Aspirante optimiste > 20 ani (703)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

si fetelor....eu nu stiu in ce zi sunt, habar nu am cand ar trebui sa-mi vina

sunt batuta rau de tot in cap
sigur am vreo saptamana de la ovulatie, poate chiar mai mult....

sotul se simte foarte bine acum, a scapat si de atele de la operatie si se reface foarte bine

maine plecam la bunica sotului din partea mamei si o sa stam 2 zile apoi mergem la soacra acasa

va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Neata fetelor!

Eu am tras chiulul 2 zile, am foarte multa treaba la munca si nu mai pot sa intru. Azi am citit din urma. Imi pare rau pentru testele negative, dar cum speranta moare ultima pana nu vedeti rosu mai exista o sansa!

Faptul ca mie mi-a intarziat 5 zile la ultimul CM m-a daramat psihic. Inca nu mi-am revenit. Atat de tare am crezut ca sunt...
Cert este ca am obosit psihic. Ma darama asteptarea asta.

Fetelor si eu am visat linii duble si pete maronii inainte de intarzierea asta ...

si sa ne auzim cu vesti bune! Eu una am nevoie de ele ca sa mai ies din butoi.

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

pe mine m-qa visat o colega acum 2 nopti ca am ramas
ca faceam cica niste calcule pe hartie, cu niste cerculete si i-am zis ca eu cred ca am raams insarcinata ca asa iese la calcule :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele
imi pare rau de testele negative dar pana nu vedeti rosu mai sunt sperante

fetelor tare mi-as dori sa se adevereasca visele pentru toate, mie mi-a zis doctora stomatolog acum doua zile ca a visat ca eram insarcinata,Doamne-ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Lorena, te inteleg perfect si am fost in situatia ta de atatea ori. Nici nu stiu ce sa mai enumar : faptul ca anul trecut pe vremea asta incepeam sa-i simt primele miscari ale bebelusului si acum sunt pustie ; faptul ca am teste negative, dar CM intarzie pana cine stie cand ; faptul ca ma seaca la inima s-o vad pe poama de soacra-mea cand sunt atat de trista si-mi aduc aminte ca ea niciodata nu si-a dorit copilasul nostru, simpla ei prezenta ma irita ingrozitor si mi se pare ca-mi rade-n nas, ca luna de luna stie ca n-am reusit si parca se bucura ; faptul ca ieri, dupa testul negativ, pe strada, la semafor am vazut o aurolaca ce nu avea mai mult de 15 ani, spala parbrize si era gravida... ce sa mai, sunt atat de multe care ma coplesesc, unora li se par nimicuri, dar pentru mine uneori sunt capat de lume. Am plans ieri cand am vazut la masa alaturata 2 familii, fiecare cu cate 2 copii: baiat si fata... imi era atat de ciuda, pareau lipsiti de orice grija iar eu vedeam in fata ochilor numai testul meu imaculat... Uneori cedez si disper, dar ma remontez, ma gandesc la sotul meu care ma sustine, care imi da servetele si-mi zambeste si nu pot sta suparata pentr ca-l supar si pe el. Tot ce putem face este sa mergem mai departe. Hai sa nu fim ca in bancul acela cu scotianul care vroia sa castige la loto fara sa completeze vreun bilet. Eu am de gand sa joc la loterie lunar, candva sigur voi castiga, trebuie doar sa insist
Alunga-ti gandurile pesimiste, nu le lasa sa puna stapanire pe tine

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Din pacate a fost vb de o mica intarziere,adineaori au venit "rusii".
Se pare ca se repeta istoria de anul trecut cand am avut o singura data ovulatie,in decembrie cand am si ramas.
Nu stiu ce sa mai zic,imi vine sa ma las pagubasa.Vad ca fara doctorii si tratamente nu se intampla nimic .
Anul trecut din cauza la tratamente mam ingrasat 10kg pe care nu leam mai dat jos.Mie groaza sa ma apuc iara de tratamente dar fara vad ca trece timpul si bebe nu mai vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Lary poate e sarcina prea mica si de aceea nu a iesit la test, daca tot nu vin rusii, mai fa unul peste 2 zile. Nu e totul pierdut, bafta!
Deny de ce dureaza atat de mult beta la lab ala, eu stiu ca in max 24 de ore ai rezultatul. Suna si fa-le o intrebare, poate deja e gata rezultatul. Te asteptam cu vesti bune.
Bob pana nu vin rusii mai ai sanse de graviduta luna asta, bafta!
Lore vrei bataita! Ce vorbe sunt astea, esti tanara, frumoasa, desteapta, ai un sot care te iubeste, ai sanse sa ai bebe. Incearca sa vezi partea plina a paharului. Intr-adevar, poate lucrurile nu merg totcmai cum ne-am dori dar prin gandirea noastra negativa s-ar putea sa atragem lucruri si mai rele in viata noastra. Ne este dor de Lorena optimista!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lary imi pare rau!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Mai aveam ceva de zis, ca tot vazusem pe aici niste discutii legate de PCOS. Stiu o fata cu PCOS care era angrenata in valtoarea analizelor, deprimarea diagnosticului de PCOS, se pregatea sa faca si laparo si surpriza : e graviduta. Acum e deja in trim 2, bb e bine, ea e fericita etc, happy end.
Si mai stiu o fata cu endometrioza care a reusit 2 sarcini: una oprita la 6 saptamani in octombrie si apoi guess what!! Da, ati ghicit : o a doua sarcina in ianuarie din care a rezultat un baiat tare frumusel. revin la ideea mea ca tot acest proces este de fapt o loterie

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Bob ai dreptate, cred ca oricate lipsuri ar avea parintii cu copii nu vor fi niciodata atat de tristi ca noi cei fara, orice am realiza sunt nimicuri, o femeie care nu poate sa devina mama nu va fi niciodata implinita cu adevarat , nu va avea stralucirea in ochi

fetelor ieri a nascut vecina mea o fetita care a ramas graviduta pentru prima data la 35 de ani, bineinteles ca nu a dezvaluit nici acum numele doctorului care a ajutat-o sau poate a fost si la ea tot o loterie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Katy82 ai PM

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput