Aspirante optimiste > 20 ani (703)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Bettercy spune:
Felicitari pentru sarcina, Deny. Radarul tau a functionat bine!
La valoarea asta a hormonului de sarcina e posibil sa fi ovulat mai tarziu de 14 iulie sau 11...nu mai tin minte exact cand ai zis tu. La ecograf se vede ceva cand hormonul se ridica cel putin la 2000.
"Hormones
Once the levels have reached at least 2000, some type of development is expected to be seen in the uterus using high resolution vaginal ultrasound. If using a transabdominal ultrasound, some type of development should be seen when the hCG level has reached 3600 mIU/ml. Although development may be seen earlier, these levels provide a guide of when something is expected to be seen"
http://www.americanpregnancy.org/pregnancycomplications/earlyfetaldevelopment.htm
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Bettercy spune:
Daca faci test de sarcina maine dimineata ar trebui sa iasa pozitiv. Poate gasesti un test mai sensibil care sa-ti arate ca esti insarcinata cand HCG este cel putin 20.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Da, inca sangerez ![]() ![]() Maine vreau sa ma duc si la eco. E prea devreme? Multumim fetelor pt felicitari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cat utrogestan iei?
repeta beta peste 2 zile si valoare trebuie sa se dubleze .
La eco nu stiu daca se vede ceva ca este prea mica val de la beta
![](pupic.gif)
anca
![](mamica.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DenyAnd/DenyAnd.jpg)
DenyAnd spune:
Citat: |
cat utrogestan iei? repeta beta peste 2 zile si valoare trebuie sa se dubleze . La eco nu stiu daca se vede ceva ca este prea mica val de la beta ![]() |
Utrogestan iau cate 2 bilute de 3 ori pe zi (dimineata, pranz, seara la culcare). Oral. Ca vaginal cu sangerarile astea nu merge, ca tare vreau vaginal.
Azi am dat iar un HCG si maine sau sambata ma duc dupa rezultat.
Numai ce am venit de la ginecolog-obstretician, asa cu programul incarcat cum era ea, am reusit sa intru. Nu mi-a dat vesti prea bune, cica ca "s-a dus". Cand vazut sangerarile mele a zis ca nu bine ca si-a facut ochi mari. Mai ales cand a auzit de la mine ca testul de urina e negativ, si mai convinsa e ca chiar "s-a dus".
Ma "trantit" atat de tare la pamant cu vestea asta ca am plans rau
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Mama m-a incurajeaza (a ramas in cabinet cu mine si a fost martora la control, ca fusese inaintea mea cu cumnata mea gravida in 5 luni) "ca poate nu e drept ce spune doctora si nu plange degeaba!"
Azi am 5 saptamani de la UM, dar de la conceptie varsta pana la 3saptamani. E posibil oare ca ginecologa sa nu fi "gasit" corect bebicul pt ca sarcina e prea mica?
Asa de tare ma descurajat ea
![](plang.gif)
In schimb mi-a zis "bravo!" ca am luat utrogestan din timp si sa continui sa iau. Mi-a zis ca maine sa fac eco si daca se confirma sarcina sa revin la ea. Daca nu, tot sa revin la ea sa facem investigatii de ce "s-a dus". Se pare ca rezultatul de la HCG nu a convinso ca sunt gravi.
![](icon_smile_sad.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
DenyAnd spune:
Nu ma mai duc la ginecologa asta ca nu mai am incredere in ea! Si asa aveam un feeling sa nu ma duc la ea! Iaca imi pare rau ca m-am dus. Mi-o trebuit?
Sper ca nu mi-o facut mai rau la bebe acolo inauntru cand ma controlat bimanual.
Ultima data cand am fost la ea m-a diagnosticat ca urgent sa fac chiuretaj, (desi nici nu fusesem insarcinata!), si apoi in ziua spitalizarii se uita la mine mirata ca "de ce trebuie sa te spitalizezi? "
Si cand a vazut analizele s-a rusinat ca mi-a dat diagnostic gresit si nu stia cum sa ma trimita mai repede acasa din cabinetul ei.
Acuma imi zice ca "s-a dus bebele".
S-o mai cred si de data asta?
P.S. am fost la policlinica de stat. 5+ confirmata doar prin HCG
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bettercy Daca faci test de sarcina maine dimineata ar trebui sa iasa pozitiv. Poate gasesti un test mai sensibil care sa-ti arate ca esti insarcinata cand HCG este cel putin 20. |
O sa fac testul de sarcina(din urina) dupa ce vad HCG peste 20, cum spui tu. Dar si maine una, din curiozitate
![](icon_smile_big.gif)
Multumesc mult fetelor pt felicitari
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
DenyAnd spune:
Dragele mele, stiti ceva?
Eu chiar nu ma las batuta asa de usor!!!
O sa-mi caut un alt ginecolog, si la asta care am fost azi, am sa ma duc doar asa ca sa ma ia in evidenta impreuna cu medicul de familie(e policlinica din raza domiciliului meu). Am senzatia ca eu stiu mai multe decat ea legat de sarcina
Sunt atatea cazuri ca gravidute au avut sangerari si test negativ carora li s-a pozitivat cand s-a miscat prima data bebe(4-5luni) si au nascut bebei sanatosi tun! Cred ca si eu fac parte din categoria asta.
Plus ca in trecut am avut 2 vise ca am aflat ca sunt gravi in 4 luni si altul ca am nascut si nu am stiut ca sunt gravida!
Si cum la mine visele se cam adeveresc... 5+ confirmata doar prin HCG
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Bob_Pixel spune:
Off, Deny, cat de incurcata e treaba. Recunosc ca si mie mi se pare mica valoarea de beta si am emotii pentru tine, de aceea astept sa fiu contrazisa de beta2 si sa creasca frumos. Oricum tu clar nu te simti increzatoare in acest doctor, deci trebuie s-o schimbi. Stai intinsa, linistita, nu te mai agita, ca nu faci bine. Sper din suflet sa fiti bine, n-am vazut pe nimeni atat de increzatori in momentul lor, atat de optimisti, atat de dedicati acestei sarcini in care nimeni n-a crezut pana la aflarea rezultatului bhcg. In clipa asta tu nu ai ce face, ai facut ce era omeneste posibil prin acel utrogestan, acum doar natura va decide. Roaga-te daca esti credincioasa, spera intr-o evolutie buna si fii puternica ! Suntem alaturi de voi !
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !