dilatati 0, momentele in care Sebastian nu a mai miscat, prognostigul sumbru de la nastere sau faptul ca mi se aranjase transferul la Giulesti,dar nu am vrut sa ma duc,nu stiu nici azi de ce. A iesit din TI pe 18 august,ddeci pe 16 ar fi fost acolo.
Multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului,acum tot laptic de la mami papam, avem 6,5 kg ( de la 1,5), 70 de cm ( de la 42), stim 13 cuvinte, mergem tinuti de ham sau de manute, urcam si coboram stinghiile de la banca, ne cataram peste tot, recunoastem poarta unde stam, papam multe leume,fructe si radem non top.

Ce frumos...orice efort facut de tine e rasplatit acum...bravo!
Si sa te bucuri de copilasul tau in continuare,te admir pt devotament si perseverenta!

Mergi la inceput

fetelor oricum va multumesc mult pentru sprijin
sunteti efectiv de un real ajutor

va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Buna dimineata fetelor!

va scriu sa va spun ca eu imi dau demisia din postul de 'aspiranta optimista'
voi divorta si nu voi mai fi o candidata potrivita pentru aceasta pozitie
probabil voi muri singura si neconsolata
dar asta este.....

motiv: m-am saturat sa lupt pentru 2. sa il atentionez la fiecare pas ce are de facut (ca fumeaza prea mult, ca bea bere cat nu trebuie, ca mananca foarte nesanatos, in conditiile in care are probleme (astenoteratospermie)

cam asta e
el zice ca eu il stresez si ca face suficient
eu zic ca nu intelege nimic si ca nu isi doreste la fel de mult un copil. eu ma chinui, el ma lasa sa ma chinui. deci nu ma respecta....

Moni imi pare sincer foarte rau! Dar tu stii ce-i mai bine pentru tine si poate asa il stimulezi sa faca ceva si sa revina pe pamant.
Putere si sa treci mai departe peste asta.

Mergi la inceput