Aspirante optimiste > 20 ani (703)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

DenyAnd Felicitari!!

de molipsire
Vreau si eu beeeebbiiiicaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mai odata poate poate se ia si la mine

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Buna,

Denny atat timp cat iei progesteron normal ca nu o sa-ti vina ciclul.Nu vreu sa te descurajez,Doamne fereste dar la temperatura ta bazala,progesteronul si teste negative nu cred ca ar fi bebe.Spun pt castiu cum e sa-ti faci sperante si dupa sa te adacesti in butoi.Iti tin pumni totusi sa fie bebe

Pup veteranele mele si le transmit sa-si taraoe picioarele de aici pe la odiseei(se stiu ele)

Felicitari Denyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!! Ma bucur mult pt tine. Ei se pare ca in cazul tau feelingul nu a dat gres.

Fetele sunt de acord cu voi ca progesteronul ridica TB, dar va repet ca progesteronul nu amana menstruatia ci hraneste uterul. Rusii daca e sa vina, ei vin indiferent daca mai iei progesteron(utrogestan)

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Deny la temperatura aia nu cred ca este sarcina ,lunile trecute cat o aveai dupa ovulatie ?Temp o iei la aceasi ora dimineata?

Fetele multumesc pt raspuns, si sunt de acord cu voi ca daca iei progesteron poate ridica TB.
Repet ca progesteronul nu intarzie mesntruatia, ci hraneste uterul pt implantarea ovulului fecundat. El poate sa face sa nu-ti mai vina rusii numai daca iei ORAL!!! dar eu am luat-o vaginal! si de acuma 3zile am luat oral din cauza sangerarilor. De azi o mut la vaginal

Lunile trecute TB la mine mereu era peste 37,0 dupa ovulatie.
Lucru foarte straniu la mine luna asta(iulie) e ca se mentinea la 36,75-36,80 PLUS ca luam si utrogestan.
Altceva: in zilele cu petele maro TB a fost 37,0, dupa asta a scazut iar la TB de mai devreme: 36,75.

Acuma sa va dau si raspunsul mult asteptat: HCG=17,6
(laboratorul mi-a mai scris pe foita aia "pana la 3saptamani").
Deci dupa varsta gestationala chiar am 3 saptamani, dar dupa UM am 5 saptamani

Acuma ce spuneti de asta?

Tati este asa de bucuros a sarit in sus de bucurie "YEEEESSS! ti-am zis eu ca este bebicul!"

Azi am mai dat inca o data HCG-ul si maine ma duc dupa rezultat.

5+ confirmata doar prin HCG

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Felicitari Denyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!! Ma bucur mult pt tine. Ei se pare ca in cazul tau feelingul nu a dat gres.

Miky multumesc!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiii denyand!!!!!ai avut dreptate.mare adevar cand se spune ca o femeie intuieste cand a ramas insarcinata.
sa ai o sarcina cat mai usoara si frumoasa!!
poate ne molipsim si noi, eu sunt in asteptare , azi z 28 , dar inca e devreme pt test, ca eu am ciclul f dereglat, dar parca am simptome de urati, ma dor sanii de sapt trecuta, si azi a inceput sa ma doara si spatele si un pic burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Denyyyyyyyy sa nu ne uiti sa ne tragi dupa tine la odisee

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

felicitari

DenyAnd
daca vrei sa te trec la titlu sa ne dai acordul

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deny felicitari!!!!!!
Sangerezi sau am inteles eu gresit?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Deny felicitari!!!!!!
Sangerezi sau am inteles eu gresit?

Da, inca sangerez . Putin. Zilele trecute credeam ca s-a oprit sangerarea, dar vad ca iar a curs ceva picaturi cu usoare dureri de cateva secunde. Sa-mi fac griji? Ma gandesc ca e de la implantare inca.
Maine vreau sa ma duc si la eco. E prea devreme?

Multumim fetelor pt felicitari Sper sa fie bebicul bine, ca noi deja credem ca este baietel, si tati si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

La eco nu raspunde nimeni. Offf, am sa caut altul
La gineclog nush daca mai ajung ca pleaca in concediu de pe 15, si pana atunci nu mai primeste programari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Da, inca sangerez . Putin. Zilele trecute credeam ca s-a oprit sangerarea, dar vad ca iar a curs ceva picaturi cu usoare dureri de cateva secunde. Sa-mi fac griji? Ma gandesc ca e de la implantare inca.
Maine vreau sa ma duc si la eco. E prea devreme?

Uhhh, fir-ar de sangerari...stiu cazuri in care sangerarile n-au insemnat nimic si sarcina a decurs normal si alte cazuri in care sangerarile nu erau clar bune... era bine sa fi facut betahcg la o clinica unde sa-ti dea raspunsul in cateva ore, acum deja ai fi avut 2 beta la activ si ne faceam o parere. Mie sarcina mi-a vazut-o la 5 sapt si 4 zile cu eco abdominala, ca era stricata ustensila aia pentru trans. Poate se va vedea si la tine, macar locatia saculetului. Mergi la doctor si intre timp asteptam beta2 care sper sa fie babana.
Nu vad emoticon de "noroc", iti pun pup

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput